z subkultur, to moze ta do ktorej naleze: true toolo-anarcho-buddo-ateo-punko-rasta-zapatysci
niezorganizowana grupa 2osobowa, wyjatkowo liberalna, leniwa, nie uznajaca autorytetow, nie szukajaca sensu zycia, interpretujaca to co ja otacza, aktyw stanowia inteligentni, oczytani i, eeee, pyskaci, oraz wybitnie wrecz cyniczni bojownicy.
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005 19:56
Subkultury to glupia zabawa w podzialy.Jestem na nie.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005 20:07
altruista napisał/a:
ułaaaaaaaaaaaaaaa. Bede sie smial z tego tematu.
z subkultur, to moze ta do ktorej naleze: true toolo-anarcho-buddo-ateo-punko-rasta-zapatysci
niezorganizowana grupa 2osobowa, wyjatkowo liberalna, leniwa, nie uznajaca autorytetow, nie szukajaca sensu zycia, interpretujaca to co ja otacza, aktyw stanowia inteligentni, oczytani i, eeee, pyskaci, oraz wybitnie wrecz cyniczni bojownicy.
moge sie dołączyć? plosie plosie ploosieee
przynajmniej tak pośrednio bo mi sie podoba
a co do tematu, rany dziewczyno chcesz zabłysnąć swoim mrokiem? no spoko ale nie kolejny temat o tym samym
kradziejka - w sumie, trzeba bedzie przeformowac statut [na niezorganizowana grupe 3osobowa], ale jezeli spelniasz reszte warunkow, i masz stwierdzona przez psychiatre parafrenie, poriomanie, i czesciowa psychastenie, to ok [cholera, zapomnialem napisac o zoltych papierach]
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005 21:35
Hallelujah...subkultury są od dawna i tego nie zakopiecie. Przez ten podział jest nietolerancja...
_________________ mood for ska
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Wrz, 2005 21:52
subkolturum winno sie dać wyjątkowe prawa..brak...tzn brak ochrony państwa wobec zbrodni popełnionych przez inne frakce, jenakże olbrzymie represje za konfrontowanie z ludzmi niezrzeszonymi...w taki sposób ładnie by sie powyzynali...jedna z frakcji pewnie by przejeła przewage a potem....ah moje ulubione ale o tym kiedy indziej