| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Zakochanie się
Autor Wiadomość
Natka Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 12 Lip, 2005 19:08   Zakochanie się Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakie są objawy zakochania się? Po czym odróżnić to czy się kogoć Kocha, czy po prostu bardzo lubi? Nie potrafię tego wyczuć.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Lip, 2005 19:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kiedy kogos kochasz to czujesz motylki w brzuszku =p

H. Poświatowska
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Wto 12 Lip, 2005 19:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaleniec napisał/a:
kiedy kogos kochasz to czujesz motylki w brzuszku =p

HAHAHAHAHHAHHAA toś jej odpowiedziała Razz

Nie no tak ogolnie to sie samemu wyczuwa biggrin nie ma jakis objawów biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 12 Lip, 2005 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm, ze kocha sie zycie...jest sie szczesliwszym. Kazdy inaczej to odczuwa o ;p

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Wto 12 Lip, 2005 19:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hym ... Np. gdy go zobaczysz patrzysz tylko na niego, potrafisz go dostrzec z ogromnej odległości, albo ... w jego obecności nerwowo się uśmiechasz lub gryziesz wargi. Masz problemy z wypowiedzeniem zdania na jakikolwiek temat. Kiedy on jest blisko, robisz się czerwona. Kiedy on mówi, a zwłaszcza gdy mówi do Ciebie, nie słyszysz absolutnie niczego innego. Znajomi mają Ci za złe, że ich wówczas ignorujesz. Jednym słowem ciągle o tym kimś myślisz i ciągle bujasz w obłokach Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Lip, 2005 19:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

King,a napisalam cos takiego bo juz zapewne nieraz na forum padlao takie pytanie=p w sumie to jak ktos nie wie kiedy jest milsoc tzn. ze jej nie doswiadcyzl, no nie?^^

H. Poświatowska
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 12 Lip, 2005 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zapewne cholernie czesto wydaje Ci się ze się przy nim/niej zblamiłaś/eś, zrobiłeś jakaś gafe etc etc
czesto wydaje Ci się ze to on/ona a tak naprawdę to ktos calkowicice inny (czasem nawet innej płci) ma tylko podobny element garderoby etc

Numer Gadu-Gadu
2891618
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 12 Lip, 2005 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie bardzo dobrze z odpowiedzią NIKITY biggrinRazz...Dokładnie tak jest bo właśnie ja jestem zakochana i tak sie zachowuje Cool Laughing , a mam kolegę którego bardzo bardzo lubię i tez sie zastanwaiłam czy on mi sie nie podoba ale odpwoedziłam sobie ze to tylko moj spoko kumpel które bardzo lubię i niemogłabym sie w nim zakochać...choc kto wie moze kiedys mi sie jeszce spodoba:P....Bo co tu duzo gadac niewierze w przyjaźń miedzy chłopakiem a dziewczyna bo i tak po pewenym czasie predzej czy później przyjaźń zamiena sie w miłośc..Duzo takich przypadków znam moich znajomych i nie tlyko Smile
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 13 Lip, 2005 09:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no dobra, teraz to postaramsie jakos pomoc. =p
niedawno mialam dziwny przypadek z takim Tomkiem.. bo gdzies tam razy gadalismy, straasznie mi sie spodobal. pozniej kiedy mowil mi "Czesc" to w ogole nie dalam rady mu odpowiedziec, robilo mi sie gorąco i w ogole. O_O Raz sobie stalam przed szkola i gadalam z kolezanka i ona nagle mowi "odwroc sie" a ja sie odwracam i TOMEK stoi doslownie tak bliziutko mnie, ze sie rpawie nosami stykalismy. O_O a ja, glupek, zaczerwienialm sie, zakrylam ręka usta i ucieklam ._. takie zachwoanie bylo dla mnie samej dziwne, bo jak sie zakochalam w kims to bylam śmiala, etc etc..
tak wiec te objawy wyzej napisane moga byc objawem zakochania sie =p dziekuje za uwage. ^^"

H. Poświatowska
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 13 Lip, 2005 09:49   

dochodzi bezsenność jąkanie sie, mówienie głupot, rzucanie okiem, nie patrzysz sie na tyłek na na buźke :>
Powrót do góry
AloneMoon Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sro 13 Lip, 2005 20:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja mialam raz te taki Motyleczki w brzuchu ale zakochana nie bylam o__o

Numer Gadu-Gadu
2064691
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sro 13 Lip, 2005 20:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Poprostu chodzisz cały szas usmiechnieta i wesoła i wogole sie zr wszystkiego ieszysz itd... przyajmniej ja tam mam Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
6519354
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 14 Lip, 2005 16:57   

zakochanie to podoba ci sie ktos z wyglądu a milosc to znaczy ze podoba ci sie jego wnętrze,osobowosc ..
Powrót do góry
CoRnEliA :)
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Lip, 2005 20:37   Re: Zakochanie się

Natka napisał/a:
Jakie są objawy zakochania się? Po czym odróżnić to czy się kogoć Kocha, czy po prostu bardzo lubi? Nie potrafię tego wyczuć.

Kiedy kogoś naprawde pokochasz to nie będą ci potrzebne zadne objawy ty to poprostu sama wyczujesz nawet w tedy kiedy wydaje ci sie ze nie umiesz wyczuc. To sie poprostu wie Very Happy
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Lip, 2005 21:35   Re: Zakochanie się

Natka napisał/a:

Gdy się kogoś lubi, to te uczucie może być momentami obojętne, bo nie będzie Ci tak bardzo zależeć na tej osobie, gdy inną kochasz i poza nią świata nie widzisz. Miłość jest ślepa i przy niej odczuwasz różne emocje. Widocznie gdy nie wiesz, czy kogoś kochasz, czy lubisz, to po prostu w nikim się nie zakochałaś, a dokładniej, to nie przeżyłaś prawdziwej miłości, więc dlatego nie wiesz...
Zresztą to jest takie uczucie, przez które nie trzeba wiedzieć, tylko to się czuje.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu