Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 19:12 SEPER FESTIWAL W SOPOCIE!!!
W tym roku kiedy w cięgu tych paru dni oglądałam Festiwal w sopocie strasznie zachwiciłam sie wystepem grupy VERGING z udziałez Dody i Radka Majdana Według mnie doda ma głos do śpiewania i zrobiła niezłe shooooow. Za to Mandaryna zaśpiewała fatalnie chociaż jej show było fajnie. Marta zawcze śpiewa z playbacku i wogule nie ma głosu. Wczoraj śpiewał za nią sam chórek!! Nie mam nic przeciwko muzyce ani piosenką mandaryny gdyż bardzo je lubie. Ja obstawiam że SŁOWIKA PUBLICZNOŚCI powinna dostać doda!!!! zgadzacie się ??
Uwazam ze Ewelina Flinta powinna wygrać !! Spoko z niej dziewczyna,niedawno zaczela kariere a juz tak swietnie spiewa.Ale Virgin tez była spoko A co do Mandaryny to sie nie udzielam ..... zaspiewala okropnie.Na teledysku brzmialo to zupelnie inaczej ah .... ten system:D
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 20:03 Re: SEPER FESTIWAL W SOPOCIE!!!
kusia_serduszko napisał/a:
Marta zawcze śpiewa z playbacku i wogule nie ma głosu.
to to już wiemy:D
a temat jak najbardziej zbędny, bo już jeden o sopocie jest, gdzie odsyłam
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 20:38 Re: SEPER FESTIWAL W SOPOCIE!!!
W tym roku kiedy w cięgu tych paru dni oglądałam Festiwal w sopocie strasznie zachwiciłam sie wystepem grupy VERGING z udziałez Dody i Radka Majdana
Za przeproszeniem, [cenzura] mać, to się Virgin pisze.
Słowika powinna dostać Flinta.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 20:54 Re: SEPER FESTIWAL W SOPOCIE!!!
HeyaH napisał/a:
W tym roku kiedy w cięgu tych paru dni oglądałam Festiwal w sopocie strasznie zachwiciłam sie wystepem grupy VERGING z udziałez Dody i Radka Majdana
Za przeproszeniem, *ciach* mać, to się Virgin pisze.
może pisała ze słuchu?^^
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 21:04
Mama mówi, że dostał Piasek i myślę, że zasłużył...
Ostatnio zmieniony przez wróbelek dnia Nie 04 Wrz, 2005 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 21:23
Ja z kolei mysle ze nikt z tych "artystow" nie zasluzyl.
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 21:42
Mam propozycję, porównajcie sobie "Znak pokoju" Dody i "Sous le vent" Garou i Celine Dion, czekam na Wasze refleksje pod tym względem.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 22:13 Re: SEPER FESTIWAL W SOPOCIE!!!
kradziejka napisał/a:
HeyaH napisał/a:
Za przeproszeniem, *ciach* mać, to się Virgin pisze.
może pisała ze słuchu?^^
Też to rozważałam - jednak nie ;D
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 22:27
Kosta napisał/a:
piach mu w oczy xd on wyje,a nie spiewa
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Wrz, 2005 22:36
Gabra napisał/a:
Kosta napisał/a:
piach mu w oczy xd on wyje,a nie spiewa
Zawsze to lepsze, od zawodzącej Mandaryny i Dody, która jakoś mam dziwne wrażenie, że próbuję się parać plagiatem.
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 05 Wrz, 2005 13:20
No proste, że lepsze ...
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 05 Wrz, 2005 20:48
A moze komus przesłac klip z wystepem mandaryny w sopocie?? tylko z piosenka every night? hehe dobrze przy tym pognic.