Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 13:54 hity na czasie i sopot zarazem:P
Był ktos z was moze na festiwalu "Hity na czasie" ? wczoraj był w Ełku... az sie dziwie ze zrobili to w takiej wiosce. (no tam nie taka wiocha ale male miasteczko) wnerwiało nie tylko to ze wszyscy spiewali perfidnie z playbacku (czy jak tam)
Ja nie bylam na tym a mialam sie wybrac łe. w sumie 1.5 godziny drogi. Ciekawe gdzie bedzie nastepny festiwal... pewnie bedzie taki sam playback.
No teraz o sopocie. Przyznam ze piosenka ktora wygrała bbyla swietna, przynajmniej jak dla mnie:) (w koncu na nia glosowalam) a slyszeliscie Brodke? taki fałsz, ze myslalam ze telewizor przez okno wywale. Nie wiem chyba jej ta plyte jakos specjalnie montowalize glos przerobili. Jak zaspiewala bez playbacku uszy wiedly.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 14:26
Ładna więs wygrała, ale nie zapominajmy,ze ładna wieś spiewała
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 16:08
Mnie niestety nie było. A jak leciało w telewizji to i tak nie ogladalam. ładnie spiewali? To cos takiego jak Sopot?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 16:23
O festiwalu "Hity na czasie" pierwse słyszę, a co do Sopotu, najbardziej wartościowy był koncert "Przeżyj to sam" pierwszego dnia. Na całą resztę szkoda uszu i czasu było, chociaż jeszcze Bonnie Tyler była do posłuchania z tym swoim głosem.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 17:53
wszyscy kochamy twoja mame..
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 18:03
Chodzilo zapewne o zespol Blondie,moj ojciec tez ich lubi i siedzial przed pudlem jak glupi caly wieczor,nie graja zle.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 22:04
Zespoły wystepujące jako występujące były spoko sama nie mam nic do Bonnie Taylor ... I need a hero
ale te co startowały aż ciarki przehcodzą na myśl o takiej "muzyce"
Nie oglądałam. A mam pytanie - była Mandaryna? :> I czy śpiewała z playbacku? :> I jak brzmiała? :>
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 09:43
Stasilena napisał/a:
Nie oglądałam. A mam pytanie - była Mandaryna? :> I czy śpiewała z playbacku? :> I jak brzmiała? :>
Mandaryna to w Sopot Festiwal[pierwszy weekend września], obecnie był Festiwal Jedynki w Sopocie[przecież TVP musiała sobie odbić brak możliwości organizacji Sopot Festiwalu, który przejęła TVN]
Według mnie ten cały Festiwal co był teraz to był do .. pupci. Śpiewali .. ehh .. bez komentarza a Ci co wygrali to mi sie nie zbyt podobał ich występ .. no cóż całkiem nie moja muzyka .. W ogóle mam nadzieję ze ten sopot co będzie w TVN będzie o wiele lepszy .. a chyba będzie bo wykonawcy jacyś lepsi tak mi się wydaje ..
_________________ *...NiE KoChAj NiKoGo JaK NiE WyZnA MiŁoŚcI...OkRoPnY BóL To MiŁoŚć BeZ WzAjEmNoścI...*
*...MiŁoŚć JeSt JaK ŻmIjA...MęCzY DrĘcZy I ZaBiJa...*
*...NaJwAżNiEjSzE JeSt NiEwIdzIaLnE DlA OcZu(...)OcZy Są ŚlEpE,SzUkAć NaLeŻy SeRcEm...*
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 13:04
Tisiana napisał/a:
Według mnie ten cały Festiwal co był teraz to był do .. pupci. Śpiewali .. ehh .. bez komentarza a Ci co wygrali to mi sie nie zbyt podobał ich występ .. no cóż całkiem nie moja muzyka .. W ogóle mam nadzieję ze ten sopot co będzie w TVN będzie o wiele lepszy .. a chyba będzie bo wykonawcy jacyś lepsi tak mi się wydaje ..
Obawiam się, że sopot festiwal TVNu będzie jeszcze gorszy, Jak narazie, jedyne co było udane, to koncert PRZEŻYJ TO SAM, pierwszego dnia festiwalu.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 13:10
To co spiewali na prawde nie moznabylo nazwac muzyka. Mandaryny (chyba) nie bylo. A z playbacku chyba na festiwalach i eurowizjach itp. nie mozna spiewac z playbacku.
Bonnie Taylor i jej piosenka - jest w Shreku2 tylko ze po polsku
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..