| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Emblematy i nicki!
Autor Wiadomość
menek
Spammer
Spammer

PostWysłany: Nie 13 Lip, 2003 12:43   Emblematy i nicki! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witajcie!

W tym temacie poruszam temat emblematów i nicków.

Oceniamy emblematy i nicki.

Ja na ocene wystawiam tylo mój nick, bo emblemat jest robiony paintem, a takie kolory to specjalnie żebym był rozpoznawany Wink
Histroria mojego nicka:
Mój nick to menek kiedyś był to menuś a w internecie mi się przyjął menek i menek3.
Keidyś dawno, dawno temu chyba w 1 albo 2 klasie wraz z najlepszym (wtedy) koegą Sławkiem wymyślaliśmy sobie przezwiska.
Noi razem mieliśmy nicki:
menek, menus, men, menu...
Nobo wiecie MEM!!!!
Razz

A wasze?

Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 13 Lip, 2003 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój nick pochodzi od nazwiska- Koralewski Smile
A emblemat zrobiłem w programie Jasc Animation Shop, nie jest on jakiś specjalnie ładny, ale wiecie na forum emblemat może mieć tylko ileśtam kb, więc bardzo mało Sad.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 13 Lip, 2003 22:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A mój nick to moje imie. A emblemat jest z galeri dziecie.best

deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 14 Lip, 2003 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy nie uważacie, że mój tygrysek jest... garbaty? Smile

Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 14 Lip, 2003 20:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

deg napisał/a:
Czy nie uważacie, że mój tygrysek jest... garbaty? Smile

Może...
Powrót do góry
katarzyna

PostWysłany: Nie 20 Lip, 2003 18:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a muj nik jest poprostu od imienia
Powrót do góry
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 19 Sie, 2003 09:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Historia nicka:
Kiedyś w necie mialam nick taki jak moje imię: Lila. Potem przeżuciłam się na Lila_11. Ale znowu to mi sie znudziło, więc zmieniłam na Lila znów. Potem pomyślałam, że zacznę trochę okłamywać, że zamieszkałam w USA, więc zmieniłam nick na Lily. Ale szybko powiedziałam wszystkim znajomym, że kłamałam (czego nidy już nie zrobie, bo poniosłam już swoje konsekwencje). Ale ten nick wydał mi sie jakiś tandetny, więc postanowiłam zmienić se go. Ale pomyslałam, że po co zmieniać zaraz cały nick, więc dodałam jedną literę : L. I tak powstalo Lilly, które mi sie tak podoba, że chyba go będę mieć zawsze. Czasami jestem też Jackie (m.in. na chatach). Mam wielką słabość do angielskich nazw.
A embelemat:
To jak sie trafi jakiś fajny, to go biorę.
Flower

Numer Gadu-Gadu
3571565
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Wto 19 Sie, 2003 14:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Historia mojego nicka jest prosta:
Moja mama ma na imię Iwona. Babcie, dziadkowie i całe to starsze pokolenie mówi na mnie Iwonka (jak im się pomyli, oczywiście biggrin) Ciotki, wujkowie, mama, tata mówią Natalia lub Natasza.
Natalia wydawało mi się głupie jak na nick, Natasza przestarzałe, więc postanowiłam coś zrobić z Iwonką biggrin. No i, że akurat miałam skłonność do zdrobnień wymyśliłam sobie Iśka biggrin. Najpierw przez głowę przeleciały mi Iwa, Iva, Inia, Iwonuś, Iwuś, Ika, Ikuś... i właśnie od ostatniego powstało Iśka... przekręcałam literki, sylaby, wkońcu u zmieniłam na a I powstało Iśka biggrin biggrin biggrin...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 19 Sie, 2003 14:29   ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NARVANA- oczywiście powstało od Nirvany czyli od mojego ukochanego zespolu!

A co do emblematu to Paint Shop Pro no i fotka Kurcika...taki zamyslony jak zwykle piekny! Smile

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 19 Sie, 2003 15:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja mam na kazdym forum inna ksywe i innych nie zdradze ale wszystkie wymyslili mi koledzy i kolezanki ta akurat przyszla dziewczyna ktura bardzo kocham Wink a ona mnie biggrin a avantarka znalazlem w necie Twisted Evil

Numer Gadu-Gadu
3259633
Weronika
Gość
PostWysłany: Wto 19 Sie, 2003 16:21   

A mój nick to moje imie.
A mój emblemacik z galerii
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 12:13   

Mój nick to składanka mojej ulubionej rasy Tolkiena z moim elfim imionem, które określa także jedną z gwiazd Ardy.
A obrazek znalazłam na stronie poświęconej Chobits- mojej ulubionej mandze.
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 12:17   

Moja ksywa to teraz Nena, ale nie zmieniłam, żeby... nie wiem, może jeszcze zmienie Wink A Nene było z takiej gry, flashowej wprawdzie, ale bardzo fajnej. Jednak niektórzy mięli wątpliwości do tego czy jestem tak zwane "k czy m". Zmieniłam więc na Nena, żeby nie było wąpliwości. A emblemat zrobiłam dawno temu.
Powrót do góry
Bike_chan Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 23 Sie, 2003 09:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Historia mojego nicka jest bardzo prosta: któregos pieknro razu, kiedy czytałam sobie taka jedna mangę: Lain, to wpadłam na pomysła, żeby wykorzystac imię występującego tam pieska: bike chan... i tak juz zostało Smile
A emblemat nie pamietam skąd mam, chyba z jakiegos bloga. Ale czyż nie jest słodki?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1444473
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 23 Sie, 2003 10:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A jak sie teraz muj emblemacik podoba ?? biggrin

Numer Gadu-Gadu
3259633
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu