Jest, o ile dojdzie do wytrysku. Plemniki w temperaturze 30-39 stopni mają raj.
To widze ze masz pojecie o czym mowisz ;p plemniki w takiej temperaturze od razu umieraja (czy tam traca ruchwliwosc- niewaznie, taraca zdolnosc do zapoldnienia). Plemniki toleruje temperature nizsza od tandardowej temp. ciala czlowieka dlatego moszna ma wraz z jadarami zawsze ma nizsza temp- jak nie wiesz to latwo to sprawdzic;]]]
o wodzie nic nie wiem, ale na pewno chlor je unieszkodliwia trwale ;p poza tym termometra nie potrzebujesz bo roznica jest tak duza ze wyczujesz od razu;]
Haa! Tak więc od dzisiaj dzieci - seks uprawiamy w wodzie! xD - anywayz - jestem tego zdania [o dziwo] co potwora - a tak btw to nie wiem co mi sie z forum dzieje - ładuje się cholernie długo ==
u mnie etz sie wolno ladowalo, jeszcze dow czoraj ale dzisiaj wlaczam i juz okej:) to am zwiazek jakis chyba z polchatem.. :/ bo sie zatryzmywalo na liczbie osob na czacie.. chyba polchat nie dzialo i dlatego nie moglo znalezc ;]
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska