Wystawiam cennik : wystąpienie w 1 kadrze komiksu = jeden glan. Jeśli ktoś chce być postacią przewodnią, będę musiał założyć sklep obuwniczy.
Tak wam na marginesie napiszę, że Crimson zgadzając się na swoją rolę w komiksie stała się tytułową bohaterką. (Tenchion, tylko nie rozpowiadaj co potrafia robic kery ;])
_________________ En nombro Dios, un alma vive y no libre, estar de servicio la bestia, una se de oscuridad eterna.
Amen
**
blog filmowy
Co niechce się ? niepotrafi się ? niema się pomysłu ?
No to przynajmniej sieć cicho albo zażuć konstruktywną krytyką, jak widzisz zrównać człowieka z glebą nie jest tródno...
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 17:14
Ant0n,zamiast narzekac i mielic ozorem postaraj sie o konstrutywna krytyke,lub siedz cicho.
Komiks to w pewnym sensie autokpina z Metalowcow, wiec nielubienie metalu nawet może pomagać
_________________ En nombro Dios, un alma vive y no libre, estar de servicio la bestia, una se de oscuridad eterna.
Amen
**
blog filmowy
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 21:15
Christine fan napisał/a:
Ant0n,zamiast narzekac i mielic ozorem postaraj sie o konstrutywna krytyke,lub siedz cicho.
Konstukrtywna krytyka: postarajcie sie, by bylo tam cos widac.
Ja nie nabazgram lepiej, bo poprostu nie lubie i nie umiem rysowac. Ale nie zabieram sie za to, skoro kompletnie nie potrafie :/
Konstukrtywna krytyka: postarajcie sie, by bylo tam cos widac.
Ja nie nabazgram lepiej, bo poprostu nie lubie i nie umiem rysowac. Ale nie zabieram sie za to, skoro kompletnie nie potrafie :/
No i to mi się podoba a nie bluzganie iżycanie ochłapami soczystego mięcha na lewo i prawo (tak przesadzam ale lubie przesadyzm) :>
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!