Macie kolczyki Ja będe miała jutro ...
Kiedy miałyście przekute uszy i ile miałyście lat?
Długo wam się goiło?
Zastanowiłam się 12 razy i jestem zdecydowana
Ps.Będe miała przekówane pistoletem a nie igłą
Ps2.Jak był taki temat to sorry =_=
_________________ Avek by Me
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005 19:52
ja przeklulam uszy w wieku 4 lat. mialam przekluwane pistoletem. szybkie to ;p
szkoda, ze gosciu trawil mi w nerw przy hednym uchu i pieklo mnie to, klulo mnie.. a tak to niebolalo, moze troszke ;] nie jest zle ;d
Ja miałąm przekłuwane dwa razy. Nie pamieta,m ile miałąm lat. Ostatnim razem to mi sie bardzo długo goiło. Moze jakieś złe kolczyki miałam?
_________________ "Never let the fear of striking out keep from playing the game"
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005 19:55
Uszy przekute mam od 2 klasy podstawówki (jestem w 6 klasie).
Z pistoletu.
Goiło się szybko.
i tak nie nosze kolczyków bo chodze na treningi na których nie wolno miec kolczyków
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005 21:02
E... 2-3 lata miałam, pistoletem. Czy szybko? Nie mam pojęcia, nie pamiętam.
ja miałam przebijane uszy pistoletem w wieku lat 8 i strasznie bolało ale miałam chyba inne pojęcie o bólu;) a tak to przebijałam normalnie zwykłą igłą i zdecydowanie mniej boli niz pistolet,
a teraz do pytań:
kiedy miałam juz powiedziałam
czy długo sie goiło hm 3 tygodnie podajrze niemożna wyjmować zmieniac kolczyków czyli to chyba jest ten tak zwany okres ochronny aby sie zagoiło dokładnie już na sto procent że nie będzie powikłań, tyle mogłabyś poczekać, wiem ze to zadużo ale dla pewności
z resztą pogadaj z kosmetyczką, ona sie zna lepiej
Ja pierwszy raz miałam przekłuwane w wieku 5 lat a drugi raz w wieku 11 Pistoletem Tylko raz lekko zaboli i tyle Możesz mieć z leksza czerwone i spuchnięte uszko ale to normalka
Pozdro :*
HeLenKa!
_________________ Najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał.. (:
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005 15:06
Pierwsze dziurki miałam w wieku ok. 7 - 8 lat pistoletem, a drugą zrobiłam sobie w wieku 12 lat. Dziś właśnie zastanawiałam się jakich użyć pretekstów, żeby mama pozwoliła mi zrobić 3 dziurkę ...
Ok...
Uszy przekute (JUpi!)
Trochę boli...
Jak dotknę leciutko w ucho i w kolczyk nic nie boli...
Mam takie kolczyki...Złote kwiatki i niebieskie środki fajne takie malutkie
A dzwięk też fajny
Nie jest tak źle jak myślałam...
_________________ Avek by Me
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005 17:57
Ja nie pamiętam kiedy miała przekłówane uszy....może w wieku 2 lat??naprawde niewiem ale 3 dziurke czyli 2 w jednym uchu zrobiłam niedawno chyba 31 spierpnia.Miałam z pistoletu mnie to nie bolało ale przestraszyłam si etego dzwieku jak juz mialam kolczyk u uchu
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005 19:49
3 lata temu albo jakos tak ;p
_________________ mood for ska
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005 21:39
Jasne...
Mama nie pozwoliła mi zrobić 3 dziurkę
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2005 23:14
Miałam przekłówane wwieku 6 lat raczej. Mama mi przeklówala bo lekarzem jest. Przeklowala wemflonem tylko jakims innycm hehe tylko troche plakalam ale to byla moja decyzja:d
Troche bolalo i ropialo na poczatkuale po kilku dniach bylo oki. A druga dziurkie mialam przeklówana w wieku 12 lat ale zarosła, moze pojutrze mama mi przekluje.