Po pierwsze napisałam, że w tych różowych tramkach, któr są oczojebne nie chodziła, a po drugie kto zaczął mi robić na złość? Np. o tych różowych trampkach? Całej tej kłótni o tym wszystkim nie zaczęłam i nie próbuj całkowitej winy zwalać na mnie. A to jak ktoś się ubiera i Tobie to nie pasuje, to nie musisz się w tym udzielać, zresztą już poraz któryś tam Ci powtarzam, że ja w tych tramkach nigdzie nie wychodziłam. Czy teraz w końcu rozumiesz moją 'złośliwość' do Ciebie?
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 09:58
wiem ze ja zaczelam, tylko ze ty musialas uzyc swojego gowniarskiego mozdzku ktory podpowiedzial ci zemsc sie.. a to bylo duza glupota.. duzo ci to dalo? tak robia dzieci z forum 13.. "ona zrobila mi to,jak mam sie na niej zemscic.. bla bla bla"..
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 10:04
Dobra, dobra, ja bronilam swojego zdania, a nie, że się będę mścić.
Dobra, skończmy z tym, musze ustąpić - ktoś musi z tym skończyć.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 11:13
jakie ptaszki.. ja slysze jakies maszyny ktorych uzywaja przy remoncie drog, tony wysypywanej na beton kostki brukowej ktorej dzwiek mnie dobija itd..
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 11:32
rozowe trampki sa emo ;]]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Sie, 2005 12:17
cicho, to ptaszki mozemy sie zamienic, bo juz mam dosc tego jazgotu zazynanych wrobelkow *_* a i tak w nocy jakis kot sie wpakowal pod TIRa, wiec jek, pisk czy co to on z siebie wydal tez byl fajny