Oł je, nie ma to jak mała fanbojska 'dyskusja' przed snem. ;]
Z własnego doświadczenia wiem, że takie 'dyskusje' nigdy nie kończą się żadnymi kompromisami i wspólnymi wnioskami, chociaż żebym nie wiem jakich to wyjebanych w kosmos argumentów obie strony użyły i tak każdy pozostanie przy swoim i skończy się to co najwyżej obrażenie się na siebie dwóch zwaśnionych stron. ;p A prawda jest taka (jeśli chodzi o gry), że PCty przewodzą pod względem gier strategicznych(narazie jeszcze to jest fakt tenczi ;p), mmorpg, managerach i innych w, których myszka bardzo ułatwoia życie. Konsole natomiast górują na rynku w gatunku wszelkiej maści wyścigów, platformarów, sportówek, bijatyk i innych, w których niezastąpiony jest pad. I tak możnaby już cały ten spór zakończyć...
P.S. Tenczi, mało kto o RoTT nawet wśród konsolowców słyszał... ;p
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
Ja jeszcze chciałbym na koniec dodać, że Xbox to pecet, a GC to palmtop >XD a no i prawdziwa konsola to PS2 i jedyny słuszny handheld to NDS XD bo PSP to klon PS2 rotfl... rozwala mnie takie cosik xDDD
mój brat powiedział że w japońskie rpg nie da sie normalnie grać...twórcom chyba bardzoz alezało by odwrócić uwage gracza od nieudolnej fabuły i daja multum niemal jedna na drugiej półnagie albo i więcej nagie dziewczyny...problem polega na tym że dają też chłopców o dziewczęcych twarzach , często z głosem jak ciota , o zachowaniu nie wspominając...dlatego w japońskie rpg nie da sie grać...one są jedynie pretekstem do nagich panienek, co wyjaśnia zapał tenchiego (poniekąd-patrz strona w jego profilu) himitsu nic nie ratuje na pierwszy rzut oka...na drugi...to tabu
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 11:29
Tsej napisał/a:
mój brat powiedział że w japońskie rpg nie da sie normalnie grać...twórcom chyba bardzoz alezało by odwrócić uwage gracza od nieudolnej fabuły i daja multum niemal jedna na drugiej półnagie albo i więcej nagie dziewczyny...problem polega na tym że dają też chłopców o dziewczęcych twarzach , często z głosem jak ciota , o zachowaniu nie wspominając...dlatego w japońskie rpg nie da sie grać...one są jedynie pretekstem do nagich panienek, co wyjaśnia zapał tenchiego (poniekąd-patrz strona w jego profilu) himitsu nic nie ratuje na pierwszy rzut oka...na drugi...to tabu
Hm, grałem już w nieco jRPGów, i jak dotąd w żadnym nie uświadczyłem nagich panienek...
Ten Twój brat nie grał czasem w jakiegoś hentaia?
BTW.... nieudolna fabuła.... megalol
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 14:30
Gołe panienki masz choćby w "Cobra Mission" i "Knights of Xentar". Poza tym dla mnie fabuła zbyt pokręcona robi się w pewnym momencie głupia. W dodatku konwencja graficzna jest idiotyczna jak dla mnie i utrudnia wczucie się w postać.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 17 Sie, 2005 16:05
Otwieracz napisał/a:
Gołe panienki masz choćby w "Cobra Mission" i "Knights of Xentar". Poza tym dla mnie fabuła zbyt pokręcona robi się w pewnym momencie głupia. W dodatku konwencja graficzna jest idiotyczna jak dla mnie i utrudnia wczucie się w postać.
Ooo... no to 2 tytuły... Zatrważająca ilość ;P Na tyle wystarczająca, żeby orzec, że każdy jRPG jest zboczony, bo są tam gołe babki ;P
rotfl - to żeś palnął - oba tytuły są pozycjami hentai ;p polecam raczej gry w stylu Xenosaga czy Final Fantasy - ew. Golden Sun, Breath Of Fire etc.... J-RPG = GREAT RPG!
Tsej - mój pociąg do pań wywodzi się raczej z czegoś innego ;]]] [nie czujesz tego? przykro mi :S]
Niekoniecznie hentai- istniała/istnieje również ocenzurowana wersja Knights of Xentar.
Do cyklu Final Fantasy zniechęciła mnie zaś siódemka i nie chciało mi się już grać.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 10:39
napisałem nagich...tom sie pomylił miało być "pół nagich a czasem nawet bardziej" musiało mnie coś zbic z tropu
jedyny jrpg o jakim słyszałem to final fantasy...tak więcej słyszałem poza tytułem...więc dla mnie dwa tytuły to diablo duża ilość....
jedno pytanie...po jakiego diabła ślad po cięciu miecza...
Tenchi nie musze sie dać sprowokować...i z resztą sam wiesz o co chodzi..hentaicon...zdjęcia półnagiego żółwia...dowiedziałem sie że i drzewa...a to juz dendrofilia
ciekaw jestem jak to będzie wyglądało w twoim przyszyłm życiorysie jesli zostaniesz kimśistotnym..."za młodu fotografował swoje nieletnie koleżanki w niedwuznacznych pozycjach i strojach"