spróbuj to obudzisz sie juz tylko w śpiączce
porcelanki nie sa fajne...uważam je za chamskie...jakby kogoś nie stało na odrobine wyobraźni do obdarowywanego i daje byle co by dać, jak tak dajesz prezenty aż sie zdziwie jak powiesz że wśród tak obdarowanych masz przyjaciół...kumpli(szczerych) pewnie tak szczerych jak te prezenciki
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 19:06
MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <śmieje się Tsejowi w twarz> ;P
Chciałbym jednakowoż zauważyć pewną rzecz:
Cytat:
porcelanki nie sa fajne...uważam je za chamskie...
No właśnie. UWAŻASZ. A ja mam inne gusta i uważam inaczej. Czy to jest dla ciebie wystarczający powód, żeby twierdzić, że "jestem odchyłkowy"? Jeśli tak to jestem nieco zaskoczony, bo miałem o tobie nieco lepsze zdanie.
I jeszcze jedno. Jak można obudzić się w śpiączce? O_o
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 19:12
no właśnie takie gusta powodują że tak myśle
Cytat:
MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <śmieje się Tsejowi w twarz>
dziwny śmiech...choć prubuje nie jestem w stanie tego w żaden sposób fonetycznie wypowiedzieć...musisz mieć gembofon by tak sie śmiać...
rozumiem że ten usmieszek ";P" świadczy o tym że zdajesz sobie jak durne to twoje śmianie sie było
obudzić sie w śpiączce ... nie ma to sensu logicznego jednakże tak sie mawia, zawsze mógłbyś sie wogule nie obudzić
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 10:00
Tsej a co jak ktoś zbiera porcelanki? Ja znam wiele takich osób, albo takich co je lubią i zamoistnie jak mam im coś kupić to kupuje porcelanki, bo wiem,z e one się z tego najbardziej cieszą... no czasem kupuje jakieś ciekawsze w sklepie ze smiesznymi rzeczami
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 10:37
ale ty jednak prymitywna jesteś...
równie dobrze komuś moga sie podobać skarpetki i ten ktoś je zbiera...szczególnie używane
totalnie bezsensowny przykład i poczytaj dokłądnie...jak bardzo nie na temat
Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 17:00
Akurat rozmowa jest o figurkach, a jak ktos bedzie zbierał skarpetki to mu sparpetki kupie, jeśli ktoś bedzie wolal gumowe penisy to prosze bardzo...
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 17:37
elfka to teraz bedziesz miala cala liste zamowien :d
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 17:47
mówiłem że [cenzura] nie czytasz...rozmowa nie ejst o figurkach ale o tym co znaczy dawać figurke i w dodatku z porcelany
nie bądz młotem-orientuje sie
Wysłany: Wto 28 Cze, 2005 12:53
Wiem,z e jest o dawaniu figurek... ale przecież dac można zawsze... nie tylko figurki potrafią być nietrafnym prezentem, ja akuratm mam troche figurek, ale pochowanych po pudłąch, bo mi sie pułce nie mieszczą, bo mang przybywa
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 28 Cze, 2005 14:31
o bogowie...
może pomoge...spróbuj powiedziec co może oznaczać danie figurki z porcelany jako prezent, z reszta wogule figurki za symboliczną złotówke...postaraj sie wymienić wszytskie znaczenia symboli takiego zdarzenia
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 28 Cze, 2005 14:38
Z tymi słonikami to jest na serio takie troche... zwyczajne, jakby było jeszcze jakiś taki orginalny np. z napisem "mam ogromną trąbe" czy coś takiego, ale taki zwykły biały, z niebieskimi wykończeniami jest juz troche przereklamowane
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 28 Cze, 2005 15:47
Tsej napisał/a:
no właśnie takie gusta powodują że tak myśle
Cytat:
MWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <śmieje się Tsejowi w twarz>
dziwny śmiech...choć prubuje nie jestem w stanie tego w żaden sposób fonetycznie wypowiedzieć..
jestes chyba uposledzony ;]
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 28 Cze, 2005 17:34
mówisz o mnie czy o "Chichraczu"
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 28 Cze, 2005 17:55
o Tobie, bo nie wiem, jak mozna nie potrafic tego przeczytac na glos ;]