Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Wto 12 Lip, 2005 19:39
Hym ... Np. gdy go zobaczysz patrzysz tylko na niego, potrafisz go dostrzec z ogromnej odległości, albo ... w jego obecności nerwowo się uśmiechasz lub gryziesz wargi. Masz problemy z wypowiedzeniem zdania na jakikolwiek temat. Kiedy on jest blisko, robisz się czerwona. Kiedy on mówi, a zwłaszcza gdy mówi do Ciebie, nie słyszysz absolutnie niczego innego. Znajomi mają Ci za złe, że ich wówczas ignorujesz. Jednym słowem ciągle o tym kimś myślisz i ciągle bujasz w obłokach
King,a napisalam cos takiego bo juz zapewne nieraz na forum padlao takie pytanie=p w sumie to jak ktos nie wie kiedy jest milsoc tzn. ze jej nie doswiadcyzl, no nie?^^
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Wto 12 Lip, 2005 21:36
zapewne cholernie czesto wydaje Ci się ze się przy nim/niej zblamiłaś/eś, zrobiłeś jakaś gafe etc etc
czesto wydaje Ci się ze to on/ona a tak naprawdę to ktos calkowicice inny (czasem nawet innej płci) ma tylko podobny element garderoby etc
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Zgadzam sie bardzo dobrze z odpowiedzią NIKITY ...Dokładnie tak jest bo właśnie ja jestem zakochana i tak sie zachowuje , a mam kolegę którego bardzo bardzo lubię i tez sie zastanwaiłam czy on mi sie nie podoba ale odpwoedziłam sobie ze to tylko moj spoko kumpel które bardzo lubię i niemogłabym sie w nim zakochać...choc kto wie moze kiedys mi sie jeszce spodoba:P....Bo co tu duzo gadac niewierze w przyjaźń miedzy chłopakiem a dziewczyna bo i tak po pewenym czasie predzej czy później przyjaźń zamiena sie w miłośc..Duzo takich przypadków znam moich znajomych i nie tlyko
no dobra, teraz to postaramsie jakos pomoc. =p
niedawno mialam dziwny przypadek z takim Tomkiem.. bo gdzies tam razy gadalismy, straasznie mi sie spodobal. pozniej kiedy mowil mi "Czesc" to w ogole nie dalam rady mu odpowiedziec, robilo mi sie gorąco i w ogole. O_O Raz sobie stalam przed szkola i gadalam z kolezanka i ona nagle mowi "odwroc sie" a ja sie odwracam i TOMEK stoi doslownie tak bliziutko mnie, ze sie rpawie nosami stykalismy. O_O a ja, glupek, zaczerwienialm sie, zakrylam ręka usta i ucieklam ._. takie zachwoanie bylo dla mnie samej dziwne, bo jak sie zakochalam w kims to bylam śmiala, etc etc..
tak wiec te objawy wyzej napisane moga byc objawem zakochania sie =p dziekuje za uwage. ^^"
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 13 Lip, 2005 09:49
dochodzi bezsenność jąkanie sie, mówienie głupot, rzucanie okiem, nie patrzysz sie na tyłek na na buźke :>
Poprostu chodzisz cały szas usmiechnieta i wesoła i wogole sie zr wszystkiego ieszysz itd... przyajmniej ja tam mam
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Lip, 2005 16:57
zakochanie to podoba ci sie ktos z wyglądu a milosc to znaczy ze podoba ci sie jego wnętrze,osobowosc ..
CoRnEliA :) -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 20:37 Re: Zakochanie się
Natka napisał/a:
Jakie są objawy zakochania się? Po czym odróżnić to czy się kogoć Kocha, czy po prostu bardzo lubi? Nie potrafię tego wyczuć.
Kiedy kogoś naprawde pokochasz to nie będą ci potrzebne zadne objawy ty to poprostu sama wyczujesz nawet w tedy kiedy wydaje ci sie ze nie umiesz wyczuc. To sie poprostu wie
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 21:35 Re: Zakochanie się
Natka napisał/a:
Jakie są objawy zakochania się? Po czym odróżnić to czy się kogoć Kocha, czy po prostu bardzo lubi? Nie potrafię tego wyczuć.
Gdy się kogoś lubi, to te uczucie może być momentami obojętne, bo nie będzie Ci tak bardzo zależeć na tej osobie, gdy inną kochasz i poza nią świata nie widzisz. Miłość jest ślepa i przy niej odczuwasz różne emocje. Widocznie gdy nie wiesz, czy kogoś kochasz, czy lubisz, to po prostu w nikim się nie zakochałaś, a dokładniej, to nie przeżyłaś prawdziwej miłości, więc dlatego nie wiesz...
Zresztą to jest takie uczucie, przez które nie trzeba wiedzieć, tylko to się czuje.