| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Trampy
Autor Wiadomość
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 11 Sie, 2005 11:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam takei do poł łydki, kolor zgnita zieleń , język w takie małe drobne kwiaty czy coś takiego w każdym razie fajnie to wyglada a sznurówki zielone .

Pogladaj w sklepach takich jak conwerse tam napewno coś znajdziesz

Numer Gadu-Gadu
6519354
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 11 Sie, 2005 11:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taa, ale trampki conversa kosztują... ;] tzn. jesli chce wydac ponad 100zl. na trampki, ktore bedą dobrej jakosci to niech kupi conversy ;]

Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Sie, 2005 16:29   

nie wiem czy conversy sa specjalnie lepszej jakosci od nawet takich przecietnych...
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Sie, 2005 16:38   

prawdopodobnie nie sa, ale takimi mozesz "szpanowac", bo te sa firmowe, heh ;/
Powrót do góry
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Czw 11 Sie, 2005 20:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opętana napisał/a:
taa, ale trampki conversa kosztują... ;] tzn. jesli chce wydac ponad 100zl. na trampki, ktore bedą dobrej jakosci to niech kupi conversy ;]

Za 100 nie kupi nowych, *może* używane.
Wiesz, jednak płaci się za jakość ;] To nie tylko marka, tak jak w wypadku zwykłych ciuchów ^^
Nie chcę wyjść na materialistkę, czy jakiegoś markowca, ale za swoje zapłaciłam 259zł i wcale nie żałuję. Mam je od początku wakacji, nie są zniszczone, nie brudzą się ;> I do tego to linoleum jest polerowane. Jak masz jakieś błoto, wystarczy przetrzeć szmatką. W zwykłych tego nie ma. Jeszcze trampki Undergrounda mają anty-wilgoć itp., ale wiesz, to są ceny od 220zł w górę. Także polecam, bo to jest kwota warta buta. Lasocki też produkuje dobre, są w miarę tanie - takie długie kosztują od 49zł - 117zł, a zwykłe do kostek od 19zł do 30zł. Są wygodne i mają wkładki ortopedyczne.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Sie, 2005 21:40   

HeyaH napisał/a:
prawdopodobnie nie sa, ale takimi mozesz "szpanowac", bo te sa firmowe, heh ;/

lans musi byc ;]]] Podskakuję
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 12 Sie, 2005 00:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stasilena napisał/a:
opętana napisał/a:

Za 100 nie kupi nowych, *może* używane.

powiedziałam PONAD 100... conversy mozna znalezc tez za 149zl. Wiem o tym, ze za jakosc sie płaci...ale za znaczek firmowy tez ;] bo chyba lepiej sie jest pochwalic conversami niz zwyklymi kupionymi za 15 zł ? ;] a niekiedy tansze wcale nie oznacza gorsze ;]

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Sie, 2005 15:10   

Te różowe trampki są do d u p y i tak w nich wogóle nie chodziłam i jak to mówicie, dobrze spuścić je w kiblu o ile się nie zatka Razz A żeby całkowicie zniknęły, to je spalę biggrin
Kupiłam nowe trampki dziś i glany. Glany zamieszczę w temacie z glanami ;D Też głupi temat założyłam z tymi trampami, ale nudziło mi się :>

To moje njuuu trampy:

Miałam kupić czarne, ale nie było tego rozmiaru co ja chciałam ;P
Zresztą te złe takie nie są, różowe to masakra... Shocked
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Sie, 2005 15:21   

Czy mi się wydaje, czy one są lekko różowawe?
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Sie, 2005 15:28   

Nie są ani trochę ;/

Widocznie jesteś daltonistą, nie potrafisz odróżnić kolorów, na brązowe mówisz ciemna zieleń i na odwrót, granatowe - czarne (i to już nie z małą różnicą, tylko dosyć dużą).

Chyba, że jesteś złośliwy.

Lol, to mnie właśnie wkurza.

No, przy świetle lampy błyskowej może dawać takie złudzenie, ale dwa ostatnie zdjęcia zdecydowanie mają swoją barwę, normalny kolor, a nie różowy/różowawy.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 12 Sie, 2005 18:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO napisał/a:
Chyba, że jesteś złośliwy.

Lol, to mnie właśnie wkurza.

lol .. i kto to wczesniej probowal byc zlosliwy
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 09:08   

Proszę Cię... Chyba widać, że to jest na złość, ty też taka jesteś. -.-
nasty, wkurzasz mnie, bo każdy mój post musisz komentować. Jak Ci coś nie pasuje to się nie udzielaj. Co ty przez to chcesz osiągnąć? Chcesz dostrzec swoją osobę na forum? Chcesz być zauważona? Chyba jesteś za krótko na tym forum i jeszcze nie wiesz jakie tu obowiązują reguły. Od 18 marca 2005 mieć 2389 postów to już szaleństwo. Ile ty dziennie piszesz postów? Musisz odwiedzić każdy dział, każdy temat? Niee, przesadziłam. Każdy Twój post nie zajmie więcej niż 2 linijki, bo co drugi Twój post to czepianie się i obrażanie innych. Tzn. nie liczy się postów, tylko ich jakość, tylko, że twoje nie mają ani najmniejszego sensu z tego co widać.
Powtarzam: jesteś za krótko na tym forum i nie znasz jego historii, tylko to, co teraz jest.
Mam nadzieję, że to zrozumiałaś i zmienisz nastawienie do innych, bo to już przekracza ludzkie pojęcie.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 09:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po prostu mnie denerwujesz.. a to czy jestem zlosliwa do ilosci napisanych przezemnie postow i tak nie ma nic wspolnego.. pisze ile chce, i co chce, i mi jakas szalona nastolatka ktora nie umie nawet normalnie napisac prostych slow nie bedzie mowic ile i gdzie mam tych postow pisac.. i jescze do tego jakie dlugie maja byc.. takim krotkim postem potrafie wiecej czegos sensownego napisac niz ty w jednym swoim dziwacznym zdaniu w ktorym potrafisz napisac tyle specjalnie popelnionych bledow.. i jezeli uwazasz ze to ja jestem taka zla i ci przeszkadzam, to popatrz wczesniej ze to nie mnie krytykuja pod tym co ja napisalam tylko ciebie a to mowi samo za siebie
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 09:39   

Ja CIę denerwuję? No powiedz, co Cię tak zdenerwowało? Przecież sama zaczęłaś to wszystko i zaczęłaś te tramki wybrzycać, że kupuje je ktoś co ma nie ten tego, że odnawiam tmaty, a to był jeden temat i odnawia się je gdy jest jakaś potrzeba. Sama obrażasz, a już jedna osoba Ci napisała, że post po poście cały czas kogoś opieprzasz, więc tak się nie broń i skończmy to, chyba że Ci się to tak podoba, bo nie ja mam naturę do pisania tego typu.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 09:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

piszesz wie"sh" jak.. wzrok mi szkodzisz, nosisz rozowe trampki.. no sory ale jak dla mnie to jestes tylko pusta gowniara, wyrazilam swoje zdanie ale ty oczywiscie musialas swoje gowniarskie zachowanie pokazac i robic mi na zlosc? robiac se na zlosc nigdy nie skonczymy.. a wyrazanie swojego zdania.. tego mi nie zabronisz i jezeli uwazam ze jestes jaka jestes i chce to napisac to to napisze.. chcesz to prosze bardzo skonczmy.. i tak juz pokazalas jaka z ciebie tepa malolata..
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu