| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Prosze o Radę ... :(
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 16 Sie, 2005 11:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bardzo go kochasz.. na jakiej podstawie to stwierdzilas? bo go zobaczylas, bo chcesz z nim byc.. ;/
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 18 Sie, 2005 22:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taaa poprostu nie którzy nie znają pojęcia słowa kocham

Numer Gadu-Gadu
6345828
brzoskwinka-16 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 20 Sie, 2005 10:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ta jasne zobaczyłam Go i sie w nim zakochałam ... pff Confused żałosne ... Wy dwojga nademną ... znałam go pół roku po czym z nim byłam 2 miesiące i nadal utrzymuje z nim kontakt kolejne 1,5 roku! Wiec co niby uwarzacie że w takim czasie nie można sie zakochać ?? A ja czuje do niego jeszcze wiecej od czasu kiedy zaczeliśmy być razem do dzisiaj ! I z każdym dniem kocham Go bardziej !! Mimoże nie moge sie do niego przytulić i mimo że nie moge z nim codziennie porozmawiać !
I nie wmawiajcie człowiekowi że nie wie co to miłość ! Może i nie wiem ... a skąd Wy niby jesteście pewni że wiecie co to MIŁOŚĆ :>??
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 20 Sie, 2005 15:16   

brzoskwinka-16 napisał/a:
I nie wmawiajcie człowiekowi że nie wie co to miłość ! Może i nie wiem ... a skąd Wy niby jesteście pewni że wiecie co to MIŁOŚĆ :>??

Moze nie widza co to milosc, ale widza co nią nie jest. Wink
Powrót do góry
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 20 Sie, 2005 16:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

żebyś wiedziała, że wiemy bo jesteśmy już ze sobą sporo czasu i nie zamierzamy tego zmieniać
a ty byłaś z nim tylko 2 miechy po za tym nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki

Numer Gadu-Gadu
6345828
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 20 Sie, 2005 16:31   Re: Prosze o Radę ... :( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy powinnam spróbować dla chłopaka oznajmić ze bym chciała spraóbować czy to Waszym zdaniem bylo by zbyt duże poniżenie ... (jeszcze weźcie pod uwage że będe widywać tego chłopaka conajmniej przez 2 lata dzień w dzien )??

a co do tego.. to ze dziewczyna powie chlopakowi co do niego czuje nie jest zadnym ponizeniem.. ale on cie zostawil, mial 2 inne dziewczyny, a to cos znaczy, wiec nie ma sensu se glowy zawracac..
Powrót do góry
Nikav Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 06:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam.
Ja proponuję się na spokojnie zastanowić co dokładnie do Niego czujesz. To, że tęsknisz i myślisz o Nim, nie znaczy, że Go kochasz. Kiedy związek, w którym oboje coś czuliście się rozpadł, mogło zostać głębokie przywiązanie, tęsknota. Jeżeli rzeczywiście Go nadal kochasz, to się trochę spóźniłaś misiek - po półtora roku? No, ale podobno nigdy nie jest za późno, więc powodzenia życzę. Jeśli jesteś pewna - próbuj.

Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Ojiari666 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 13:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zacytuję siebię, bo moja wcześniejsza wypowiedź pasuje także tutaj:
Cytat:
Czym jest miłość? No właśnie, czym? Czy związek między dwojgiem ludzi, czy jednostronne uwielbienie jednej osoby? Dwie połówki poszukujące się przez całe życie, by w końcu się ze sobą spotkać? Chemia i specyficzny sposób rozmnażania (spotykany też u słoni) polegający na łączeniu się w pary w celu wychowania potomka? Czy to co czujesz to naprawdę miłość? Jest prawie naukowo stwierdzone, że nastolatki się nie zakochują - to przeżycia, zauroczenia, "burza hormonów" (jak napisała poprzedniczka) i inne pierdoły.

No właśnie w tym jest cały wic, że my też nie wiemy Wink

Ale próbuj, może ci się uda; tylko nie angażuj się zbytnio emocjonalnie.

blog filmowy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4478631
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 10:49   Re: Prosze o Radę ... :( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1 ....Mój problem jest pewnie taki sam jak wiekszości nastolatek tylko że mi naprawde cięzko jest sobie z nim poradzić dlatego proszo serdecznie o pomoc Sad.Moja historia zaczęła sie tak ... 2 lata temu spotkałam pewnego chłopaka spacerującego z jakąś dziewczyną i odrazu wizualnie chłopak stał sie dla mnie ideałem ( podkreslam tylko wizualnie!! bo widziałam go 1 raz w życiu ) nio i tak zawsze tkwił jego wizeponiżenie ... (jeszcze weźcie pod uwage że będe widywać tego chłopaka conajmniej przez 2 lata dzień w dzien )??
Embarassed ale sie rozpisałam ... ale wystarczy jak 2 część przeczytacie Razz

Niemam pojęcia z jakiej przyczyny się z robą rozszedł, ale wal do niego znowu, co masz do stracenia ?!?! Godnosć ?! jaką godność w miłości i na wojnie niema żadnych zasad...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
żabka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 12:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bardzo dobrze powiedziane, jesli naprawde cos do niego czujesz to bardzo trudno będzie Ci o nim zapomniec nio chyba ze pojawi sie na twojej drodze jakis chlopak Wink ale narazie jeśli masz okazję próbuj ! Jesli oboje czuliscie do siebie to samo to napewno uda wam sie do siebie wrócic Smile

Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 24 Sie, 2005 12:43   

Cytat:
jaką godność w miłości i na wojnie niema żadnych zasad...
ano...nawet ciosy poniżej pasa
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu