| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
...==Załamana i zawiedziona :(:(...==
Autor Wiadomość
misiaczek19 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 23:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale mi na niej zalezy!! nie chce tak poprostu tego zakonczyc, nie chce jej stracic!! Ja wiem i przyznam jej racje że nie da sie ze mnna wytrzymać!! obrazam sie bez przerwy na nia!! cxasem bez powodu!! i duzo razy ona przychodziła czy pisała czemu z nia nie rozmawiam!!!
Dlatego nie wiem jak to teraz bedzie!! jak to jest! Przeprosiłam ja za to jaka byłam i jaka jestem!! z tym obrazaniem i humorami!!

Ona ma prawo tez sie złoscicc!! ze uwiezyłam komus innemu a nie jej!! a z drugiej strony ty ez masz racje!!

To co mam robic?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 22 Cze, 2005 23:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie uwierzylas komus tylko chcialas spytac jak bylo naprawde a ona jak widac ma cos na sumieniu bo nie chce z toba gadac nawet o tym.. a to ze ci zalezy to musisz JEJ powiedziec.. ale jak ona nie chce to nic nie zrobisz..
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 23 Cze, 2005 13:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A powiedzcie mi! czy jesli dojdzie do tego ze sie pogodzimy, bedziemy normalnie gadały i pisały do siebie mam nadzieje!! To czy da sie zapomniec to co mi napisała wczesniej?? To ze nie mamy nawet mowic o przyjaŸni, ze nie chciała rozmawiac o tym, że ma dojsc moich humorów!! I wogole myslicie ze naprawde tak myœlała??
Przeciesz dzien i dawa dni wczesniej było super, jeszcze nie chciała bezemnie jechac na wyjazd taki na domki!! A co sie teraz stało ze tak radykalnie zmieniła zdanie??
Powiedzcie cos?? doradzcie SadSad bo naprawde nie wiem co myslec i robic!!
Niby teraz jak pisze sms wydaje sie ze jest nie najgorzej!! ale co ebdzie jutro jak sie spotkamy po tym wwszystkim!!? Sad
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JeSt Juz dobrze!! wyjaœniła sie sprawa obgadywania! okazalo sie że sami mi to mówiła, co zekomo powiedziałš innym kiedy mnie nie bylo!! Teraz wiem napewno że nic nicgdy na mnie nie powie bez moje wiedzy!! ze moge jej ufac w 100%!! Tylko martiwe sie cały czas tym i mam to w głowie, mysle o tym bez przerwy!! czy to co mi pisała to pisała w gniewie, czy naprawde tak myslala!! SadSad tego sie boje SadSad

Jak myslicie??
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 15:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ufam jest w 100%..

nie wiem czy pisala to w gniewie..

to jej ufasz czy nie ?
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 15:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ufam napewno!!
ale nie wiem czy to co pisała pisała w gniewie, czy faktycznie tak myslała!! nie wiem jak sie tego dowiedziec Sad
Ludzie róznie rzeczy mowia i pisza w gniewie!! nie wiem czy to było jedna z nich!!
Ja jej tez troche napisałam tego w gniewie, ale o wiekszości tych rzeczy nie myslałam tak naprawde serio!! pisałam to bo byłam zła a myslałam co innego!!
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w ostatnim sms kiedy jeszcze byłysmy pokłucone, nie bylo jeszcze dobrze!! napisała ze obie przesadziłysmy mocno i ze przeprasza!! zmienia to cos?

Puźniej wyjaśniłysmy to że nie obgadała mnie!
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 16:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cos mi sie wydaje ze jednak nie do konca jej wierzysz, ufasz itd.. zastanow sie troche nad tym co ty piszesz ;/
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 16:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mnie sie wydaje ze to czy wieze że to co pisała to czy pisała myslac tak!! to nie ma nic do zaufania!! bo tak naprawde ja nie mam w co wiezyc, bo ja tego nie wiem!! co myslała wtedy!! gdyby mi powiedziała ze nie myslala tak a miałabym wštpliwoœci to wtedy jest kwestia zaufania i tego czy jej wieze!!a mnie chodzi o to jak sie dowiedziec co wtedy myslała i czemu tak pisała!! rozumiesz Sad i dobrze wiem co pisze!!
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 16:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bo to jak piszesz jest dla mnie smieszne.. nie wiesz jakie sa stosunki miedzy toba a twoja "przyjaciolka" raz piszesz jaka to ona ejst zla, olala cie, obgadywala, wykrzoystala a teraz ze jest twoja wielka przyjaciolka, ufasz jej w 100% jezeli bys jej ufala to bys wiedziala ze nie powiedziala by nic zlego o tobie.. wiec mi nie mow ze nic to nie ma wspolnego z zaufaniem .. nie wiesz po prostu co to jest przyjazn.. i tyle
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 16:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to uświadom mnie co to jest przyjaźń, bo moze faktycznie nie wiem!! powiedz mi!!! bo moze mamy i znamy inne definicje!!
Powrót do góry
PeGaZ2000 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 22:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm Wydaje mi sie ze przyjaźń to zaufanie z obu stron!! To tolerancja, wzajemne pomaganie! w przyjaźni nie ma tajemnic w tej prawdziwej!!
No i to mi sie wydaje wszystko, przynajmniej te wazniejsze!!
Poźniej jest poczucie humoru, dobrze sie bawić, umiec ze soba rozmawia...itd!!!
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 09:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przyjaźń to synonim "obecność", moim zdaniem..

H. Poświatowska
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 13:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Taaaaa Obecnoœć...!!!! Ale nie zawsze mozemy i nie zawsze mamy taka mozliwisc!!
Jesli komus cos wypadnie, albo nie moze z jakis powodów przyjsc chodz drugaosoba go prosi to juz nie ejst przyjaxn???
Bo to chyba nie chodzi o obecnosc w kólko Smile
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 21:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chyba jednak dalej nierozumiesz...
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu