| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Miłość czy zabawa??
Autor Wiadomość
gosia_vip Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 01 Sie, 2005 20:42   Miłość czy zabawa?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój braciak cioteczny zabrał mnie na łódkę. Jak dowiedziałam się ,że z nami płynie taki Michał pomyślałam „ech nie ma kogo zabierać”. Kiedyś mi się podobał. Ale przeszło mi to już. Przynajmniej tak myślałam. On ma dziewczynę, więc już nie mam u niego szans..Na początku poszliśmy po jego dziewczyne, ale nie chciała iść na łódkę. Ona chciała ,go pocałować w usta, a on odwrócił głowę w drógą strone i popatrzył się na mnie. Potem poszliśmy na łódkę. Mój brat wylewał wodę,a Michał powiedział coś w tym sensie "to my usiądźmy a on niech wylewa wode". Weszliśmy na łódkę usiadłam na tyle, tam gdzie dobrze wszystko widać wszystko. On usiadł z moim bratem.Spoglądał co róż na mnie.. Kilka razy jak wiosłował oblał mnie wodą to mu oddałam.Hehe. Zaczęliśmy się chlapać. Było świetnie. Jak wiosłował to siedział przodem do mnie a ja wpatrywałam się w jego boską, opaloną klate. Potem Michał usiadł obok mnie. Wtedy czułam jego wzrok nonstop. Gdy ja się na niego patrzyłam on uśmiechał się do mnie. Gdy podpłyneliśmy pod kładkę on chciał aby mój brat z kolegą poszli po piwo, chyba chciał zostać ze mną sam, na sam. Ale mój brat nie chciał iść. No i Michał poszedł.. Poprosił mnie,abym przesłała mu takiego sms-a co dostałam od koleżanki i podał mi swój numer, Chciałam mu coś napisać, ale zwątpiłam, bo jak ja puźniej pojade tam to będzie mi strasznie głuipo..On mieszka jakieś 300 km ode mnie. On mi sie strasznie podoba, jest super chłopakiem. Co ja powinnam o tym myśleć?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Sie, 2005 20:48   

Może Ty mu się podobasz. Może chciałby Cię bliżej poznać, pogadać z Tobą. Ale miłość na odległoś raczej nie przetrwa.
Pozdrawiam
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 01 Sie, 2005 20:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wątpie, gdyby chciał pogadać, to mógłby podejść. Wie gdzie mnie można znaleść. I mógłby mi sms-a przysłąć.. I jak wracaliśmy dotknął mnie za rękę, ale powiedział sorry. Ehh Sad.
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pon 01 Sie, 2005 23:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wejde w zdanie- cod o milosci na odleglosci.
prawdziwa przetrwa.wiem cos o tym
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 02 Sie, 2005 07:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm może naprawde ty mu się podobasz...A to, że uwarzasz, ze on ci się podoba, może przez wakacje, no wiesz, jest cieplo i wogole, zwykle wtedy wydaje się nam, że nadeszło coś wspaniałego, że to jest miłośc prawdziwa itd.m a pozniej okazuje sie, że to jednak nic takiego nie bylo. No ale gdy znowu tam wracasz czujesz to samo. Myślę,że gdyby nie dzieliły was kilometry być może bylibyście parą.

A co do miłości na odległość... często mylimy pojęcie miłości z zauroczeniem itd, to owszem, nie może przetrwać, ale jeśli dwie osoby naprawdę się kochają, to przezwyciężą barierę odległości. Przynajmniej ja tak uważam.

Numer Gadu-Gadu
7399523
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 02 Sie, 2005 19:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Smile milosc. milosc.
moja trwa od tamtego roku:) do konca.
widzimy sie naprawde dosc czesto:)
jutro do niego jade
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 02 Sie, 2005 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mała, ale żesz na temat posta walnela. o_0

co do pytania autorki tematu, cos mi sie wydaje ze on chce miec przygode na wakacjach, a jak meiszka 300 km to to sie staje coraz bardziej prawdopodobne, nawte gdybyscie zostali parą, to wasz zwiazek nie przetrwa.. radze ci sie nei angazowac i nie robic nadziei.

H. Poświatowska
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 02 Sie, 2005 22:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a moze On jest tylko uprzejmy ? hmm nie zapominaj ze On ma dziewczyne.

Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sro 03 Sie, 2005 00:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie lec na jego sexy opalona klate! To klamstwo! Spisekk! Nieeeeeeee... Wykryli mnie ;0

Numer Gadu-Gadu
2740642
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 03 Sie, 2005 15:51   

Cytat:
a ja wpatrywałam się w jego boską, opaloną klate

rotfl ahahahahahaha

Skoro ma dziewczynę, to odpuść. Albo pogadaj z nim wprost, a nie baw się w domysły.
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 04 Sie, 2005 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z chęcią bym z nim pogadała.. Ale kiedy :/. A przez kom. to nie chcec, bo może być z dziewczyną.. A jak on sie tylko tak wygłupiał.. To ja będę miała obciach do końca życia.. Bo jak jego dziewczyna sie dowie że z nim gadałam to moge nawet wylądować w szpitalu.. Bo ma takie znajomości. A ja cos do niego czuje... Sad
Ps. Macie jakieś receptury na odkochanie sie??
Powrót do góry
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 04 Sie, 2005 19:56   

gosia_vip napisał/a:

Ps. Macie jakieś receptury na odkochanie sie??

Zjedz 3 kilo cytryn.
Powrót do góry

PostWysłany: Czw 04 Sie, 2005 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eeee... cytryny to ja lubie RazzRazz
Powrót do góry
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 04 Sie, 2005 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co do twpjego posta to niewiem co ci doradzic ....ale jak ma dziewczyne i mieszka daleko od cobei to tesh bym sobie nie robiła nadzieji:/...a co do receptur to ja nie znam raczej:p...sama jestesm zakochana i chce sie odkochac ale jakos nie potrafię =(...Życzę powodzonka i pozdrawiam=)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 04 Sie, 2005 20:19   

gosia_vip napisał/a:
eeee... cytryny to ja lubie RazzRazz

Po 3 kilo odechce Ci sie nie tylko chlopaka,ale i zycia.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu