Wysłany: Pią 29 Lip, 2005 12:46 I co teraz?????????
Mam prawie 16 lat, w czerwcu wybrałam sie pod namioty ze swoim chłopakiem, bratem i jego dziewczyną. Szczerze mówiąc chłopacy troche wypili!!! Kiedy my poszłyśmy położyć sie do namiotów oni jeszcze gadali. Po pewnym czasie ktos wszedł do mojego namiotu, myślałam że to mój chłopak ale dla pewności zapytałam "tomek to ty?", odpowiedział "tak tak". Leżeliśmy przez chwile obok siebie aż w końcu zaczelismy sie całować, itd...
Kiedy zrobiło sie naprawde gorąco, on wymówił imię dziewczyny mojego brata. Zrobiło mi sie głupio, i cos mi nie pasowało.. Po chwili zapaliłam latarkę i zobaczyłam swojego brata!!!!!!!!! to było straszne!!!!!!! Byłam całkiem naga!!! Taka wpadka że nie wiem!!! Nic nie gadaliśmy naszym partnerą. Ale co najgorsze spużnia mi sie okres! A zawsze miałam naprawde regularne miesiączki. Strasznie sie boje....nie wiem co robic, na razie nic nie gadałam mojemu bratu o tym a teraz wyjechal.Nie wiem czy czekać czy lepiej kupić jakiś test???.....
nie widzicie ze to jest jakis zart? bez rpzesady zeby barata nie rozpoznac :/ ja anwte po pijaku i pociemku bym rozpoznala.. jezu.
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 29 Lip, 2005 14:32
Sa dwie opcje.Pierwsza,bardziej prawdopodobna,jest taka,ze ktos robi sobie jaja.
Druga,ze to prawda,w co zbytnio nie wierze,zreszta w takim przypadku mozna tylko powiedziec,ze odpierdalanie takich cyrkow to szczeniactwo i glupota,niech sie teraz postresuje i pozjada paznokcie,bedzie miala nauczke na przyszlosc.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Pią 29 Lip, 2005 19:32
jako, ze wyglada to na wybitnie glupi i nie do konca smaczny zart poczekam jeszce dni kilka, czy aby domneimany zartownis sie nie odezwie - pozniej zamykamy.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 29 Lip, 2005 20:08
buehehehe:d ostro.. po pierwsze to dziwne ze nie rozpoznalas po glosie, powinnas znac glos swojego chlopaka a tym bardziej brata... zreszta wogole nie chce mi sie tego wszystkiego komentowac.. jedyne co powiem to smiac mi sie chce
bueheheh wiesz co chyba też byłaś nieźle nachlana albo naćpana, jak można nie poznać głsou brata, ale wiesz on chyba nie doszedł z tego co piszesz to mało prawdopodobne żebyś była w ciąży.
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"