a co zlego w malej odnwoie tematu?
opinia mojego kolegi na ten temat:
**** **** (7:45)
dla mnie czulym miejscem jest naprzykład dół pleców
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Cze, 2005 11:41
shaleniec znowu nie umiałaś sie zamknąć, to robi tylko na twoją niekorzyść
co jest złego? to że te wypowiedzi powtarzają sie co chwile te same, wszystkie miejsca zostały wymienione i teoretycznie temat mógłby być zamknięty, bo po co sie powtarzać i nabijac posty?, drugą rzeczą jest to iż w REGULAMINIE pisze aby nie odnawiać starych tematow, nowym użytkownikom sie wybacza bo jeszcze nie wiedzą do końca wszystkiego, ale sie pisze jak wyżej upomnienie, zaś ci co powinni to wiedzieć mogą dostać nawet ostrzeżenie,
osobiście uważam że twoje pytanie było iście kretyńskie bo odpowiedź na nie znasz ale pofatygowałam się o nią, z łaski nie zadawaj już tak "ambitnych" pytań prosze
kradziejka, dopelnie tyko Twoja wypowiedz- moim zdaniem stare tematy moga byc odswiezane w momencie, gdy ma sie do powiedzenia cos nowego, co w danym temacie sie nie pojawilo i co jest aktualne. Bo potem ktos zalozy nowy temat i wszyscy go zbesztaja ze mogl poszukac bo takich tematow bylo juz mnostwo.
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 02:12
dobra temat zamykam, bo w tym to sie raczej nic nowego nie wymysli.....
i szaleniec - owszem histeryzujesz, czego przykladem sa twoje wiecznie awantury o brakujace posty (z czego 98% tych usunietych to faktycznie oftopy) i w konsekwencji ostrzeznie