_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 03 Lip, 2005 16:34
gorzej jak słucha disco polo
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 22:32
Ale generalnie to dziewczyny patrza na wiek. Kazda podaje granice, np. 13-15, a jak jest starszy/mlodszy to przezywa to jak mrowka okres, analizuja za i przeciw, czy moze z nim byc bla bla bla bla...
Tsej - gorzej, jak slucha ludowej i jest zwolennikiem ludowych tancow.
Ale generalnie to dziewczyny patrza na wiek. Kazda podaje granice, np. 13-15, a jak jest starszy/mlodszy to przezywa to jak mrowka okres, analizuja za i przeciw, czy moze z nim byc bla bla bla bla...
.
ja tam osobiscie mlodszych nie lubie (znaczy mialabym osobiscie jakies opory, sama nie wiem czemu, chociaz jesliby mi zalezalo to czemu nie)
ale osobiscie mam slabosc do starszych
cos okolo 17,18+ (dochodzi do 21,22)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 05 Lip, 2005 00:54
panienka_wierzba napisał/a:
HeyaH napisał/a:
.
ja tam osobiscie mlodszych nie lubie (znaczy mialabym osobiscie jakies opory, sama nie wiem czemu, chociaz jesliby mi zalezalo to czemu nie)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 07 Lip, 2005 23:01
panienka_wierzba napisał/a:
HeyaH napisał/a:
.
Mam podobnie. Z ta roznica, ze jeszcze nie mam nic do mlodszych (pomijajac ich niektore gadki-szmatki - sluchajac ich to az sie plakac chce).
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 13 Lip, 2005 18:30
Edit: A [cenzura], nieważne ;P
Ostatnio zmieniony przez panienka_wierzba dnia Sob 13 Sie, 2005 15:41, w całości zmieniany 1 raz
mnie to tak niezbyt interere co Ty tam robilas ; ] z szacunkiem...
_________________ mood for ska
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Lip, 2005 10:45
To było dla zainteresowanych, a nie niezainteresowanych. Proste.
CoRnEliA :) -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 20:35 Re: Gusty i guściciki dziewczyn ;)
KleO napisał/a:
Był poruszany temat dla chłopaków, w którym pytano się, jakie lubią dziewczyny, a ja postanowiłam napisać coś takiego, jakich my lubimy facetów
Dziewczyny, najlepiej podajcie takie dane:
- wiek,
- kolor włosów (jakiś brunet, może blondyn? jakich lubicie ),
- karnacja,
- charakter,
- męski, mniej męski... określcie tą cechę (mniej męski - głupie określenie, wiem )
Na końcu dobrze by było podać coś od siebie
Piszcie szczerze
Niektóre dziewczyny lubią męskich facetów, nawet takich po trzydziestce, inne lubią w swoim wieku lub trochę starszych, conajmniej o 2 - 3 lata, a inne nawet młodszych od siebie
A ja swoje odpowiedzici uzasadnię dopiero po waszych
A co do chłopaków: możecie brać udział również w dyskusji, zresztą na pewna byście brali jakiś udziałek, ale tak samo możecie opisać siebie. CIekawa jestem, czy jesteście z siebie zadowoleni, a tym bardziej z charakteru
hmm..
kolor włosów-brunet
karnacja cieman ale nie murzyn, najlepszy był by mulat
charakter: ciepły, uczuciowy, smieszny, lubiocy zwierzeta, uczciwy, wierny...
Męski
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 21:48
Przeważnie (z tego co się naczytałam / zauważyłam) dziewczyny bardzo lubią brunetów (ogólnie włosy ciemne)
Ja bardzo lubię facetów o ciemnych włosach, ale jednak spotkałam blondyna... bardzo przystojnego, ale mimo tej jego urody ma bardzo fajny charakter
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Lip, 2005 12:51
KleO napisał/a:
Przeważnie (z tego co się naczytałam / zauważyłam) dziewczyny bardzo lubią brunetów (ogólnie włosy ciemne)
Ja bardzo lubię facetów o ciemnych włosach, ale jednak spotkałam blondyna... bardzo przystojnego, ale mimo tej jego urody ma bardzo fajny charakter
No hm... kiedyś chciałam mieć chłopaka blondyna, wysokiego, rówieśnika o niebieskich oczach. No a tyra jest odwrotnie ;]
PS. Skoro temat jest o gustach i guścikach dziewczyn, to czemu opisywałaś nam swoją kolonię/obóz czy co to tam było?
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Lip, 2005 14:00
HeyaH napisał/a:
PS. Skoro temat jest o gustach i guścikach dziewczyn, to czemu opisywałaś nam swoją kolonię/obóz czy co to tam było?
bo to był offtop = przerywnik tylko dla zainteresowanych:P
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Lip, 2005 14:09
kradziejka napisał/a:
HeyaH napisał/a:
bo to był offtop = przerywnik tylko dla zainteresowanych:P
Ależ tutaj nie wolno off-topować ;>
Szczerze, to zastanawiam się, kto był zainteresowany...