ja tu sobie dopisze jeszcze fajne niektore zdrobnienia =D
Dawid (cukier) - cukierku, Cukiereczku
Daniel - Delma
Daniel (inny) - Grzesiu =D (nie ebde tluamczyc czmeu =P)
Artur - Drops, Dropsu, Cyba
Przemek - Przemęczysław, Przemuś =P
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 30 Maj, 2005 21:27
Shaleniec napisał/a:
Daniel (inny) - Grzesiu =D (nie ebde tluamczyc czmeu =P)
A ja tam mówię do wszystkich-debilu,downie,downie(tyle,że się czyta tak,jak pisze =P ) ,kretynie...niezależnie od płci : P Do Agaty(Kenai) mówię-Aguta,Agutka,Aga,Dupolec,czasami,ale b. rzadko Bupka Dziś ją nawet pocałowałam w głowę,żeby nie bolało(czyt. nabiłam jej guza )Wiem,dziwne,ale nie jestem lesbą xD =P
Do Oli(malenstwo) mowię-Ola(taa,dziwne,nie? : P),Olka,Olczysława,Olczyfon(rzadko)no i jeszcze córka chrzestna (jestem jej wujkiem,jakbyu co : P )
Co tam jeszcze??Aaa..to już nie z kategorii przyjaciół,tylko raczej "kolegów"(czytaj-"wrogowie" : P nie wiem,jak to inaczej wytłumaczyć,nyu ^^)Mamy takiego Mateusza w klasie-no,to najpierw klasycznie-Mati,potem już się sprawa bardziej komplikuje : P Od nazwiska przezywają go wszycy-Drążek,od Drążka powstała najpierw Drążąca Dżdżownica,a potem jeszcze Doktor Ążek : P
No,to chyba wszystko : P Jak coś sobie jeszcze przypomnę,to napiszę
PS Na mnie mówią -Ipa,Yplon,Zadzioch(tylko dla Aguty -reserved =P ),Puszka(jak obok nawias )rodzina mówi na mnie Idulec,a siostra...ee,różnie : P jak byłam mała,to mówiła-Rusałka,Nimfa Wodna,Kluska,DŻDŻOWNICA ( ) itd.
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Większość ludzi obdarzam słodkim: Słoneczku, Misiaczku, Kochanie. Zarówno gdy jestem zła jak i wtedy gdy mam dobry humor. Tylko jedna osoba w moim krótkim życiu jest nazywana inaczej. Moja żona=najlepsza przyjaciółka. Marta. Jest ona Szynszylkiem, Kociaczkiem, Maleństwem, Pyszczkiem, Buziakiem, Gwiazdką i Muzą.
Ja mówię do przyjaciółki "Natka", do przyjaciela "Kubek", jest ok. Na mnie mówią "Werka", "Weroni", "Werek". Tych dwóch ostatnich nie lubię, tak samo jak mojego pełnego imienia.