proszę w tym temacie pisać, kto słucha hardstyle, ktora płyta się mu podoba, jakich dj i wykonawców lubi ;-) i wymiana poglądów. takie duuuze [zobaczymy czy bedzie duze :> ] zbiorowisko o hardstyle :-).
więc, jak dla mnie, to Prophet, technoboy, blutonium, luna, dj venom,kevin energy, Dj sy, to jako didżeje, a wykonawcy to ooo hmm ,
Nu-NRG, showtek, weichei, mindcrusherz, department H, ray enjoy, ponder, max b. grant, jon the baptist, dj zany .
jest tego o wiele wiele wiele wiecej bo troche tego slucham
a z ostatnich kompilacji to z czystym sercem mogę polecić :
VA_-_Im_Hardstyle_2_Mixed_by_The_Prophet_and_Technoboy
va_-_blutonium_presents_hardstyle_vol.6-2cd-2005
VA-Hardcore_Tunez_3-RETAIL-2CD-2005-XTC
hardcore heaven III,
VA-Hardstyle_Attack_Wrestlemania-2005-TN
piszcie piszcie niech dowiem sie ze nie tylko ja lubie hardstyle/hardcore
okreslenia "hardcore" uzywa sie na wiele rzeczy. np. na mnie mówią "hardcore biker" . ale w tym wypadku, jest to jak mozna zauwazyc, gatunek muzyczny . mozna nazwac cos hardcore np. tak jak ty mówisz ze "to taka ostra muzyka grana na gitary, perkusje i darcie ryja.... " również .
a w chwili obecnej cos lżejszego czyli : judge Jules and DJ Tiesto - Live at Godskitchen Global Gathering 118 minutowy secior . taki trance'owy. tez spasny tylko duzo gadaja :] ale wlasnie sie rozkreca wiec spac sie nie wybieram :]
ja tam raczej obstaje przy Hardstyle nawet dj których wymieniłeś tak mówią
co do tych co słucham to są DJ grąjący na QLIMAX
Luna, LADY DANA, Max B Grant, The Prophet, Deepack(chyba są najlepsi), Technoboy, Pavo, Bas & Ram, Daniele Mondello
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 12 Sie, 2005 15:59
To do jakiego rodzaju muzyki to się może zaliczać? Po tych z dj to przypadkiem nie jest to coś jak techno...? Jeśli jestem taka ciemna, to wybacznie, ale ja coś niekumam :>
a sety z qlimaxa są klasą same dla siebie . ale nie mam tego za wiele.. bo tylko niektore mi wpadly w ucho. jakos dziwnie ale nie jestem jakims wielkim fanem qlimaxa. widzialem kilka filmow promo i jednego "pełnego", 700mb.. a z setami sie nie spotkalem, a mzoe poprostru nie szukalem :-). nic :-). i jak wymieniliscie, deepack tez jest kozacki.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 09:29
KleO napisał/a:
jakbyś mnie chciała wkurzyć
wooow gratuluje spostrzegawczosci
oblesne? to dlaczego tak piszes?
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 09:44
Ja tylko cytuję jeśli nie zauważyłaś, ale to tylko przy tobie, bo uważasz, że pisze jak jakiś pokemon, a ja nim nie jestem. Podaj mi jakiś post, w którym tak normalnie zaczęłam pisać stylem pokemonów?? "Więcej mózgu, mniej naiwności".