Od pewnego czasu podoba mi sie pewien chłopak.♥ Jest o 5 lat starszy ode mnie. Może to głupie, ale jak go widze serce mi mocniej wali. Często siada z kumplami przed moją klatką. Gdy przechodze koło jego paczki chłopacy sie ze mnie naśmiewają, a on nic. Nigdy nie powiedział na mnie żadnego złego słowa. Chciałam do niegoo raz zagadać, ale jakoś szybko zmieniłam zdanie. Śni mi sie po nocach.. Jejku on coraz bardziej mi sie podoba. A nie wiem co mam zrobić, bo chciała bym sie z nim jakoś zapoznać, ale wstydze sie tak podejść do neigo.. ♥
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Czw 21 Lip, 2005 19:29
Musisz zaryzykować. Jeśli ten chłopak Ci się naprawde podoba, to musisz się przełamać. Kto wie, moze to bedzie początek czegos wielkiego? ;] Nic nie stracisz a moze i zyskasz. Pozniej mozesz naprawde zalowac tego, ze nie zrobiłaś 'pierwszego kroku' [ja juz tak miałam i załuje...;/] Zdobądz Jego gg, nr. telefonu i napisz...
Yyy a tak z ciekawości - po kij oni tak siadają przed tą klatką;]? Dres-live? mam-bejzbola.blog.pl? :p Nieno - ale to troche dziwne, ze 19 letni chlopak z ekipą przesiaduje pod czyjąś klatką i osobiscie kojarzy mi sie to z dres-ekipą. Jeżeli się mylę to oddaje honory
No to dobrze, że się z Ciebie nie nabija. Może to coś znaczy, albo po prostu jest kulturalny. Musisz do niego zagadać. Ktoś musi zrobić ten pierwszy krok.
Powodzenia!!
bo jego paczka, zawsze presiaduje pod jakąś klatką. Niedawno siadali pod inną, a potem sie przenieśłi na moją klatke. Gdzieś muszą siedzieć. Bo chyba na plac zabaw nie pujdą.No nie wiem czy on jest taki kulturalny. Bo z mojej koleżanki wyśmiewał sie..
bo jego paczka, zawsze presiaduje pod jakąś klatką. Niedawno siadali pod inną, a potem sie przenieśłi na moją klatke. Gdzieś muszą siedzieć. Bo chyba na plac zabaw nie pujdą.No nie wiem czy on jest taki kulturalny. Bo z mojej koleżanki wyśmiewał sie..
czy jest wygolony na łyso i nosi bluzy z kapturem?
hehe.. Nie ma ładne bląd włoski . Czasami nosi bluzy z kapturem. Ale to nie jest żaden dresowiec, ani nic z tych rzeczy. Jejku właśnie siedzi pod moją klatką.... Wrrr
Wysłany: Czw 21 Lip, 2005 21:54
Papierowa Tęcza napisał/a:
Yyy a tak z ciekawości - po kij oni tak siadają przed tą klatką;]? Dres-live? mam-bejzbola.blog.pl? :p Nieno - ale to troche dziwne, ze 19 letni chlopak z ekipą przesiaduje pod czyjąś klatką i osobiscie kojarzy mi sie to z dres-ekipą. Jeżeli się mylę to oddaje honory
ey, u mnie tak ciągle robili poki nie zabrali lawki ;P dali ją jakies 10 m od bloku ;p i przynajmniej jest spokoj ;]
Dobrze,ze mieszkam na przedmiesciach,z dal od blokow.Inaczej chyba bym sie nie powstrzymal od spuszczania z dachu na wszelka zlota polska mlodziez siedzaca na laweczkach ciezkich przedmiotow,ktore naprawde moga skrzywdzic.
eh.. jesli ten chlopak ma 19 lat i jest z tych co to siedzą pod blokami z fajką w buzi..;p a ona ma 14 lat i jest z tych co owi blokersi wyśmiewają.. to wątpie czy miedzy nimi cos bedzie, eh.
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Zgadzam się z Shaleniec....Jak sie wyśmiewają i wyśmiewał z twojej koleżnaki to chyba spoko to oni nei sa :/....A w jakim sensei sie wyśmiewają ??....U mnie tesh od klatka siedzą juz od abrdzo dawna i tak codzinnie do 1 w nocy nawet a w zimnei to na klastce siedza:P hehe.....ale mi sie naszczęście zaden nei podobabo jak mozna sie zakochac w takim typku...Niektórzy to mi nawet mówią CZeść.....Czasami cos tam gadają i do mojego pieska:p hehe...A też mają 18,19 lat....
Wysłany: Pią 22 Lip, 2005 18:25
A ten chłopak ma 19 lat? No to trudno ;/ tacy chłopacy zwracają uwage na dziewczyny w wieku 16,17,18. To dziwne, zeby chłopak w tym wieku zainteresował sie taką młodą dziewczyną. Tak mi sie przynajmniej wydaje.