| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
homoseksualiści
Autor Wiadomość
banan
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 19 Sie, 2003 21:47   homoseksualiści Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chcem poruszyć temat homoseksualistów (zarówno mężczyzn jak i kiobiet)
piszcie co uważacie na ich temat, czy powinni mieć prawo do pobierania się i czy w ogóle w polsce powinno zalegalizować takie związki itp. itd. Question

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 19 Sie, 2003 21:58   

Homoseksualiści to normalni ludzie. Kochają inaczej, ale to nie ich wina! Nie wiem, czemu tak wielu ludzi ich nie toleruje. Znam kilku gejów - to bardzo mili i głębocy chłopcy. A co do związków nie mam zdania.
Powrót do góry
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 09:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, to jest nienormalne zachowanie normalnych ludzi (ale to ujęłam, nie Wink ). Nie wiem, dlaczego to robią...dla szpanu czy z miłóści?

Numer Gadu-Gadu
3571565
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 11:39   

Według mie to w sumie normalne jak niektórym kobietą mogą podobać się mężczyźni, to dlaczego innym nie mogą podobać się kobiety. Ja nie mam nic przeciwko homosexualistą. Słyszałam kiedyś, zę dla takich ludzi bardziej tolerancyjni są ludzie w większych miastach niż w małych miasteczkach czy wsiach.
Powrót do góry
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 11:45   ..... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam nic przeciwko nie mam....w klasie do nas chodzi taki Radzio on sie jak gej troszke zachowuje ale on jest fajny taki smieszny troszke upierdliwy ale fajny....no ale chyba gejem nie jest bo w tym wieku tego jeszcze sie nie da za bardzo okreslic czy bedzie sie homo czy bi....

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 16:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower homoseksualisci sa normalnymi ludzmi tak jak my wszyscy. jedyne co ich od nas rozni to orientacja sexualna. mysle ze powinni mieć prawo do pobierania sie i w ogole... Flower

alicja00

PostWysłany: Sro 20 Sie, 2003 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem jeśli chcą to niech zawierają związki małżeńskie. Niestety Polska jest krajem nietolerancyjnym i jeszcze bardzo długo takie związki nie zostaną zaakceptowane przez społeczeństwo. Jeśli chodzi o adopcję dzieci przez takie związki to jestem przeciw. Ponieważ moim zdaniem dziecko wyrastające w takiej rodzinie będzie miało fałszywy obraz rzeczywistości i jakieś skrzywienie psychiczne. Zresztą czasem się mówi "ja chcę stworzyć w przyszłości taką rodzinę w jakiej się wychowałem". Takie dziecko nie będzie znało tak na prawdę znaczenia co to jest rodzina.
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 21 Sie, 2003 15:12   

alicja00 napisał/a:
Moim zdaniem jeśli chcą to niech zawierają związki małżeńskie. Niestety Polska jest krajem nietolerancyjnym i jeszcze bardzo długo takie związki nie zostaną zaakceptowane przez społeczeństwo. Jeśli chodzi o adopcję dzieci przez takie związki to jestem przeciw. Ponieważ moim zdaniem dziecko wyrastające w takiej rodzinie będzie miało fałszywy obraz rzeczywistości i jakieś skrzywienie psychiczne. Zresztą czasem się mówi "ja chcę stworzyć w przyszłości taką rodzinę w jakiej się wychowałem". Takie dziecko nie będzie znało tak na prawdę znaczenia co to jest rodzina.

No cóż to jest temat do dyskusji. Mogę dodać do tej wypowiedzi, że takie dziecko będzie miało większą szansę na zostanie homosexualistą. Ponieważ nie będzie tego uważało za żadne skrzywienie. A po za tym, jak już zostało napisane Polska jest nietolerancyjna i to dziecko przeżywało by straszną katusze w szkole gdyby się o tym dowiedziano.
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 21 Sie, 2003 17:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wywalam temat z dojrzewania i wrzucam do "Wszystkie inne"

Moim zdaniem homoseksualiści w żaden sposób nie powinni wychowywać dzieci (adopcja, sztuczne zapłodnienie itp).
Dzieci potrzebują zarówno kobiety jak i mężczyzny do wychowania - każdy z rodziców uczy dziecko innego spojrzenia na świat, uczy go spraw istotnych dla danej płci. Kiedy oboje rodziców są tej samej płci, wówczas dziecko nie jest wychowywane prawidłowo.

A mój stosunej do homoseksualistów jest raczej chłodny - jeśli lubią, niech będą ze sobą, ale niech nie krzywdzą dzieci udając rodzinę.

Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 21 Sie, 2003 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja gdzieś czytałem, że homoseksualizm, to choroba, z której można wyjść. Napewno homoseksualiści nie powinni mieć możliwości brania ślubów i posiadania dzieci. Tak teoretycznie, to ja ich toleruje, ale szczerze mówiąc, to budzą we mnie obrzydzenie. Pewnie zaraz polecą opinie, jaki ja jestem nietolerancyjny, ale to froum jest po to, żeby wyrażać swoje zdanie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 26 Sie, 2003 19:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A dlaczego mają nie brać ślubów? Jeśli chcą być razem to niech będą. Możliwe, że w takim związku będzie więcej miłości i szacunku.
Co do dzieci... Absolutnie nie. To mi się nie podoba. Zgadzam się z degiem (prawie), że musi być kobieta i mężczyzna. A te prawie to zwierzątko biggrin Podobno dzieci lepiej się rozwijają jeśli są wychowywane w domu gdzie są zwierzęta.

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
Asia
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 16:15   

Koral napisał/a:
Ja gdzieś czytałem, że homoseksualizm, to choroba, z której można wyjść.

Jak mozna z tego wyjść? Przecież to już chyba kwestia psychiki i człowiek rodzi się homoseksualistą... Nie wiem czy można sobie zmienić orientację seksualną...
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 11:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wg. mnie homosexualiści to normalni ludzie. Nie ich wina ze urodzili ise tacy a nie inni. Polska jest krajem nietolerancyjnym. Ci ludzie chca życ normalnie !! To nie jest zadna choroba z której da sie wyjśc...nie da sie i tyle...zakochują sie w osobach płci tej samej i to nie jest zadne szpanersttwo...jestem za tym zeby mogli brac slub i zyc razem ale niech nie maj dzieci.

Numer Gadu-Gadu
730730
Nemeia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wcale nie udowodniono ze homosexualizm jest genetyczna choroba a nie skrzywieniem psychicznym... Naukowcy wciaz nad tym pracuja.
Nie mam nic przeciwko homosexualista... Mamy kafejke internetowa ktora znajduje sie w samym srodku homosexualnej dzielnicy Toronto. Pracowalam z nimi przez dlugi czas, zaprzyjaznilam sie z niektorymi... Nie mam nic przeciwko, dopuki nie zabieraja sie za wychowywanie dzieci. Slub? Prosze bardzo! Dzieci??? Nie, nie i jeszcze raz nie!!!

Nie ma zlej mlodziezy, sa tylko zli wychowawcy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 16:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też nie mam nic przeciwko homosexualistom, ale dopóki się za bardzo nie ujawniają. Szczerze powiedziawszy to wedłóg mnie nie powinni się starać o prawo do małżeństwa... przecież to głupie !
A już zwłaszcza nie lubię ich jeżeli chcą wychowywać dziecko ! To skazanie dziecka na nienormalność ! Kiedyś czytałam w gazecie, że dziecko wychowywane w rodzinie homosexualnej jest skazane na homosexualizm... przecież to okropne ! Może to dziecko chciałoby żyć w normalnej rodzinie i chciałobybyć normalne !

Ja bym chciała, żeby homosexualiści żyli tak jak żyli do tej pory ("na kocią łapę") i nie mieli prawa do wychowywania dzieci ! No cóż są jacy są i nie mogę wszystkiego robić, tak jakby byli normalni ! Przecież to tak jak by się miało złamaną prawą rękę. Jak się ma złamaną prawą rękę, to trzeba się wyrzec np: pisania, bo poprostu nie można tego robić.

Nie wiem, czy do końca mnie zrozumieliście, ale wytłumaczyłam swoje zagmatwane myśli najlepiej jak potrafiłam Very Happy .
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu