| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Jacy ludzie was wkur***ją?
Autor Wiadomość
somebody Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 00:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam wielce szanownego Pana "Jestem od was lepszy ;]"™
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 10:09   

a czy metale są pedałami i cwelami?
poprostu sluchają innej muzyki i mają inne poglądy i styl ubierania ;]
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 11:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no a nie smial bys sie z panny ktora ma nalozone 5 milimetrow o 3 tony ciemniejszego podkladu od mordy i do tego 3 plamy na czole na ktore tego podkladu nie nalozyla.. jescze chodzi i tylkiem kreci i patrzy na wszystkich jak by byli gorsi.. do tego ma spodnie od dresu.. po prostu parodia, widocznie u ciebie takich okazow nie ma..

i skate a pseudo skate.. gdzies tam miales zdjecie w szerokich spodnaich <lol> do tego gejowy.. (koszulki..)
Powrót do góry
kaasiiennkaa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 15:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ty no sorry... dla mnie metale to sa brudasy i wogole jacys dziwni ludzie... dam ci taki przyklad:

bylam sobie na kolonii nad morzem... i byl tam wlasnie jeden takie metal... i kazdemu bez wyjatku kazali isc na dwor sie opalac... no i on tez oczywiscie musial isc... a wiesz jak to metale: wogole wygladaja jakby slonca nigdy nie widzieli... no i wszyscy leza i pieka sie na tym sloncu (ok40 stopni w cieniu) a ten jeden brudas siedzi na lezaku w czarnej dlygiej koszulce, obcislych dlugich getrach z glanami na nogach ( nie zebym miala cos do glanow ale przy takiej pogodzie?) Confused ... i to wszystko na nim takie spocone brudne blee... nie wspomne juz o tym, co dzieje sie w jego butach... halo? czy to jest normalne? i wlasnie dlatego dla mnie to sa brudasy i juz

Numer Gadu-Gadu
5685410
somebody Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 15:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak,jak najbardziej.Ma do tego prawo.
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 15:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dobra... ale jakos nie bardzo pociagaja mnie tacy faceci... wrecz przeciwnie: nienawidze ich i to jest moje zdanie! nic ci do tego co ja o nich mysle takze mysle ze dalsze dyskusje sa zbedne! ja o nich zdania nie zmienie... tak ja na to patrze i tak mysle! takze wiesz... i tak na moje zdanie nie wplyniesz... i koniec juz tej do niczego nie prowadzacej dyskusji! kurde Mad

Numer Gadu-Gadu
5685410
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taaa u mnie tez byl taki typ.. w sumie nic do niego nie mialam.. przynajmniej byl ubaw jak chodzil po plazy w glanach
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 15:51   

kaasiiennkaa napisał/a:
ty no sorry... dla mnie metale to sa brudasy i wogole jacys dziwni ludzie... dam ci taki przyklad:

bylam sobie na kolonii nad morzem... i byl tam wlasnie jeden takie metal... i kazdemu bez wyjatku kazali isc na dwor sie opalac... no i on tez oczywiscie musial isc... a wiesz jak to metale: wogole wygladaja jakby slonca nigdy nie widzieli... no i wszyscy leza i pieka sie na tym sloncu (ok40 stopni w cieniu) a ten jeden brudas siedzi na lezaku w czarnej dlygiej koszulce, obcislych dlugich getrach z glanami na nogach ( nie zebym miala cos do glanow ale przy takiej pogodzie?) Confused ... i to wszystko na nim takie spocone brudne blee... nie wspomne juz o tym, co dzieje sie w jego butach... halo? czy to jest normalne? i wlasnie dlatego dla mnie to sa brudasy i juz

aa to rozumiem :] moze to jakis masohista biggrin?
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 15:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taa.. leze se na plazy i nagle staje nade mna chlopak w glanach, dlugich getrach i koszulce z nr 666 albo gwiazda dawida... a ja oczywiscie lece mu w ramiona (dodajmy przepocone i smerdzace) bo to marzenie kazdej dziewczyny... brad pitt wymieka przy nim... Laughing

Numer Gadu-Gadu
5685410
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 16:00   

Gwiazdę Dawida to raczej kto inny nosi.
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 16:30   

Uhm,po raz pierwszy sie zgadzam Razz
to byl pentagram :]
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 16:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a moze on byl zydofilem?
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 18:32   

kaasiiennkaa napisał/a:
brudasy (czytaj:metale blehh)

Uważaj, bo ktoś gotów Cię za to na stosie spalić.
kaasiiennkaa napisał/a:
nienawidze takich metali spedalonych i wycwelonych dlatego tak o nich mowie!

Wiesz w ogóle, kto to jest pedał czy cwel?

Btw, czytając kilka Twoich ostatnich postów odnoszę wrażenie, że dla Ciebie o bycie brudasem/cwelem/pedałem świadczy nic innego, jak tylko atrakcyjność danego osobnika.

Btw2, to że jeden opalał się na plaży w czarnym ubraniu nie znaczy, że od razu wszyscy metale to "brudasy".

Btw3 (Mr. Green) - co masz do koszulek z pentagramami, czy z daną liczbą?
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 22:18   

nasty_girl napisał/a:
no a nie smial bys sie z panny ktora ma nalozone 5 milimetrow o 3 tony ciemniejszego podkladu od mordy i do tego 3 plamy na czole na ktore tego podkladu nie nalozyla.. jescze chodzi i tylkiem kreci i patrzy na wszystkich jak by byli gorsi.. do tego ma spodnie od dresu.. po prostu parodia, widocznie u ciebie takich okazow nie ma..

i skate a pseudo skate.. gdzies tam miales zdjecie w szerokich spodnaich <lol> do tego gejowy.. (koszulki..)

znowu widac jak malo wiesz o tej kulturze :<<<

nidd - trzeba byc glupcem, by nie zauwazyc, ze mowi o mnie.
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 07 Lip, 2005 22:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:

*zalamana wali glowa w sciane*

Numer Gadu-Gadu
2740642
Strona 4 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu