ja mam go zaprosić na randke jak go nie ma nigdy m mieszka nie daleko mnie pomóżcie
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 05 Sie, 2005 21:04
Po pierwsze czemu ty go masz zapraszac?Przepraszam?o_O
Przeciez to jednak chlopak powinien zrobic ten pierwszy krok.
A jak juz bardzo chcesz go zaprosic to wyslij do niego esa czy nie poszedl by z toba do kina...
u mnie w miejcowości nie ma kina ale go zaprosze do baru
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 05 Sie, 2005 21:52
Kielbasa Chann napisał/a:
Po pierwsze czemu ty go masz zapraszac?Przepraszam?o_O
Przeciez to jednak chlopak powinien zrobic ten pierwszy krok.
Trochę jakby nie do końca to jasne, bo zależy o jaki pierwszy krok chodzi.
Jeśli o zaproszenie na randkę to rzeczywiście trochę dziwnie by to wyglądało, gdyby dziewczyna zapraszała... aczkolwiek nie twerdzę, że nigdy się nie zdarza i że nie powinno się zdarzać. W końcu wyjątek potwierdza regułę ;P
Zaś jeśli o pierwszy krok ogólnie, w sensie bliższego poznania, to raczej wielkiego znaczenia nie ma, kto go zrobi.
A co do tematu - znów mi śmierdzi jakimś shitem.
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 05 Sie, 2005 22:44
OMG
Pytanie w stylu "Jak pocalowac chlopaka?W oko moze byc?"
eee z tematu wywnioskowalam, ze juz ze soba chodzicie, wiec jakim cudem chodziecie ze soba, skoro nawet nie jestes w stanie go gdzies zaprosic?
podchodzisz do niego i mowisz, ze chcialabys sie gdzies przejsc, albo ze dawno nie bylas w kinie i chcialabys isc tam razem itepe itede.
Przeciez to twoj chlopak, co nie?
Albo jak juz to sms na komorke mu wyslij, ze sie stesknilas i ze chcesz gdzies go zabrac ze soba.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Dziewczynka pewnie ma 13 lat a ich chodzenie wygląda tak że w skzole spytała go czy by neichciał ze soba chodzić on powiedział "czemu nie" i chodzą ze sobą niespotykając się ani razu...
Jasne a bar to zajedwabiste miejsce na randke
Ja bym dostał glanem po piszczelu za ciąganie Aniołka po knajpach :]
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Rzeczywiście bar to nie będzie zbyt odpowiednie miejsce moim zdaniem lepszy by byl np. park, jakis lasek. Poprostu miejsca na łonie natury jesli w twojej okolicy nie ma kina.
_________________ ***** Życie jest piękne *****
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 15:25
No rzeczywiście, ale jak chcą, to niech idą do baru.