Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 11:59 Zlot inny niz wszystkie
Słuchajcie, pomyślałąm sobie, że możemy urządzic maly zlocik. W jakiejś miejscowości mniej wiecej w centrum Polski. Np. w Licheniu. Macie inne propozycje miejsc? CZejkam.Piszcie co o tym sadzicie.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
o wow. takich tematow bylo juz pelno. wiec orginalna nie jestes.. znajdz tamte tematy i zobaczysz jak wygladaja sprawy organizacyjne takiego zlotu.. i zrozumiesz ze to nie wypali.. i nie ma sensu zakladac kolejnego takiego tematu..
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 12:36
O_o zaskoczyłaś mnie tym tematem....
Napewno nie wypali, gwarantuje Ci to
.. i to nie jest zlot inny niż wszystkie
Koło Konina.
Pomysł uważam za poroniony bo co robić w tym Licheniu?
Wierzący to by się modlić mogli, ale reszta to ja nie wiem, czhyba nawracać jedynie
Eeee bez sensu. Jak zlot to zlot - podstawa to dużo porozmawiać Na modlitwę można jechać samemu...
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 20:35
Też mam taki pogląd na ten temat, ale to nie ja wymyśliłem miejsce zlotu, już ciekawiej by chyba było w mojej rodzinnej miejscowości[kiedyś to nawet łatwo było do mnie dojechać ekspresem "Skarbek", ale niestety albo wyrzucili go z rozkładu, albo zmienili trasę]