Już jest dobrz. A ja myślałam, że tak wolno się ładuje od wirusów na moim kompie. Parę antywirusów ściągnęłam
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 01 Sie, 2005 21:59
E po nawałnicy w wawie. mylog przez to nie dzialal -.-
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 00:40
Cytat:
dlatego moszna ma wraz z jadarami zawsze ma nizsza temp- jak nie wiesz to latwo to sprawdzic;]]]
Jakoś mi się to wydaje nieprawdą.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 10:17
Skoro plemniki nie lubią zbytniego ciepła, to jak przeżywają w organizmie kobiety? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że wnętrze człowieka jest dość chłodne.
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 10:36
Gdyby jądra ... plemniki mogly przebywać w temperaturze naszego ciała 36,6
To moszna nie byłaby usytuowana tak jak jest ... a znajdowałby sie w ciele badz mocno by do niego przylegała
A tak z racji ze jadra potrzebuja nizszej temperatury jets tak jak jest
Skoro plemniki nie lubią zbytniego ciepła, to jak przeżywają w organizmie kobiety? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że wnętrze człowieka jest dość chłodne.
Wiem, ze kiedys tez sie zastanawialam jak to jest i ktos mi to tlumaczyl ale wylecialo mi z glowy. Prawdopodobnie wlasnie dlatego kobieta ma dni plodne, aby pomoc dostac sie plemnikom do jajowodow. Byc moze wlasnie jest tak, ze wysoka temperatura ich nie zabija, a unieruchamia czemu znowu zapobiega sluz z pochwie- troche to nielogiczne ale nie mam innej teori :/ Obiecuje ze jak sobie przypomne ten fenomen to napisze ;] A poza tym nie zauwazyles kolego, ze Twoje jaderka sa zawsze zimne :>?
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 12:24
Tak ... tak
Podczas całego cyklu temperatura ciala kobiety sie zmienia
cytat z opisu termocznej metody antykoncepcji napisał/a:
U zdrowej kobiety w czasie cyklu zmienia się temperatura w zależoności od hormonalnej czynności jajników: od miesiączki do owulacji jest niższa, po owulacji - wyższa. Przyjmuje się, że czwartego dnia po wzroście ciepłoty ciała rozpoczyna się okres tzw. niepłodności poowulacyjnej. Oczywiście, że nie pomocą tej metody nie można zaobserwować zbliżającego się jajeczkowania.
Ej, to czemu zawsze najbardziej człowieka w jajca grzeje?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 15:27
Jakie pytanie
A właśnie mi się przypomniało, jak kiedyś leciał w TV program, w którym mówili o pewnej modzie z lat bodajże 60. czy 70., kiedy to modne były ponoć jakieś mocno obcisłe gatki. W tych latach, właśnie dzięki tym gatkom, miała znacznie wzrosnąć liczba bezpłodnych facetów...
Tak więc obcisłym gatkom mówimy 3xNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 15:31
Zbyt luźnym też- jak założy się do nich krótkie spodenki, to trzeba uważać jak się siada.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 22:09
Otwieracz napisał/a:
Ej, to czemu zawsze najbardziej człowieka w jajca grzeje?
moze odczuwasz najwieksza roznice temperatur, np. w wypadku choroby.
Wysłany: Wto 02 Sie, 2005 23:29
Nie. Latem mnie po prostu grzeje i to normalne chyba.
no to chłopaczku jak nic nie bedziesz robił chodzi mi o zabawe swoim ptaszkiem tzn o walenia konia to nic sie jej nie stanie wyjdzie cała i zdrowa z wanny pozdro