no a nie smial bys sie z panny ktora ma nalozone 5 milimetrow o 3 tony ciemniejszego podkladu od mordy i do tego 3 plamy na czole na ktore tego podkladu nie nalozyla.. jescze chodzi i tylkiem kreci i patrzy na wszystkich jak by byli gorsi.. do tego ma spodnie od dresu.. po prostu parodia, widocznie u ciebie takich okazow nie ma..
i skate a pseudo skate.. gdzies tam miales zdjecie w szerokich spodnaich <lol> do tego gejowy.. (koszulki..)
Ee tam Anton, ja bym jeszcze4 kilka osob typowala - chociazby potwora, ale jezeli uwazacie sie za jedna osobe coz, nie moj biznes.
Postow kasienki nawet szkoda mi komentowac, palcami mi sie nie chce ruszac
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 01:24
e tam, jakas niewidzialna moc mi powiedziala, ze to o mnie ;]
Wkurzają mnie ludzie z jednej piekarni, którzy nie upiekli dziś ptysiów bo jest za ciepło xP
a poza tym - ludzie chamscy, rozwydrzone dzieci, bezstresowo wychowywane, a także prymitywne dresy które co drugie słowo ku**a mówią, sportowcy z mojej szkoły (taki profil), a także poszczególne osobniki z moich znajomych.
a ja nie nawidze klasy sportowej na tym samym pionie klasowym co ja ;P normalnie plastic is fantastic...nie mozna spokojnie przejsc obok nich bo mierzą kazdego ;|
_________________ mood for ska
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 14:45
hah to u was do sportowki tez chodzą takie 'ideały'..?Boze,weeź cos okropnego!
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 20:37
Wkurzają mnie: tacy co ciągle przeklinają; którzy robią coś na pokaz, żeby do kogoś się przypodobać ...
inspektor_nr4 -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 11 Lip, 2005 23:23
Dlaczego o mnie nic nie ma? Najwyraźniej za mało się staram
pozerzy i DZIECI. dzieci, dzieci, jeszcze raz dzieci.
osoby mowiace o czyms, o czym nie maja pojecia; puste lale; kokietki; dziewczyny - księżniczki, ktore z kazdej nieprzyjemnej sytuacji robia tragedie i obwieszczaja calemu swiatu, jakie to one sa biedne i pokrzywdzone; pseudo-jacystam; ludzie plytcy; prostaccy; zamknieci na swiat, inne poglady etc.. ogolem polowa ludzkosci mnie.. denerwuje.;p
Mnie denerwują takie małe dzieciaki, co podskakuja. Raz nie wytrzymałam i takowemu wlałam... No i denerwuja mnie tacy starsi co uwazaja sie za panow osiedla. I ludzie co piszą głupie posty...
pozerzy i DZIECI. dzieci, dzieci, jeszcze raz dzieci.
osoby mowiace o czyms, o czym nie maja pojecia; puste lale; kokietki; dziewczyny - księżniczki, ktore z kazdej nieprzyjemnej sytuacji robia tragedie i obwieszczaja calemu swiatu, jakie to one sa biedne i pokrzywdzone; pseudo-jacystam; ludzie plytcy; prostaccy; zamknieci na swiat, inne poglady etc.. ogolem polowa ludzkosci mnie.. denerwuje.;p