| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
...==Załamana i zawiedziona :(:(...==
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 20 Cze, 2005 23:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

prawde mowiac nie mam pojecia.. moze po prosu wtedy jej pomoglas byla ci wdzieczna i myslala ze jestescie przyjaciolkami a teraz jej sie cos odwidzialo.. ile wy macie lat? porozmawiaj z nia jescze bo tu i tak ci nie pomoge za bardzo
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
misiaczek19 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 21 Cze, 2005 15:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

napisałam jej wczoraj, że przydałaby sie szczera rozmowa!!! Odpisała mi że nie ma sieły na ta rozmowe!! bo wie ze nic z tego nie ebdzie!! Że jak cos sobie powiem, to koniec!! Ja mam charakter takie ze szybko sie obrazam, i czesto SadSad napisała mi ze bez przerwy mam pretenscje i ze ona ie nie oobraza!! SadSad odpsałam ze tylko za to moge przeprosic, ze wiem ze mam taki charakter..... że wiem ze nie naleze do łatwych ludzi ale powina wiedziec ze zawsze moze na mnie liczyc!! Nic nie odpsała a ja nie wiem czy dobrze napisałam SadSad

Pozniej jej jeszcze napisałam ze jest mi przykro, bo jak jest i było jej Ÿle to potrafiła nazwac mnie przyjaciółka, a jak jest problem to juz nie ejst pewna!! na to tez nie odpisała SadSad Juz nie wiem jak to bedzie SadSad
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Cze, 2005 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie ma sily na rozmowe.. lol .. to widac jak jej zalezy.. ja bym se dala z taka "przyjaciolka" spokoj.. po to mamy przyjaciol zeby z nimi rozmawiac.. o tym co dobre, o tym ze ma sie problemy itd.. a nie tak jak sie ona zachowuje.. potrzebowala ciebie to bylo ok a teraz to ma cie w dupie
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 21 Cze, 2005 16:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale nie chodzi o to ze nie ma sily na rozmowe ze mna o czyms tam!! ale na rozmowe o tym konkretej rzeczy, o tym kto co jak mnie obgadał!! o to jej chodizło!! ale reszte to co tu teraz napisałas jej kidys powiem chyba!! narazie to nie odpisała nic na te sms ktore jej napisałam!! z tym, że przyjaciółka jestme tylko jak jej jest Ÿle i bla bla bla....
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Cze, 2005 21:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale nie ma sily na rozmowe o tym.. co to jakis gorszy temat? jakis bardziej meczocy.. to jest wazna sprawa i chyba musicie to sobie wyjasnic.. no i jaki sens ma pisanie tych smsow nie lepiej sie spotkac i wyjasnic
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 21 Cze, 2005 21:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No jak wolałabym sie spotkac i pogadać!!! Tylko nie bede nikogo do tego zmuszała i nie chce na siłe z kims rozmawiać!! pisałam jej ze przydałaby sie rozmowia szczera rozmowa!! Nic nie odpisała!! na drugi dzien o tym samym kto mi powiedział głupoty ze ona mnie obgadywała, i komu to mowiła niby!! ani słowa o tej rozmowie!! aha wczesniej mi napisała ze nie idzie ani dzisaj do szkoły, ani jutro!! jak jej napisałam ze ja tu jej pisze o szczerej rozmowie a ona do szkoły nie przychodzi i olewa, to włąsnie tedy napisała ze nie ma siły na ta rozmowe, bo i tak do niczegio nie dojdziemy!!!
Nie wiem co zrobic zeby doszło do tego!!
Przeciesz jej nie zmusze!! a zobaczymy sie dopieo w czwartek albo piatek!! a potem wakacje i dojsc długo!!!
Zalezy mi na tym i na niej!! Nie wiem co mam robic SadSad
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 21 Cze, 2005 22:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mzoe ona nie powiedziala tego na ciebie i ma nadzieje, ze wueirzysz jej a nie jakims plotkom.. szczerze mowiac ja bym jej uwierzyla, bo rpzeciez tylko winny sie tlumaczy, a ona teog nie robi, wiec raczej winna nie jest.

