No ale to kosciół mowi ze po slubie koscielnym mozna współzyć ... niem ? Razz
Ja tam nie wiem, nie słucham księży, bo oni z reguły idiotyzmy plotą.
Może dlatego, że za dużo wina przy mszy piją i im się klepki poprzestawiały.
Księża są ble.
Kościół jest ble.
I w ogóle wszystko jest ble ;P
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 16 Lip, 2005 22:28
Chodzi mi o kwestię Onana- uprawiał on nie masturbację, a stosunek przerywany, czyli stosował prymitywną i nieskuteczną, lecz zawsze jakąś antykoncepcję.
EDIT: Ble nie jest tylko wielki i wspaniały Gejhimitsu.
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 16 Lip, 2005 22:33
Księza jak ksieża ... zalezy na jakiego sie trafi ...
A z onanem to on konkretniej marnował nasienie ... tzn chodizło tam o kwestie wytrysku na piasek
Nyu wlasnie wlasnie ... stosunek przerywany
Tylko wlasnie ... z tego co wiem to w historii z onanem chodziło tylko o to marnowanie nasienia ...
Bo słyszałam swego czasu ze kosciół nie zakazuje naturalnych metod antykoncepcji ... tzn klaendarzyki metoda termiczna bla bla ... ale pewna nie jestem
Wysłany: Sob 16 Lip, 2005 23:06
Kinga napisał/a:
A z onanem to on konkretniej marnował nasienie ... tzn chodizło tam o kwestie wytrysku na piasek
Tylko wlasnie ... z tego co wiem to w historii z onanem chodziło tylko o to marnowanie nasienia ...
Bo słyszałam swego czasu ze kosciół nie zakazuje naturalnych metod antykoncepcji ... tzn klaendarzyki metoda termiczna bla bla ... ale pewna nie jestem
Nie zakazuje kalendarzyków, ponieważ sprzyjają umacnianiu się miłości w małżeństwie (mężczyzna wykazuje większe zainteresowanie płciowością swojej żony).
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 12:49
Otwieracz - geja znajdź sobie na zdjęciu rodzinnym. Ewentualnie na swoim paszportowym. Lub wśród swoich kolegów. Ale ode mnie się uroczyście odczep.
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 13:12
Chciałbyś, żebym się ciebie czepiał. Niestety- pedałem nie jestem. Gdyby nie to, że jako homoś nie możesz, to zaczekałoby się, aż szkołę średnią ukończysz i będziesz mógł się pojedynkować. Niestety- jako homoseksualista nigdy nie będziesz mógł.
Swoją drogą- czy ten ombre w pelerynie to twój partner?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 13:14
Twój brodzik intelektualny jest zbyt płytki, abym mógł prowadzić z tobą w pełni satysfakcjonującą mnie polemikę.
Ignore.
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 13:16
Jaką polemikę? Tu nie ma o czym polemizować. Stwierdziłem tylko, że niestety nigdy nie będziesz mógł się pojedynkować, co mnie niezmiernie martwi.
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 20:55
Wiem, ale w porównaniu z Himitsu- nie było. Po prostu należy on do tej kategorii ludzi, która doprowadza mnie do szału.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 21:54
Otwieracz napisał/a:
Kinga napisał/a:
Nie zakazuje kalendarzyków, ponieważ sprzyjają umacnianiu się miłości w małżeństwie (mężczyzna wykazuje większe zainteresowanie płciowością swojej żony).
A ja bym powiedziała, że są mniej skuteczne
Wysłany: Nie 17 Lip, 2005 23:05
Jest kilka metod naturalnych. Ja tam się na nich nie znam, jak będę miał żonę, to w końcu między innymi po to, by mieć z nią bachora lub kilka.
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 18 Lip, 2005 15:25
tzw. metody naturalne są niestety mało pewne, chyba że komuś nie przeszkadza ryzyko