Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 23:05 Robienie sobie dobrze ??!!
Chciałam siędowiedziećco myślicie na temat
tzw. lodzika i minetki :/
Czy myślicie,ze to jest obleśne czy nie ??
Ja nie wypowiem sieczy mnie to brzydzi czy nie, bo znowu zostane
zbluzgana.
Więc jak myślicie. Odwazylibyscie się na słynną minetke lub lodzika ?? :>
Ja osobiście chyba nie ;/;/
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 23:06
jak sie kogos kocha to nic w nim sie nie widzi obrzydliwego..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 23:37
Ja tam przed minetą bym miała jakieś ograniczenia chyba z wiadomych powodów
Po za tym nie sądzę, ze to jest aż tak obleśne... tak jak powiedziala Nasty jak się kogoś kocha to się go nie brzydzi... to tak jak stwierdzenie że całusy z języczkiem są obleśne... no niezbyt porównanie, ale chyba wszyscy wiedza o co mi chodzi
nie ma w tym nic złego. Jak kogoś kochasz to Ci nie będzie przeszkadzać, a sprawicie sobie przyjemność. Zresztą co w tym obleśnego w przyszłości często będziesz widzeć swojego ukochanego, a on ciebie nago, i też będziecie się dotykać. Wydaje mi sie, że jesteś za młoda do takich rzeczy i jeszcze nie dojrzałaś.
Może zapytaj czy przytulanie jest obleśne??
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
no bo proste, ze w tym wieku to nie ebdzie nic powaznego z chlopakiem.. :/ a pozniej mzoe zaczac opowiadac "oo ona robi lody za darmo".. i wlasnie pod tym wzgledem kwestia godnosci, bo nie chcialabym zeby mnie za dziwke (za przeproszeniem) uwazano.
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
dżiiz, dziewczyno. ;x to ja nie dziwie sie, ze uwazasz sie za 'inna' [xD] skoro masz problemy i pytania zwiazane tylko z jedna tematyka. ;p lekka obsesja? co jest oblesne, a co nie? xd haha. xd"
a co do tematu, zeby nie bylo, ze ZUA crimson ZNOWU offtopuje:
jesli zwiazek jest trwaly i mocny; jesli dwie osoby sa mocno ze soba zwiazane i emocjonalnie i fizycznie i psychicznie - moim zdaniem to jest po prostu kolejna mila forma przypieczetowania zwiazku. ;p ale zeby sie tak minetowac i lodowac po kilku spotkaniach.. pfeeh. ;p
no bo proste, ze w tym wieku to nie ebdzie nic powaznego z chlopakiem.. :/ a pozniej mzoe zaczac opowiadac "oo ona robi lody za darmo".. i wlasnie pod tym wzgledem kwestia godnosci, bo nie chcialabym zeby mnie za dziwke (za przeproszeniem) uwazano.
Shaleniec... Czy uogólnianie wszystkim mężczyzn do zboczeńców seksualnych, szowinistycznych świń, wykolejeńców życiowych itp. sprawia Ci przyjemność?! Bo naprawdę model faceta zbudowany przez Ciebie jest mocno zniekształcony... A texty typu "oo ona robi lody za darmo", to pozostawmy właśnie dla takich wykolejeńców...
EDYTOWANE:
Sorki, bo w końcu nie wypowiedziałbym się na sam temat... No więc z tą obleśnością, to różnie... Dla jednych to jest, dla innych nie... NIe ma reguły... I sama musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie, czy dla Ciebie jest to obleśne, czy nie?!...
Istniało kiedyś takie popularne powiedzenie, które używała moja znajoma
"Najlepsza dieta to codzienna mineta"
Anywayz, to trza troche rozjaśnić:
Po pierwsze Crimson jest ZUA - nie oszukasz nas ;P
Po drugie i na temat - wszystko tak naprawde zależy od bliskości w związku - napewno nie należało by tego robić z chłopakiem, którym się jest rok - mówię z chłopakiem, gdyż to [niestety] właśnie oni naciskają na takie rzeczy ;P [zwykle]. Nie zgodzę się w tym momencie z Crimson:
Cytat:
kolejna mila forma przypieczetowania zwiazku. ;p
ja zawsze myślałem, że przypieczętowanie związku to ślub ;P.... w ogóle idiotyczne stwierdzenie: "pieprząc się z tobą przypieczętowałam nasz związek" - bo to nie do końca prawda - kto tak naprawde myśli o związku na poważnie w wieku 16,17,18, a nawet 19 lat? I tak wyjdzie na to, że ożenisz się i tak z zupełnie kimś innym w wieku 25/26/27 lat ;P Nie to, żebym mówił nie seksowi pozamałżeńskiemu, ale wydaje mi się, że "przypieczętowanie związku" nie jest tutaj dobrym określeniem ;P
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 11:29
Shaleniec napisał/a:
no tak.. w twoim przypadku, kiedy czesto zmieniasz chlopakow, i to z takiego towarzystwa to rzeczywiscie moglo by tak byc..
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 12:53
A ta znowu walkuje swoj ukochany temat,proponuje odgornie uznac wszystkie rzeczy tego typu za oblesne,zostac dziewica do konjca zycia,i nie zawracac nam dupki(zdrobnienie ze wzgledu na cenzure,jakkolwiek by ono nie zabrzmialo) debilnymi tematami.