| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Włosy !!!!!!!
Autor Wiadomość
weraa Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 08 Lip, 2005 20:54   Włosy !!!!!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kiedyś już pisałam na ten temat ale napisze jeszcze raz bo jak jedna mi osóbk napisała zebym kupila sobie w aptece "WAX" (to tak odżywka do włosów) i ze kosztuje 9-12 złoty to poszłam i sie pytam tu najtanszy kosztuje 24 złote<wow> myślałam że mi głowa pęknie..24 zlote na jakąs odzywkę do włosów żeby były mocniejsze i szybciej rosły i na cos tam jeszce to ja dziękuje :/Sad
A ja chce tylko żeby mi szybciej rosły bo chce mieć dłuższe niż mam bo mam w dodatku pocieniowane.....
Ps:Znacie może jakieś tańsze środki albo jakieś porady ???Z góry dzięki Mr. Green Mr. Green Mr. Green =*=*=*=*
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Jenny Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 31 Sie, 2005 21:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Idź do drogerii i coś wybierz. Napewno znajdziesz coś tańszego.
Mówią ze droższe produkty są skuteczniejsze. No cóż - nie zawsze. Czasami te tańsze okazują się lepsze.

but you still have
all of me

Evanescence, My Immortal
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 01 Wrz, 2005 18:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie znam, ale wiesz czasami lepiej wydac te pare zloty, i potem widziec efekty..
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 02 Wrz, 2005 09:51   

Ja znam odżywkę... dobrą, jednak na efekty trzeba czekać ok. miesiąca-dwóch... Za to włosy są lśniące, zdrowsze, bla bla, szybciej rosną i takie tam bajery;)
jajko + piwo -> na głowę, masować ok minuty i spłukać (samo piwo i samo jajko też pomaga, jednak lepsze efekty są gdy się je połączy)
lub
miód -> j/w

[ediiit (bo skleroza nie boli)]
Piwa dawać odrobinę. Maseczkę stosować raz w tygodniu... [najlepiej]
[koniec ediiita]

Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Pią 02 Wrz, 2005 23:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pią 02 Wrz, 2005 10:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no no wylewac co drugi dzien na glowe 3 zeta przez 2 miesiace to tez tanio nie wyjdzie Smile bo jak jescze dolixczyc kuracje wewnetrzna (na nerki) to napewno taniej kupic odzywke w sklepie kosmetycznym Wink
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 02 Wrz, 2005 12:05   

jeśli wydaje ci sie ze najpierw cie oszukaliśmy abyś znowu załozyła ten sam temat to sie mylisz, naprawdę zrozum owy ktoś nie musiał pamiętać ceny tego produktu lub mógł zapomnieć pomylić go z czymś innym czy ogólnie sie pomylić;/ pozatym za porządne produkty sie płaci
Powrót do góry
agag Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 02 Wrz, 2005 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to ja ci doradzałam tą odżywkę/maseczkę
ostatnio sama ją kupowałam (tydzień temu) i płaciłam 19 złotych za duże opakowanie(450ml). Mniejszego akurat nie było (250ml) ale powinien być 1/3 ceny tańszy.
Może poszukaj w innych aptekach...

stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 02 Wrz, 2005 23:36   

Ysz, zapomniałam dopisać, że tego piwa odrobinę i maseczkę najlepiej raz w tygodniu. Wink
Więc, frigg, drogo nie wychodzi ;]
Powrót do góry
Elvis Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 22 Mar, 2006 23:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hej!
ja zacząłem zapuszczać włoski no i cóż...rosną tak jakby szybciej używam odżywek tylko marki Ziaji.mimo wszystko nadal jestem niecierpliwy co do zapuszczania włosów i chciałbym się zapytać, co jest najlepsze i najtańsze? czy ktoś zna jakiś bajer "uszybszający" Very Happy porost włosów ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6019292
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 23 Mar, 2006 17:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uszybszajace? nie... a co do kosmetykow, wiesz lepiej wydac wiecej, zeby dawalo to jakies efekty, bardzo czesto cena jest adekwatna do jakosci.
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 27 Mar, 2006 15:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Słyszałam coś o majonezie i to podobno pomaga
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Odpowiedz do tematu