| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
co wam się podoba dziewczyny
Autor Wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 14:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Drogi godrobert mam 13 lat i co z tego? Każdy ma swój typ ale zgadzam się niestety najwiecej jest takich,którzy cenią sobie żel we włosach, krok w kolanach... Rolling Eyes Ja po prostu do takich nie nalezę Wink
Mróweczka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
godrobert Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 14:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I co z tego?? Chwała ci za to że masz taki, a nia inny styl życia, i taki gust jesli chodzi o chlopakow. Oby więcej takich dziewczyn jak Ty. Amen Very Happy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3420910
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 16:24   

Ah! Zapomniałabym. o,O" Mój facet musi mieć zadbane dłonie. Razz Bez brudu za długimi jak tipsy paznokciami. Razz Fuj, nienawidzę niechlujstwa [niechlujności czy niechlujstwa XD?].

Aa... I też nie przepadam za skejcikami. ;p
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 18:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no dobra wypowiem się ^^ nie będę taka zła jak wsyzscy się wypowiadaja a ja nei to mi się rpzykro robi ^^.
Więc zacznę od mojego ideału.

Facet wyższy ode mnie, najlepiej od 175 wzwyż Wink starszy, długie włosy (kolor obojętny =D) śliczne oczka. Nie podobają mi się żelusie, lalusie, skate'y dresy ani żadne takie jakieś ludzie. Za to mam wyjątkowy gust do metali, punków bądź hippisów ^^.

Hyh, żadne gacie z krokiem w kolanach, najlepiej jakieś czarne dżinsy =) czy skórzane spodnie (jak sie pisze sku/óra? - -"). Ale w gruncie rzeczy ubiór obojętny (a żeby miał jeszcze flanelkę, jakieś czarne koszulki, ramoneskę, kostkę, glany i fajny wygląd to już po prostu jestem jego ^^)...

mmmm... ah ludzie, kocham facetów z długimi włosami ^^ jesli facet takowe ma to po prostu jestem już w 50% (jak nei więcej Wink) jego =D.

No dobra czas na chrakter i wnętrze. Dla mnie ważne kilka razy bardziej niż wygląd..
Po pierwsze najważneijsze jest to żebym potrafiła z nim rozmawiać, jesli nie ma rozmowy to nie ma związku. Musi mnie rozumieć, musi rozumieć że kiedy jestem wkurzona czy mam okres jestem w stanie na niego wybuchnać (oczywiście potem go za to przepraszam).
Musi ptorafić, a jeśli anwet nie potrafić to chociaż próbować pocieszać mnie, starać się mnie zrozumiec Wink.
Nie moze być zbyt zaborczy, ale nie mzoe mnie olewać Wink. Nie może miec pretensji jeśli wybieram sie na piwo/winko czy coś w tym stylu ^^ ghyghy.
Nie może mi niczego zabraniać (oczywiście bez przesady, ma prawo zabronić mi np. całowac się z innymi cyz cos hyhy Wink ). Musi potrafić zrozumieć że czasami po prostu "nie mam ochoty" na coś =).
Jeśli chcę iść na koncert, a on nie chce, nie ma czasu nie może mi zabronić iść samej/z kolegami. Mam prawo spotykać się z innymi ludźmi, nie tylko z nim =).
Jak to ujęly dziewczęta, powinien mieć choć odrobinkę dobrego humoru (no przy mnie trzeba mieć go dużo, jeśli to na spacerze w parku nagle zaciągam go w krzaki i tarzam w liściach czy w śniegu =p, albo na spacerze na smentarzu kłade sie na grobie ^^).

No dobrze moze na tym skończe bo komu będzie chciało się to wogóle czytać Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
2891618
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 19:35   

mój ideał? hmmm trudno by było wymieniać w punktach
ot jak zobacze to pokocham:)
mógłby mieć najnajbardziej loczki [boszzzz na widok loczków dostaje zawału]
powinien tolerować to że jestem hipisem i nie nazywać mnie brudną łajzą w swetrach... powinien hmmm być wyższy czyli powyżej 175, powinien być mądrzejszy odemnie, rozumieć moje poczucie humoru i tolerować moje odchyły i strasznie częste schizy... powinien nie wstydzić sie mnie przytulać publicznie
może palić byle ze mną
może być i też oby tylko ze mną, co do wyglądu to mogą być długie włosy ale nie musząSmile
subkultura? niemusi być hipisem ale kimś wolnym tolerancyjnym

a jaki sie trafi? to sie poczeka popatrzy poszuka ale raczej poczeka bo jak będzie to będzie:)
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 20:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Femme Fatale napisał/a:
Ah! Zapomniałabym. o,O" Mój facet musi mieć zadbane dłonie. Razz Bez brudu za długimi jak tipsy paznokciami. Razz Fuj, nienawidzę niechlujstwa [niechlujności czy niechlujstwa XD?].

Ooo...
I przetłuszczone, nie ścinane z dwa lata włosy....Rolling Eyes
Po porstu boskie xD

jagara Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 18 Lip, 2005 22:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zaczne od swojego ideału, więc tak:

-brunet
-wysoki
-wysportowany
-romantyczy
-musi mnie rozumieć w każdej sytuacji
-musi umieć mnie pocieszyć

a teraz co lubie w chłopcach więc tak:
lubie gdy chłopak zachowuje się sympatycznie wobec dziewczyn, gdy ma dobre maniery, zwraca się do dzieczyn po imieniu a nie wszelkimi przezwiskami które dla dziewczyn są przykre, gdy używa dobrych perfum Very Happy , i jeszcze coś tam...

i dodam jeszcze krutko że nienawidze gdy chłopak zachowuje się po hamsku. To tyle.
Smile

Ostatnio zmieniony przez jagara dnia Wto 02 Sie, 2005 19:28, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2583549
_Moli Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 19 Lip, 2005 10:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie zwracam większej uwagi na wygląd, ważne żeby chłopak był inteligentny, miał poczucie humoru, był tolerancyjny i w ogóle "w moim typie". Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5270513
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Nie 31 Lip, 2005 23:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najlepiej zeby interesował sie tuningiem i motocyklami.... mial wlasnego scigacza albo samochod po tuningu teyyy :> wkoncu musimy miec podobne zainteresowania prawda? Smile :>

a nie wiem, wazne zeby mial jakies hobby...jakąs pasje...moze gra na gitarze? ;] oo

Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 01 Sie, 2005 14:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wlosy ciemne, ale nie czarne, raczej brązowe.. piwne oczy, 180 cm wzrostu, szczuply, przystojny - czyli mój Daniel biggrin

H. Poświatowska
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 01 Sie, 2005 17:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skoro już odnawiamy temat z przed 8 miechów to ja też cosś napiszę:

Lubię brunetów ale i blondynków...Wysokich , miłych, i takich co znają się na kompie i śmiałychl;)

Numer Gadu-Gadu
7060479
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Sie, 2005 18:01   

Ja wolę :
- blondyn
- miły,
- odważny,
- mądry Wink
- wesoły,
itp.
Powrót do góry
Inspektor 5 Płeć:Mężczyzna

Ostrzeżeń:
 6/3/6
PostWysłany: Wto 02 Sie, 2005 22:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czyli wreszcie znalazły sie dziewczyny którym bardziej zalezy na charakterze niz wyglądzie Smile

Jenny Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 31 Sie, 2005 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm...
Nie podoba mi się, gdy ktoś udaje kogoś, kim nie jest.
Nie lubię szpanerstwa. I tyle.

but you still have
all of me

Evanescence, My Immortal
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi