Takiego kolesia znam pare lat a dokładniej około 4 mieszka na moim osiedlu ostatnio zaczelismy wiecej rozmawiac i bardzo sprawia mi to przyjemnosc...powiem wprost on mi sie podoba ale to nie przez to ze duzo gadamy on mi sie od jakiegos czasu podoba ale nieujawniałam tego wczoraj jak rozmawialismy to on powiedzial ze jezeli on ma dziewczyne to w swoim wieku lub mlodsz o rok (nie ze ja go o to wprost zapytalam wynikło to z rozmowy) jest odemnie o 3 lata starszy wiem ze to nie duza róznica ale jest mówiąc teoretycznie jezelibysmy chodzili ze soba to wiem ze wszyscy by sie ze mnie nabijali poniewaz mam takie glupie podworko...niewiem co zrobic patrzac na problem ze jest on o 3 lata starszy i to co powiedzial...HELP
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 28 Sie, 2005 12:43
Buahahahaha.W chodzeniu ze soba rzecz jasna najwazniejsze sa wiek i czy nie bedzie obciachu.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 28 Sie, 2005 12:51
jezeli bys mu sie podobala i mimo rozinicy wieku chcialby byc z toba to nie powiedzial by czegos takiego.. po prostu chcial ci dac do zrozumienia ze jestes dla niego za mloda na dziewczyna, widocznie cie tylko lubi.. a pozatym jak by ci sie jakis chlopak podobal, bylibysice razem a osoby z podworka by sie smialy to czym sie przejmowac? osobami, ktore i tak uwazasz za glupie, jestes z kims kto ci sie podoba, i to powinno byc najwazniejsze..
nienapisałam dokładnie bo zaistniała taka sytuacja...chciał wczoraj gadac z taka dziewczyna i ona niechciala i on powiedział że jest dziecinna i takie tam i ona tez jest młodsz od niego o 3 lata i powiedział że z taka napewno by nichciał chodzic bo niedorosła do tego i ze jest zamłoda dla niego to było powiedziane o niej a nie o MNIE...!!! powiedział jeszcze ze jesli bym mu sie spodobała jakas dziewczyna młodsza to moze by z nia chciał chodzic ale powiedział MOŻE...mam sie strac a jak tak to w jaki sposób...
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 28 Sie, 2005 13:28
14 a 17... hm...
Jeżeli on dobiera sobie dziewczyny według wieku, to nie warto się nim interesować. :/
A to, co "powie osiedle" (gdybyście byli razem) olej.
wiesz jeśli masz zmiar się przejmować tym co będą mówić na podwórku to daj sobie spokój wszystko zależ jeszcze od tego ile ty masz lat a ile on bo jeśli ty 13 a on 16 to jest raczej spora różnica, a o tobie tak może nie powiedział dlatego, że Cię uważa za koleżanke i nie ma najmniejszych planów wobec ciebie.
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 28 Sie, 2005 14:15
ty chcialabys sprobowac.. ale to tez zalezy od niego.. najlepiej bedzie jezeli sama sie od niego dowiesz co mysli na twoj temat (mozesz najpierw jakos delikatnie spytac czy nie uwaza cie tez za niedojrzala, za mloda itd)
3 lata to mało. Bardzo mało.
Może w tym wieku wydaje się to duża różnica, ale za kilka kilkanaście lat to traci znaczenie.
_________________ When you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have
all of me