H. Poświatowska
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 21 Cze, 2005 23:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To chyba koniec przyjaźni ;(;(
Co ja mam teraz zrobic?? Nawet nie chce ze mna rozmaiwac SadSad Jak dzownie nie odbiera, spotkac tez sie nie chce!!
napisała mi ze skoro mysle ze mnie obgaduje i ze nie moge na nia liuczyc( tego nie pisałam) to nie mamy mowic nawet o przyjaźni!!! SadSad czuje ze ja straciłam i nie wiem co mam zrobic!! na koniec podziekowala za to wszystko co dla niej zrobiam i słowo **** tak jak na mnie mowiła zdrobniale SadSad

to naprawde koniec?? co mam robic??
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 07:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no i lepiej.. po co sie z nia dalej "przyjaznic" tylko po to zeby czasem jej pomoc jak ma problem a tak to ona cie widzisz jak traktuje
Powrót do góry
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 08:40   

Wykorzystała Cię i poszła. Niektórzy nie zasługują na przyjaźń. Wiem, że jest Ci ciężko. Znam to uczucie. Straciliśmy kogoś bliskiego i tyle ... A jeśli znacie się dość długo, to utrata jest jeszcze gorsza. Nie martw się, wszystko na pewno się ułoży i będzie dobrze. Znajdziesz sobie nową, lepszą przyjaciółkę.
Życzę powodzenia!
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiedzcie mi!! czy mogła tak napisac ale wcale tak nie myslec??? mowimy i piszemy rózne głupstwa!!! w złsoci!!! mysle cały czas nad tym!! i naprawde załuje ze tak wyszło, załuje tego ze mogłam uwiezyc komuś innemu!! czy to ze powiedziała "skoro niby cie obgaduje i nie mozesz na mnie liczyc" to nie mozemy gadac o przyjaźni wogole!!! cytowałam ją!! To ze nie moge na nia liczyc sama sobie dopisała!!! chyba w złosci!! Nie wiem juz co o tym myslec!! SadSad
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 22:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy tak z dnia na dzien mozna stwierdzic ze ma juz dojsc moich humorow, ze ma mnie dojsc, nie ma sieły ze mnna gadac i wkoncu ze nie jestesmy przyjaciółkami!! SadSadSad
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 22:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jescze sie obwinasz ze to przez twoje chumory.. owszem piszemy czasem rozne glupstwa, ale potem jezeli sie tego zaluje sie przeprasza.. a nie zachowuje tak jak ona.. pozatym to ty moglas byc zdenerwowana a nie ona..
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 22:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale pisząc humory mam na mysli nie ten jeden raz kiedy wyskoczyłam z tym ze mnie obgadała!! mam na mysli tu obrazanie sie!! bez przerwy mam do niej jakies pretensje!!! wiem ze taka jestem, ale nie potrafie sie zmienic!! wiem ze to moja wina!! bo kto by to wytrzymał SadSad o to jej chodziło!!! Napisała ze juz ma dojsc, ze nie ma sily przez te moje humory!! ze ona sie na mnie nie obraza, a ja to robie ciagle!!!

Co mam robic??
Przeprosiłam ja, odpisała ze obie ejstesmy uparte i nie mam ja za co przepraszac!!
nie wiem czy to miało oznaczac ze ejst lepiej, ale pozostaja jeszcze te sms ktore mi napsał wczesniej SadSad przykre ktore mnie zabolały Sad
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 23:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale uslyszalas to i masz prawo to wyjasnic.. i za co ty niby ja przepraszalas.. a to ze jestescie uparte to raczej nie znaczylo ze jest lepiej tylko to ze nie ma sensu sie godzic..
Powrót do góry
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu