| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Zakochanie się
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Nie 17 Lip, 2005 22:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to sie czuje, to sie wie. nie ma nic piekniejszego. od prawdziej prawdziwej prawdziwej.
milosci.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 18 Lip, 2005 18:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
Hym ... Np. gdy go zobaczysz patrzysz tylko na niego, potrafisz go dostrzec z ogromnej odległości, albo ... w jego obecności nerwowo się uśmiechasz lub gryziesz wargi. Masz problemy z wypowiedzeniem zdania na jakikolwiek temat. Kiedy on jest blisko, robisz się czerwona. Kiedy on mówi, a zwłaszcza gdy mówi do Ciebie, nie słyszysz absolutnie niczego innego. Znajomi mają Ci za złe, że ich wówczas ignorujesz. Jednym słowem ciągle o tym kimś myślisz i ciągle bujasz w obłokach Razz

Hm... Kiedyś myślałam, że zakochałam się w pewnym chłopaku. Znałam go tylko z widzenia, prawie nic o nim nie wiedziałam i wmówiłam sobie, że go kocham. Były takie same objawy, jak opisała Nikita. Wkrótce dałam sobie spokój.

Niedawno tak naprawdę poznałam mojego kolegę ze szkoły. Oczywiście znaliśmy się już wcześniej, ale tak tylko powierzchownie. Przez pewien zbieg okoliczności bardziej zwróciłam na niego uwagę, zaczęłam go mocniej lubić. Cały czas go obserwowałam w szkole, wyczekiwałam, kiedy go spotkam itp.... W końcu doszłam do wniosku, że on mi się chyba podoba. Ale nie byłam pewna, bo NIE miałam żadnych skurczów brzucha, NIE czerwieniłam się, NIE jąkałam się kiedy z nim rozmawiałam. I to było dla mnie dziwne, bo wcześniej tak miałam... Teraz (nie będę opowiadać, jak do tego doszło Very Happy ) chodzimy ze sobą. Spotykamy się żadko i nadal nie mam żadnych objawów, jakie tu opisywaliście. No może poza ciągłym myśleniem o nim i bujaniem w obłokach Smile Ale poza tym... nic! Jednak bardzo mi na nim zależy! I czy spróbujecie mi wmówić, że to nie miłość..?

(Dodam, że prawie nie zwracałam uwagi na wygląd. Podoba mi się bardzo jego charakter, usposobienie, cechy, których mi brakuje...)

Ostatnio zmieniony przez Keśka dnia Pon 18 Lip, 2005 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 18 Lip, 2005 18:15   

Jak się człowiek NAPRAWDĘ zakocha, to dobrze będzie wiedział, jak to jest.
Gorzej jak się NAPRAWDĘ zakocha, ale bez wzajemności. To już nie jest takie fajne ;P
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu