ekhym...... alez ona pieknie spiewa ^^ napenwo wygra sopot
<loooooooooool> nie no jak uslyszalem to nie wiedzialem jakie slowo do tego dobrac ... zyebanie to nie te slowo jescze.....
btw. widzieliscie reklame jej sesji w ckmie?
boze najbardzie to mnie rozsmieszyło jak wisniwski cos tam ze to skandal ... a sam napenwo dał kase zeby ja sfotografowali .... i zauwazcie ze bardoz czersto leci z nia reklama a nie to co poprzednie reklamy .... boze toz ja bym sie wstydził na jej miejscu pokazywac w TV .......
Pozdro 661!!
_________________ Księżyc coś kracze, wrona blaskiem lśni
Zawsze znajdę milionera, co przerzuci węgiel mi
Agnieszka, włącz stronę i czekaj. Wczytuje się długo, bo to spory plik. Warto ;]
edit//
http://unicity.pl/szydell/Mandaryna.mp3 <- prawym 'Zapis element blabla..'
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sro 31 Sie, 2005 09:52
Zaraz padne ze smiechu < hahaha >
W sumie no ... nic dziwnego ...
Normalka ze zawsze spiewa z playbacku ...
Omg nie no padne < hahaha >
W sumie aby wykonywać tyle " akrobacji " i jeszcze spiewac musiałaby mieć chyba przepone jak slon i niezla kondycje wiec coz nie no ... STasilena dzieki wielkie
Jerzy Stuhr kiedyś wystąpił w Opolu z piosenką "Śpiewać każdy może"... A ja tylko dodam od siebie, "... ale nie każdy kur** musi...".
I tak śpiewa lepiej niż myślałem...
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
Ostatnio zmieniony przez Napastnik dnia Sro 31 Sie, 2005 14:27, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 31 Sie, 2005 17:12
ekheeeem dobra ja nic nie mówie iglesjas był gooorszy
Ooo, taaak xD Pamiętam to nagranie z iglesjasem, swojego czasu było niesmowicie popularne xD
Ciekawe jak Mandaryneczka zaśpiewa w Sopocie. Tam Playback = wypad. :> Stawiam, że coś złego jej wypadnie, a Michał oznajmi to ze łzami w oczach.
"Z oficjalnych źródeł wynika, że liczba gwiazd estraty regularnie korzystających z syntezacji głosu, drastycznie wzrasta. Marta "Mandaryna" Wiśniewska przyznaje się, do używania wiadomego sprzętu z przyczyn technicznych. Jej głos jest za słaby w połączeniu z podkładem muzycznym. Do gwiazd zagranicznych należą: Britney Spears, Ashlee Simpson i jej siostra Jessica, Hilary Duff, Lindsay Lohan i Mariah Carey, które określane są mianem div techniki. Z pewnością, takich przykładów znalazłoby się więcej. Specjaliści z koncernów muzycznych, jak Universal, Virgin, czy Artista Comp. z łatwością typują "syntezatorki". Z coraz większym trudem przychodzi im rozpoznanie prawdziwego głosu. A w tym nielicznym gronie znalazły się min. Christina Aguilera, Pink, Dorota Rabczewska, Anastacia, Bonnie Tyler, Cher czy Zdzisława Sośnicka. (...) mimo, że to jeden procent wszystkich wokalistek, wciąż trwają obserwacje. Możemy być pewni, że już niedługo poznamy nazwiska męskiej części "śpiewających". (...)"
źródło - pepsi
Pink? Aguilera? Doda? XD One nie używają? XD LOOOOL!
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 31 Sie, 2005 20:26
Nawet nie dam rady tego słuchać.
Na początku się śmiałam ( bo te nagrania są baardzo śmieszne ! ), ale teraz chyba będę płakać!
Jak można dopuścić do czegoś takiego. Tyle utalentowanych osób jest na tym świecie, ale wytwórcy wolą promować sztuczności. Koszmar!!!!