| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy to upławy czy objawy miesiączki?
Autor Wiadomość
CoRnEliA :)
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 16:45   Czy to upławy czy objawy miesiączki?

Mam problem. Otóż od ok. 2 miesięcy na majtkach dostrzegłam białe plamy nie gęste tylko zwykle plamy. czytalam ze to są objawy nadchodzącej 1 miesiączki. Również czasami pojawia się pzreźroczysty śluz gęsty i pdoobny odrobinkę do galaretki. Czasami też pojawiają się plamy żółte i lekko zółte. Co to jest? Smile Dodam też ze niemam jeszcze miesiączki.

Ostatnio zmieniony przez dnia Sob 16 Lip, 2005 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 16:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

upławy ... Smile

A upławy same w sobie są znakiem ze moze sie pojawić miesiaczka ...

Kiedy ? ... moze za miesiac .. a moze za rok Razz

A no i Uplawy sie zmieniaja tak jak napisałaś bywają rozne Razz
te ktore wymienilas napewno nei sa chorobowe Razz

Dziękuję przemówiłam biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 17:28   

http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=7190 ^-^'
Powrót do góry
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 20:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To napewno objawy pierwszej miesiączki ..ja tez tak miałam SmileRazz....A odchodząc od temetu troszke sorka ale nie chce mis ie pisac nowego tematu wiec pozwól Cornelio że dołacze sie do tego tematu....Więc tak mam pytanko....Ostatnio miałam miesiączkę 22 czerwca i powinnam dostać za miesiąc czyli 23 lipca koło tego gdzie:P....A dostałam ją wczoraj czyli 16 lipca, czy to cos jets nei tak czy tak ma byc a i ostatnio miłam prze 7 dni az:/ ...a wcześniej też miałam jakoś tak o wile wczesniej hcyba nawet o 10 dni:/...CZy to tak moze byc nieregularny to wiem ale ze pojawia sie wczesniej niz po miesiącu to tez moze tak byc??
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 21:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nieregularna miesiączka w tym wieku to coś normalnego i nie ma powodów do obaw..

Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 21:09   

U mnie też tak jest, a raz było tak : dostałam miesiączkę 26 maja i trwał 4 dni, a później się pojawił 14 czerwca i trwał tydzień.
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Lip, 2005 23:05   

Te białe plamy to wydzielina śluzowa. Pojawia się ona przed miesiączką, która może się pojawić za pół roku, za rok, może dłużej. Ja miesiączkę dostałam po roku od pojawienia się wydzieliny śluzowej. Każdy inaczej dojrzewa i może nawet dostać dopiero po trzech latach miesiączkę od pojawienia się wydzieliny. Spotkałam się z takimi przypadkami.

A co do tych nieregularnych miesiączek Wink

Ja mam kilkudniowe opóźnienie. Pierwsza moja miesiączka pojawiła się dzień po moich urodzinach, czyli 2 listopada Wink
Następna była 4 grudnia, potem coraz wyżej i wyżej, doszło do 16 czerwca, a teraz czekam na kolejną Wink Może ona się pojawić jutro, pojutrze, kto wie Wink
W pewnym sensie można uznać, że jest regularna, tylko że z kilkudniowym opóźnieniem, ale jednak nie przekraczającym tygodnia Smile
Powrót do góry
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 17 Lip, 2005 12:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

DZięki opetana a w szcególnosci dzięki Kosta i KleO Surprised ..Czyli rozumiem że mogę mieć tak jak ty Kosta Razz hehe....Oby sie szybko skonczyła bo nienawidzę tego :/ i chce isc na basen ....Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Pecia
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 15 Sie, 2005 21:10   

moga to byc objawy miesiaczki a te zolte plamy to sie chyba posikalas
Powrót do góry
bini Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 07 Lis, 2005 12:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czesc juz kilka razy zauwazylam ze kilka dni po miesiaczce pojawiają sie uplawy koloru brązowego ale po kilku dniach sluz jest przezroczysty czy to moze oznaczac stan zapalny
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 07 Lis, 2005 14:06   

nie,to normalne.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 07 Lis, 2005 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

regularna to regularna, spozniajaca sie to juz nie regularna..
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu