Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 04 Sie, 2005 21:10
on sie nie boi ze ja zabije albo zarazi ..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 04 Sie, 2005 21:23
nasty_girl napisał/a:
on sie nie boi ze ja zabije albo zarazi ..
Skoro można zapłodnić () to i zarazić też można :]
A co, jeśli a nuż z wysiłku się naelektryzuje i dziewczynę prąd porazi?
Sorry - prąd popieści. Żeby było tematycznie :]
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 04 Sie, 2005 21:33
Himitsu napisał/a:
Sorry - prąd popieści. Żeby było tematycznie :]
To dopiero beda smiale pieszczoty.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 04 Sie, 2005 21:42
No cóż, ale w związku układać im się nie będzie. Krótkie spięcia nie są dobre, ani w stosunkach międzyludzkich, ani w dosłownych (w tym drugim przypadku zwłaszcza krótkie mogą nie być wystarczające dla którejś ze stron :])
No cóż, ale w związku układać im się nie będzie. Krótkie spięcia nie są dobre, ani w stosunkach międzyludzkich, ani w dosłownych (w tym drugim przypadku zwłaszcza krótkie mogą nie być wystarczające dla którejś ze stron :])
aleeż nie zgodzę się z Tobą - to właśnie te krótkie spięcia sprawdzają ich związek - jaki panuje między nimi magnetyzm etc :] Chyba, że go zbyt zepnie i nastąpi przesilenie :/
Ja myślę, ze jednak moze nastąpić przesilenie w stosunkach miedzyludzkich i nastąpi bum... choć nie będzie ono tak odczuwalne jak te w stosunkach już omówionych dosłownych
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 06 Sie, 2005 14:47
Kituch napisał/a:
no to chłopaczku jak nic nie bedziesz robił chodzi mi o zabawe swoim ptaszkiem tzn o walenia konia to nic sie jej nie stanie wyjdzie cała i zdrowa z wanny pozdro
Ludzie w ten posób dziewczyna w życiu nie zajdzie w ciąże no chyba ze wanna będzie wypełniona spermą a nie wodą zajście w ciąże jest możliwe tylko jak sie spłukasz do jej pochwy