Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 14:45
Drogi godrobert mam 13 lat i co z tego? Każdy ma swój typ ale zgadzam się niestety najwiecej jest takich,którzy cenią sobie żel we włosach, krok w kolanach... Ja po prostu do takich nie nalezę
Mróweczka
I co z tego?? Chwała ci za to że masz taki, a nia inny styl życia, i taki gust jesli chodzi o chlopakow. Oby więcej takich dziewczyn jak Ty. Amen
Femme Fatale Gość
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 16:24
Ah! Zapomniałabym. o,O" Mój facet musi mieć zadbane dłonie. Bez brudu za długimi jak tipsy paznokciami. Fuj, nienawidzę niechlujstwa [niechlujności czy niechlujstwa XD?].
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 18:04
no dobra wypowiem się ^^ nie będę taka zła jak wsyzscy się wypowiadaja a ja nei to mi się rpzykro robi ^^.
Więc zacznę od mojego ideału.
Facet wyższy ode mnie, najlepiej od 175 wzwyż starszy, długie włosy (kolor obojętny =D) śliczne oczka. Nie podobają mi się żelusie, lalusie, skate'y dresy ani żadne takie jakieś ludzie. Za to mam wyjątkowy gust do metali, punków bądź hippisów ^^.
Hyh, żadne gacie z krokiem w kolanach, najlepiej jakieś czarne dżinsy =) czy skórzane spodnie (jak sie pisze sku/óra? - -"). Ale w gruncie rzeczy ubiór obojętny (a żeby miał jeszcze flanelkę, jakieś czarne koszulki, ramoneskę, kostkę, glany i fajny wygląd to już po prostu jestem jego ^^)...
mmmm... ah ludzie, kocham facetów z długimi włosami ^^ jesli facet takowe ma to po prostu jestem już w 50% (jak nei więcej ) jego =D.
No dobra czas na chrakter i wnętrze. Dla mnie ważne kilka razy bardziej niż wygląd..
Po pierwsze najważneijsze jest to żebym potrafiła z nim rozmawiać, jesli nie ma rozmowy to nie ma związku. Musi mnie rozumieć, musi rozumieć że kiedy jestem wkurzona czy mam okres jestem w stanie na niego wybuchnać (oczywiście potem go za to przepraszam).
Musi ptorafić, a jeśli anwet nie potrafić to chociaż próbować pocieszać mnie, starać się mnie zrozumiec .
Nie moze być zbyt zaborczy, ale nie mzoe mnie olewać . Nie może miec pretensji jeśli wybieram sie na piwo/winko czy coś w tym stylu ^^ ghyghy.
Nie może mi niczego zabraniać (oczywiście bez przesady, ma prawo zabronić mi np. całowac się z innymi cyz cos hyhy ). Musi potrafić zrozumieć że czasami po prostu "nie mam ochoty" na coś =).
Jeśli chcę iść na koncert, a on nie chce, nie ma czasu nie może mi zabronić iść samej/z kolegami. Mam prawo spotykać się z innymi ludźmi, nie tylko z nim =).
Jak to ujęly dziewczęta, powinien mieć choć odrobinkę dobrego humoru (no przy mnie trzeba mieć go dużo, jeśli to na spacerze w parku nagle zaciągam go w krzaki i tarzam w liściach czy w śniegu =p, albo na spacerze na smentarzu kłade sie na grobie ^^).
No dobrze moze na tym skończe bo komu będzie chciało się to wogóle czytać
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 19:35
mój ideał? hmmm trudno by było wymieniać w punktach
ot jak zobacze to pokocham:)
mógłby mieć najnajbardziej loczki [boszzzz na widok loczków dostaje zawału]
powinien tolerować to że jestem hipisem i nie nazywać mnie brudną łajzą w swetrach... powinien hmmm być wyższy czyli powyżej 175, powinien być mądrzejszy odemnie, rozumieć moje poczucie humoru i tolerować moje odchyły i strasznie częste schizy... powinien nie wstydzić sie mnie przytulać publicznie
może palić byle ze mną
może być i też oby tylko ze mną, co do wyglądu to mogą być długie włosy ale nie muszą
subkultura? niemusi być hipisem ale kimś wolnym tolerancyjnym
a jaki sie trafi? to sie poczeka popatrzy poszuka ale raczej poczeka bo jak będzie to będzie:)
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 03 Gru, 2004 20:59
Femme Fatale napisał/a:
Ah! Zapomniałabym. o,O" Mój facet musi mieć zadbane dłonie. Bez brudu za długimi jak tipsy paznokciami. Fuj, nienawidzę niechlujstwa [niechlujności czy niechlujstwa XD?].
Ooo...
I przetłuszczone, nie ścinane z dwa lata włosy....
Po porstu boskie xD
-brunet
-wysoki
-wysportowany
-romantyczy
-musi mnie rozumieć w każdej sytuacji
-musi umieć mnie pocieszyć
a teraz co lubie w chłopcach więc tak:
lubie gdy chłopak zachowuje się sympatycznie wobec dziewczyn, gdy ma dobre maniery, zwraca się do dzieczyn po imieniu a nie wszelkimi przezwiskami które dla dziewczyn są przykre, gdy używa dobrych perfum , i jeszcze coś tam...
i dodam jeszcze krutko że nienawidze gdy chłopak zachowuje się po hamsku. To tyle.
_________________ NIE ROZMAWIAJ Z DEBILEM BO NAJPIERW ŚCIĄGNIE CIĘ DO SWOJEGO POZIOMU, A POTEM POKONA DOŚWIADCZENIEM...
Ostatnio zmieniony przez jagara dnia Wto 02 Sie, 2005 19:28, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Nie 31 Lip, 2005 23:13
najlepiej zeby interesował sie tuningiem i motocyklami.... mial wlasnego scigacza albo samochod po tuningu teyyy :> wkoncu musimy miec podobne zainteresowania prawda? :>
a nie wiem, wazne zeby mial jakies hobby...jakąs pasje...moze gra na gitarze? ;] oo
Hmm...
Nie podoba mi się, gdy ktoś udaje kogoś, kim nie jest.
Nie lubię szpanerstwa. I tyle.
_________________ When you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have
all of me