przyjemna i prosta obsluga za pomocą nowego interfejsu
rozmowy audio i video
nowe emotikonki (tzw. buźki)
przesyłanie plików, nawet między użytkownikami za NAT
rozbudowany system zarządzania kontaktami
integracja z portalem społeczności internetowej Generacja Gadu-Gadu
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 15:24
na poczatku sie wydaje fajne, ale w sumie nic nadzwyczajnego w nim nie ma.. no i power gg nie bardzo dziala
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 15:55
mi się to wogóle nie podoba... te emoty i skorka wogole... mialam je moze 5 min?? i odrazu zmienilam na 6.1 lepsza skorka i emotki wiecej mi jest do szczesci anie potrzebne
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 17:07
podobno mozna ustawiac avatary tylko ciekawe gdzie ;P
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 19:43
Niby takie wspaniałe to gg
Wątpie
Mam Tlena i nie zamierzam ściągnąć sobie tego GG 7.0
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 19:45
a jak to ściągle i zainstaluje to mi sie stara lista wyłączy czy nie?
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 19:47
Proponuje wyeksportowac sobie kontakty do pliku lub na serwer i sprawdzic.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 19:51
kradziejka napisał/a:
a jak to ściągle i zainstaluje to mi sie stara lista wyłączy czy nie?
Chodzi o listę kontaktów? Nie powinno. A jeśli już to przecież można eksportować do pliku/serwera GG i potem importować.
A jeśli chodziło Ci o więcej opcji, to się robi tak:
Wchodzisz na C Documents and Settings (ewentualny Twój profil na kompie) Gadu-Gadu
Cały folder GG kopiujesz gdzieś żeby mieć w zapasie, a po zainstalowaniu kopiujesz z powrotem.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 19:54
mamooo ratuuuj liste mam ale to mi sie totalnie niepodoba a zapomniałam ze niemoge instalować sobie zwykłego gg:/ bo mam problemy z kompem i teraz żyj ty z takim śmieciem ochydnym
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 20:43
nie mozesz Oo dziwne ;/
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2005 22:46
No a te avatary to gdzie?
Bo przeszukalam w kazda strone i ni ma ;< Albo slepa zem jest...
'Jedna wada GG ogólnie - NIE MA OFICJALNEGO KLIENTA POD SYSTEMY INNE NIŻ M$ WINDOWS!!!
Dla mnie zaleta, po co mam miec gg jezeli moge miec lepszego odpowiednika
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 09 Wrz, 2005 15:57
Yarpen_Abbil napisał/a:
'Jedna wada GG ogólnie - NIE MA OFICJALNEGO KLIENTA POD SYSTEMY INNE NIŻ M$ WINDOWS!!!
Jakby nie to, że 99,9% znajomych ma GG/Tlena, to już dawno siedziałbym na Jabberze - protokole, którego twórcy dbają o usera systemu np. Linux...
A kto Ci karze interesować się znajomymi
Poza tym, najlepsze programy nie mają oficjalnych wersji dla systemów innych niż MS Windows.
A jeśli się chce korzystać z dobrego oprogramowania, to trzeba się dostosować co do systemu, a nie korzystać z daremnego linuxa.
Poza tym, najlepsze programy nie mają oficjalnych wersji dla systemów innych niż MS Windows.
um...
eeeee...
hmmm...
jeeeeeeeblem. Co rozumiesz przez 'najlepsze programy'? Jak gry, to tak, ale jezeli chodzi ci oprogramy wykorzystywane stricte do pracy, to niekompatybilnosc z linuxem/solaris z reguly je skresla, bo nie bez powodu te systemy sa stawiane o wieeeeeeeele wyzej od wina.
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem