| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Usuwanie postów
Autor Wiadomość
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 08:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no zgadzam sie, ktos chyba przecyzta jedno slowo w poscie i juz uwaza, ze nie na temat:/

H. Poświatowska
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 09:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi też były kasowane i to niektóre całkiem bezpodstawnie ale mniejsza o to bez sensu jest ksaownie postów bo później często jest tak, że nie wiadomo o co chodzi, chyba lepiej już jest zamykać tematy

Numer Gadu-Gadu
6345828
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 10:07   

Shaleniec napisał/a:
no zgadzam sie, ktos chyba przecyzta jedno slowo w poscie i juz uwaza, ze nie na temat:/

jakbyś nie zauważyła często bywa odwrotnie
przykład?

"Mam takiego pilakrza w klasie, mieszka na welnowcu i nabija sie z siemianowiczan.
hahah welnowiec, olbrzymia i bogata metropolia
olej."
[post antona]
i w tym poście na temat są ostatnie dwa wyrazy, reszta napisana bez sensu bo to nie jest temat czy masz pilkarza w klasie gdzie mieszka i jaki jest
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 10:22   

to jak już są dwa słowa na temat to wystarczy żeby pozostał...bo zainteresowana osoba przeczyta to co jest na temat...a reszta posta to może być nawet wypracowanie zupełnie o czym innym ale posta nie masz prawa usunąć...

jak sobie chcecie biggrin ja jak mi skasowali pare postów na temat to wkleiłem ponownie :>

swoją droga trza poczekać az kurz po nowonadaniu "supermodów" opadnie, niech sie wyszumią
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 13:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tsej - ja nie wiem czy ty czytasz wybiorczo, czy nie czytasz ze zrozumieniem....

super mod - czyli ja i nid jasno i wyraznie napisalysmy, ze w sprawy for gdzie moderatorzy sa wtracac sie nie bedziemy, wiec badz laskaw sie od nas odp*****
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 14:49   

kradziejka napisał/a:
Shaleniec napisał/a:

jakbyś nie zauważyła często bywa odwrotnie
przykład?

"Mam takiego pilakrza w klasie, mieszka na welnowcu i nabija sie z siemianowiczan.
hahah welnowiec, olbrzymia i bogata metropolia
olej."
[post antona]
i w tym poście na temat są ostatnie dwa wyrazy, reszta napisana bez sensu bo to nie jest temat czy masz pilkarza w klasie gdzie mieszka i jaki jest

jezeli nie ma przeklenstw, a jest jakas wartosc wnoszaca cokolwiek do tematu, nikogo nie obraza i wogole jest OK to jest to podstawa do zostawienia tego tematu. To sie stosuje na wszystkich forach, jakie znam, ale oczywiscie dzieci musza miec wlasne reguly :\
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 15:10   

zwykle czytam po jednym zdaniu z postu albo jednym słowie chciazby dlatego że znakomita większość to totalna głupota

nie mam na myśl was a konkretniej kradziejke

nawet sie do was nieprzypieprzyłem i wierz mi nie zamierzam :.>
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 17:02   

problemy z analfabetyzmem to nie tutaj, polecilabym bardziej nadforum mądrzejsze i lepsze od tego, może tam ci pomogą, z tego co widze i tak już tam sie udzielasz:/
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 17:08   

Kradziejka jest modem i czuję się twarda. Każdy musi się na kimś/na czymś wyładować.
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 17:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tsej napisał/a:
zwykle czytam po jednym zdaniu z postu albo jednym słowie chciazby dlatego że znakomita większość to totalna głupota

tsej a powiedz mi, czego oczekujesz po forum dla nastolatkow i dzieci? bo nie podejrzewam cie o to ze liczysz na dywagacje filozoficzno spoleczne? chyba dosyc oczywistym powinno byc dla ciebie, ze na forum gdzie w zdecydowanej wiekszosci sa ludzie mlodsi od ciebie o +/- 5, moze 6 lat, takich rozmow byc nie moze, a jesli nawet sa to nie sa dla cibie na zadawalajacym poziomie....wybacz tak to jest jak sie korzysta z forum przeznaczonego dla innej grupy wiekowej, niz sie jest samemu i nie ma sie co zalic na poziom postow - albo sie jest na forum i komenty typu 'glupie posty, glupie bachory' zostawia sie dla sibie, albo idzie sie na inne forum, gdzie poziom intelektulany postow bedzie na wyzszym poziomie prawda?
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 21 Cze, 2005 12:23   

kochana frigg
alez ja tak zrobiłem...ba nawet zabrałem w miare interesujace stąd osoby do takich rozmów...
juz ci pisałem po co jestem na tym forum...bo to ubaw po pachy
problem polega na tym że niektórzy ten ubaw psują np.kradziejka, i nie powiem ale i tobie sie to zdarza...a to kłuci sie z moimi interesami
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Cze, 2005 15:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy ja wiem czy taki ubaw Neutral tylko zdenerwowac sie mozna.

H. Poświatowska
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu