W kazdej kobiecie jest cos kobiecego... Nawet w feministkach Kobiecosc to bardzo indywidualna sprawa. Jedni wola drapiezne kotki z krotkimi wlosami i kolczykami, inni wola dlugowlose delikatne kobiety. Nie da sie tego porownac... Kazd kobieta ma inny charakter i inna osobowosc i inaczej to wszystko wyraza.
_________________ NIL NISI BENE (mow dobrze lub wcale) *SENEKA*
Ja uważam że wszystkie kobiety są w jakimś stopniu kobiece, ale nie zaznaczyłam tej odpowiedzi, zaznzczyłam że muszą mieć wrodzoną delikatność, bo wydaje mi się że wtedy są kobiece tak na prawdę a nie tylko w pewnym stopniu.
Każda kobieta jest kobieca !!! Nie tylko te co mają biust jak melony więlka pupe i zgrabny brzuszek oraz landrynkowe ciuszki Uważam że kazda kobieta ma w sobie cos kobiecego. Co?? Każda z nas jest inna i własnie to jest fajne !!! Każda z ans ma w sobie to coś !!!
Wszystkie jesteśmy kobiece nie oatrząc na wiek i wygląd )
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Ja uważam, ze najbardziej kobiece są kobiety delikatne - bo to właśnie ich delikatność i piękno najbardziej kręci chłopaków ;] [NIE OSZUKIWAĆ MI SIĘ TUTAJ Z "wygląd się nie liczy, etc."]