| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Aparat na zeby
Autor Wiadomość
Szalona
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 09 Sie, 2005 16:08   Aparat na zeby Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rodzice od dluzszego czasu namawiaja mnie na staly aparat... ja jednak nie chce by mnie wysmiewano... wiem ze duzo osob teraz go nosi i nawet jest w modzie ;/ ale sa tacy co sie smieja Sad ale pocieszylam sie bo widzialam aparat kosmetcyzny to znaczy zamiast tych blaszek sa biale lub przezroczyste blaszki biggrin tylko ze jest drucik srebny co prawda jeden ale go widac Sad a juz bylam prawie zdecydowana wczoraj ejdnak uslyszalam o aparacie jezykowym tzn zakladanym od tylu zebow... czy on jest dobry? czy ktos z was taki nosi? czy ma to samo dzialanie????? prosze o odp Question Question Question Exclamation Exclamation Exclamation

Kielbasa Chann
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 09 Sie, 2005 16:58   

Napewno Ci chodzi o ten niewidoczny. Z tego co wiem on jest b.dobry moja znajoma go ma i sobie go chwai Wink
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 09 Sie, 2005 18:22   

Najlepiej zapytaj denstysty/ortodonty czy tego tam co go zakłada (ja to nigdy nie wiem Razz).
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 09 Sie, 2005 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ortodonta zakłada ;]
ja bym osobiscie wziela ten mniej widoczny ;]

Szalona
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 10 Sie, 2005 11:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak... ale mniej widoczny tzn z tymi bialymi blaszkami czy ten praktycznie nie widoczny zakladany od tylu zebow...? ale nic o nim nie wiem a chyba bylby najlepszy... Neutral

aGa-) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 10 Sie, 2005 13:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nawet jak będziesz miała ten widoczny aparat i ktoś będzie się z ciebie śmiał, to po prostu go olewaj. Tacy ludzie nie są warci twojej uwagi, miej ich gdzieś. Jak zobaczą, że cię to nie rusza to przestaną. Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 10 Sie, 2005 15:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

o to jaki aparat bedzie najlepszy spytaj dentyste (sa rozne, ty mowisz o jakims jezykowym, sa takie ze sie nosi caly czas, sa takie na noc tylko.. ale nie kazdy musi pasowac do twojej wady.. ) a jak juz ci powie jaki najlepszy to spytaj czy jest mozliwosc zeby byl jakis ozdobny, kolorowy, albo przezroczysty..
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Sie, 2005 21:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście, wielki wstyd mieć aparat. Większą wiochą jest mieć krzywe zęby = ='
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 11 Sie, 2005 11:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Boże ale masz problem , aparat mam juz przeszlo rok i jakoś nikt jeszcze sie nie smial ... a z resztą nawet gdyby to co świadczy to tylko o tym ze jest debilem itd...

Numer Gadu-Gadu
6519354
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Sie, 2005 17:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moja kolezanka ma aparat .. tkai widoczny.. i nikt sie z niej nigdy nie smial, wrecz rpzeciwnie, oan ejst abrdoz lubiana Smile ma wspanialego chlopaka i jest cool. nikt nawet nie zwraca uwagi an ten aparat.

H. Poświatowska
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 16:07   

Żelazny uśmiech to coś pięknego.. ;P
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 16:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nosilem ten 'widoczny' przez ponad 2,5 roku, nikt sie ze mnie nie smial, wrecz byla to moja wizytowka i bylem z nim kojarzony, teraz od kilku miesiecy mam proste, biale zeby, ogolem jestem zadowolony. Jedyne, co boli to koszta :/ [schodzi na to circa 10k zl]
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu