a mogłabyś pisać normalnie? bez żadnych boshów jushów i wshystkiego takiego innego?
Lol, to mi się podoba. :>
Pomoc 100%. Upomnienie?.
Już sama nie wiem.
W Trudnych Pytaniach moderator powinien pomagać?
Ależ nie! Moderator musi upomnieć, a jak zwykły użytkownik, który nie używa mózgu (zwykłe określenie kradziejki) nie posłucha, to będzie ostrzeżenie za wshystko i jush. :>
Proste.
...i logiczne.
Sorry kradziejka, ale to już jest... żałosne.
Piszesz w ostrzeżeniach, że ktoś nie używa mózgu, albo u mnie 'więcej mózgu, mniej naiwności'. Otwieracz napisał, że nie używasz mózgu (przeczytałam w jego ostrzeżeniu) i za to dałaś mu ostrzeżenie. Ktoś napisał w którymś poście to samo, to też źle, bo do moderatoranie wolno się tak odnosić.
kradziejko, nie tylko ty jesteś modkiem, bo ja nim byłam, Kinga i wiele innych osób i nie uważali się za takich, co mają większe prawa. Po prostu pilnuja porządku na swoich forach, a to nie znaczy, że są kimś wyjątkowym.
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 10 Sie, 2005 20:09
Zasada Kalego pisana w przyblizeniu i z pamieci:
"Kiedy Kali zabrac komus krowa,to byc dobrze,ale gdy ktos zabrac Kali krowa,to ten ktos juz byc kawal Ch#!@ i musiec oberwac".
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 10 Sie, 2005 21:17
co z tego ze rozumiem co piszesz jak mi niedobrze na widok takich udziwnien?
Wysłany: Sro 10 Sie, 2005 22:40
Za pisanie jush tesh bosh itd. powinno zakladac sie delikwentce lub delikwentowi rekawiczki na palce,zaszywac je,robic pranie mozgu,zdejmowac po tygodniu,za kazde powtorzenie pisowni tego typu powtarzac terapie.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Czw 11 Sie, 2005 10:54
hmm na tym ten temat polega?
_________________ mood for ska
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Sie, 2005 10:59
nasty_girl napisał/a:
tak tak jestes slit.. dajcie bialy kaftan !!
< podaje biały kaftan bezpieczeństwa > swoją drogą trzebaby też wybrać ośrodek, w którym ją zostawimy, macie do wyboru:
-Rybnik
-Toszek
-Lubliniec
I inne znane wam ośrodki tego typu. Chyba, że ją podeślemy któremuś z forumowiczów, żeby się takowy nią zajął, proponuję Jareczka, on ma doświadczenie w teij kwestii.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Sie, 2005 11:09
Jarosław też :>>> To jak ktoś z okolic podkarpacia
KleO - kradziejki sie czepiasz, a Twój post polega TYLKO na upomnieniu jej. Czy to nie jest przypadkiem żałosne? W tym wypadku więcej mózgu też by się przydało.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Sie, 2005 12:05
nasty_girl napisał/a:
tak tak jestes slit.. dajcie bialy kaftan !!
Białe kaftany wyszły z mody. Teraz na topie są różowe w zielone groszki.
Wysłany: Czw 11 Sie, 2005 13:22
Moga byc branice,mam blisko,bede ja odwiedzal i zdawal Wam relacje czy jest lepiej czy jeszcze gorzej.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 09:36
HeyaH napisał/a:
Jarosław też :>>> To jak ktoś z okolic podkarpacia
KleO - kradziejki sie czepiasz, a Twój post polega TYLKO na upomnieniu jej. Czy to nie jest przypadkiem żałosne? W tym wypadku więcej mózgu też by się przydało.
Tylko przestań o tych mózgach, bo mi się robi niedobrze...
Ja tylko odpowiedzialam kradziejce..
Te forum zeszło na psy, każdy się każdego czepia i to w postach bezsensownych. Zróbcie coś z tym, bo będzie jeszcze gorzej.