temat ten jest nie istotny z punktu widzenia potrzeb...a to że wygląd jest mneij istotny dla kobiet jest rzecza potwierdzoną choć co juest ciekawostką...
tak jak mężczyźni patrzą na cycki, tyłek i nogi
a przypuszcałoby sie że kobiety powinny patrzeć na klate...to okazuje sie to błedem...
niewielki tylko odsetek kobiet badanych wskazywał klate...zaś znaczącą więszkość interesował tyłek faceta, i na niego sie przyglądają najczęściej
Nie moge powiedziec, ze podoba mi sie blondyn albo brunet... to zalezy. Akurat kolor włosów nie gra wiekszej roli. Poznam chłopaka, jest nam razem cool, ale nie moge z Nim byc bo jest brunetem? Heh i dlatego nie wybieram, ze moj chlopak ma miec takie włosy, takie oczy itd. itp. ;]
_________________ mood for ska
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Cze, 2005 00:02
Cytat:
Nie moge powiedziec, ze podoba mi sie blondyn albo brunet... to zalezy. Akurat kolor włosów nie gra wiekszej roli. Poznam chłopaka, jest nam razem cool, ale nie moge z Nim byc bo jest brunetem? Heh i dlatego nie wybieram, ze moj chlopak ma miec takie włosy, takie oczy itd. itp. ;]
brzmi sensownie
ja np uważam że mogłaby mi sie podobać jedynie dziewczyna o włosach rudo-brązowych rzekłbym kasztanowych
ale czasem wystarczy że gdzieś sie pójdzie i może sie okazać że czarnowłosa i ba z krótkimi włosami może sie spodobac(do ramion)
zapewne jest podobnie z dziewuchami, wszystko zalezy od kąta padania promieni słonecznych i szybkości skrzydeł motyla w Columbii
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Cze, 2005 00:29
Tsej napisał/a:
ja np uważam że mogłaby mi sie podobać jedynie dziewczyna o włosach rudo-brązowych rzekłbym kasztanowych
moim zdaniem w ogole wymyslanie idealow jest glupie;/ ja np. wole tkai bardziej szczuplych niz napakowanych, a mialam bodajze dwoch chlopakow dosc umiesnionych:D i mi sie bardzo podobali.. te idealy sa chyba po to zeby cwiczyc wyobraznie lol;p
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Kolor włosów - obojętnie. I długość też w sumie obojętnie. Choć pociągają mnie faceci o piórkach dłuższych i długich to jednak tak naprawdę to nie jest ważne. Na długowłosych prędzej zwracam uwagę i może częściej na nich spoglądam (mając przy tym maślane oczka) ale w zasadzie faceci z krótkimi włoskami też są często przystojni. : )
Karnacja - również obojętna, byle nie gość po solarium, tym się brzydzę.
Charakter, usposobienie i sposób bycia - facet MUSI być: inteligentny, zabawny, wykształcony, kulturalny, romantyczny, opiekuńczy. Mile widziane zainteresowania artystyczne i uwielbienie do dobrej literatury.
Męski, mniej męski - ogólnie się mówi, że długowłosi bywają mniej męscy. Mi to tam nie przeszkadza, nie lubię macho.
A przede wszystkim facet powinien mieć to Coś, czego nie da się słowami opisać.
Wysłany: Czw 30 Cze, 2005 13:07
Mowicie ze starszy... ale same byscie sie mlodszym nie zainteresowaly, dlaczego wiec starszy ma sie interesowac wami? :>
Wiek dla mnie nie gra roli. Mlodszy czy starszy - grunt by byl facetem. Wyglad... tez obojetne, pod warunkiem, ze dba o siebie. Najs gdyby byl wyzszy ode mnie, ale nie musi.
Charakter to wiadomo -opiekunczy, inteligentny, madry, wyrozumialy, kulturalny, z poczuciem humoru
Meski... no meski ma byc. Raczej nie pociagaja mnie "mniej mescy". Podobnie jak romantycy
Ano i moze byc przystojny, byleby nie ładny (bo ladni to sa jak dla mnie wypacynkowani, nazelowani geje z ogolonymi nogami).
Btw. moj obecny facet jest troche wyzszy ode mnie (jakies 177), ma 22 lata [ja 15 :>], piwne oczy i ciemne wlosy... i [cenzura] charakter
Ostatnio zmieniony przez panna_nikt dnia Czw 07 Lip, 2005 23:02, w całości zmieniany 1 raz
ja bym neiu pwoiedziała ze patrze na tyłki facetów:/...wole patrzec na jego charakter , styl zycia, jak wyglada ogółem i na jego oczy i twarz<lol> i tez lubie sczupłych bo sama jestem sczupła to oze dla tego hehe