| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
co to jest?? pomóżcie ważne!!!
Autor Wiadomość
olcia_13 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 19:57   co to jest?? pomóżcie ważne!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

siemka ludzie, jestem tu nowa. ale tylko chyba tu u was moge znaleźć pomoc. mam taki problem, raczej ptytanie. co to jest francuski pocałunek? bo chłopak powiedzial ze to będzie na naszej następnej randce. a ja nie wiem co to jest! tzn. wiem ze pocałunek ale jak on wygląda!? proszę o pomoc! Embarassed Love
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
6631270
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 20:16   

Wlozy Ci jezyk do gardla,az zwymiotujesz.Enjoy.
Powrót do góry
mistrz_bartek Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 23:39   Re: co to jest?? pomóżcie ważne!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

olcia_13 napisał/a:
siemka ludzie, jestem tu nowa. ale tylko chyba tu u was moge znaleźć pomoc. mam taki problem, raczej ptytanie. co to jest francuski pocałunek? bo chłopak powiedzial ze to będzie na naszej następnej randce. a ja nie wiem co to jest! tzn. wiem ze pocałunek ale jak on wygląda!? proszę o pomoc! Embarassed Love

pocałunek z języczkiem wsadzanie języka do buzi drugiej osobie inaczej chyba sie nie da tego określić

Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 13 Sie, 2005 23:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

smyrac sie jezykami bedziecie ^^

H. Poświatowska
Powrót do góry
olcia_13 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 14 Sie, 2005 10:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aha wielkie dzia. ja myślałam ze to sie nazywa pocałunek z języczkiem a nie francuski. no ale etraz juś wiem takze wiedzie dziiaaa:) jesteście super pozdrawiam!Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6631270
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Sie, 2005 10:46   

z jezyczkiem, francuski, slimak...
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Sie, 2005 10:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak z ciekawosci: Olcia, naprawde nie masz innego źródła informacji, gdzie możesz isę tego doweidzieć? Kolezanki, rodzice, itd. Ja bym sie krepowal zadawac takie pytania, ale nic to
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Sie, 2005 11:10   

kicp napisał/a:
Tak z ciekawosci: Olcia, naprawde nie masz innego źródła informacji, gdzie możesz isę tego doweidzieć? Kolezanki, rodzice, itd. Ja bym sie krepowal zadawac takie pytania, ale nic to

No właśnie zadanie pytania na forum jest mniej krępujące niż koleżankom czy rodzicom.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Sie, 2005 11:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zależy z której strony patrzeć. Bo po mojemu, to barzdiej wiarygodnym źródłem informacji i ewentualnej pomocy jest najlepszy przyjaciel/przyjaciółka, czy nawet kochający rodzice, niż nieznajomi po przeciwniej stronie kompa. Ale nie offtopumy
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Sie, 2005 11:18   

kicp napisał/a:
Zależy z której strony patrzeć. Bo po mojemu, to barzdiej wiarygodnym źródłem informacji i ewentualnej pomocy jest najlepszy przyjaciel/przyjaciółka, czy nawet kochający rodzice, niż nieznajomi po przeciwniej stronie kompa. Ale nie offtopumy

Czy ja wiem... w takim wieku, to przyjaciele pewnie zaczęliby ploty puszczać, a rodzice pogonili by chłopaka patelnią, że takie zberezieństwa ich córce wciska ;P
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 14 Sie, 2005 11:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu napisał/a:
kicp napisał/a:

Czy ja wiem... w takim wieku, to przyjaciele pewnie zaczęliby ploty puszczać, a rodzice pogonili by chłopaka patelnią, że takie zberezieństwa ich córce wciska ;P

Jak widać nie miałeś prawdziwego przyjaciela. Staraj się nazywać rzeczy po imieniu, skoro twoj 'przyjaciel' puszcza ploty i czyni przeciw tobie, nie jest juz przyjacielem. Rodzice to rodzice, w wieku 13 lat takze im nie ufalem, teraz juz chyba bardziej.
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Sie, 2005 11:39   

kicp napisał/a:
Jak widać nie miałeś prawdziwego przyjaciela. Staraj się nazywać rzeczy po imieniu, skoro twoj 'przyjaciel' puszcza ploty i czyni przeciw tobie, nie jest juz przyjacielem. Rodzice to rodzice, w wieku 13 lat takze im nie ufalem, teraz juz chyba bardziej.

Tyle że w tym wieku wiele osób dość pochopnie nazywa innych przyjaciółmi, a tak naprawdę są to zwykli koledzy.
Co do moich przyjaciół... ze wszystkimi problemami jak dotąd radziłem sobie sam. Prócz jednego, ale to inna bajka.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 16 Sie, 2005 11:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bo chłopak powiedzial ze to będzie na naszej następnej randce.

co to znaczy on powiedzial? to chyba oboje musicie chciec? a nie on mowi wy robicie.. pozbadz sie takiego chlopaka.. egoista rosnie i tyle
Powrót do góry
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 12:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wengoosh poprostu zaskakuje mnie poziom twoich wypowiedzi na poziomie zapompleksionego czternastolatka którego nikt nie kocha i który próbuje zwrócić na siebie uwage

Numer Gadu-Gadu
6345828
Ojiari666 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 12:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
wengoosh poprostu zaskakuje mnie poziom twoich wypowiedzi na poziomie zapompleksionego czternastolatka którego nikt nie kocha i który próbuje zwrócić na siebie uwage

i na dodatek próbuje nadrobić brak mózgu obrażaniem innych żałosnymi docinkami.

blog filmowy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4478631
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi