Wysłany: Pią 19 Sie, 2005 11:11 Czy wy też tacy jesteście ?
Moje koleżanki są stremowane przy każdej, pierwszej lepszej okazji, wstydzą się zagadac do chłopakow, a ja... wlasnie NIE. Lubie walić prosto z mostu, lepiej czuje sie z chłopakami... Jestem bezwstydna... Czy to normalne? Czy wy tez tak macie ?
Niektórzy się wstydzą ,a niektórzy nie
Ja też keidyś byłam wstydliwa wobec chłopaków,a teraz już nie, nie mam problemów z nawiązaniem kontaktu,ale czasami to nie wiem o czym gadać ,bo chłopacy dużo mówią to też nie mam problemów
przyznam sie szczerze ,ze czasami ich nie słucham ,bo mnei juz nudzą,wiec udaję że słucham
ja mam raczej dobry kontakt z chlopakami, potrafie sie z nimi dogadac i czesto sie z nimi wydurniam na ulicy XDD
ale ogolnie to lubie, jak chlopak tez jest wygadany i troche postrzelony, wtedy szybko o zakumplowanie sie
gorzej, jesli to jakis mruk, wtedy podczas spacerow to niestety wtedy 3/4 rozmowy ja nawijam z wlasnej inicjatywy aby caly czas nie uplynal w milczeniu.
amazonkaa come back XDDD czy tego chcecie czy nie
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Raczej nie w większym gronie. Tam znaleźć mi się trudno, bo odstaję lekko od otoczenia i parę rzeczy mi nie pasuje. Sam na sam nie mam większych oporów, może na samym początku.
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 09:01
Oj.... Ja to jestem nieśmiała. Pani pedagog dawała mi różne rady, aby temu zaradzić. No ale jak widać, dalej bez skutku :/
Mruczała Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Sie 2005 Posty: 10
Wysłany: Wto 30 Sie, 2005 00:29
A ja nawet określić nie moge czy jestem nieśmiala czy odwrotnie to zalezy od wielu rzeczy np. jaki mam w tej chwili humor, czy chlopak mi sie podoba, czy nie mam w tym momencie zadnych zastrzezen do siebie, czy mam ochote z nim poflirtowac, czy czuje cos do niego i masa masa takich malych powodow... takze u siebie nigdy tego nie przewidze