| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Trampki :))
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 06:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a u mnie w klasie zadna panienka nie ma trampek... hehe :d
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 15:09   

Kinga napisał/a:
kradziejka napisał/a:
Kielbasa Chann napisał/a:

a i dodoam ze od samego poczatku gdy je kupilam czyli cos pod koniec kwietnia ani razu nie ''widziały''szczoteczki + mydła biggrin

łohohohoho jaka to ty niejesteś super cool i oryginalna, wiekszość ludzi niemyje pedantycznie swoich butów i sie tym tak niepodnieca==`

Ja nie lubie mieć zasyfionych butów ubrań Razz

czy buty to ubranie?
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 15:17   

ja swoje czyszcze,jak kazde obuwie ;] a co do głupotek na trampach to wystarczą mi napisy i na bokach podeszwy,podpisy i takie tam :]
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 15:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kradziejka: czepiasz sie, mimo ze nie masz racji. Buty to czesc ubioru, 'nakrycie', jesli mozna to tak nazwac, stop [czasem tez wyzej]. W jezyku polskim oficjalnie mowi sie 'ubierac buty', wiec to chyba czesc ubioru, ale moze sie myle, jesli tak to wykaz to

Cytat:
ohohohoho jaka to ty niejesteś super cool i oryginalna, wiekszość ludzi niemyje pedantycznie swoich butów i sie tym tak niepodnieca==`

z tego co mi wiadomo, moderatorzy nie powinni byc konfliktowi i unosic sie z emocjami
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 15:24   

kicp napisał/a:
kradziejka: czepiasz sie, mimo ze nie masz racji. Buty to czesc ubioru, 'nakrycie', jesli mozna to tak nazwac, stop [czasem tez wyzej]. W jezyku polskim oficjalnie mowi sie 'ubierac buty', wiec to chyba czesc ubioru, ale moze sie myle, jesli tak to wykaz to

Cytat:
ohohohoho jaka to ty niejesteś super cool i oryginalna, wiekszość ludzi niemyje pedantycznie swoich butów i sie tym tak niepodnieca==`

z tego co mi wiadomo, moderatorzy nie powinni byc konfliktowi i unosic sie z emocjami

a może dla mnie buty nie są ubraniem? są obuwiem, osobiście uważam to za dwie różne rzeczy [w tym momencie per Pan sie czepia]

pozatym co do przytoczonych moich słów, hm... moderator tez jest człowiekiem i niebedzie zawsze cudny wesoły i uśmiechnięty, post Kielbasy mnie poprostu rozśmieszył więc na niego odpowiedziałam, nie widzę problemu, pozatym to że mam niebyć konfliktową nie znaczy że musze sie zawsze z wszystkimi zgadzać i przytakiwać? niewidze w tym sensu, jeśli Kiełbasa czuje sie urażona to ją przeprosze, nie martw się o to
Powrót do góry
kicp Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 15:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
pozatym co do przytoczonych moich słów, hm... moderator tez jest człowiekiem i niebedzie zawsze cudny wesoły i uśmiechnięty, post Kielbasy mnie poprostu rozśmieszył więc na niego odpowiedziałam, nie widzę problemu, pozatym to że mam niebyć konfliktową nie znaczy że musze sie zawsze z wszystkimi zgadzać i przytakiwać? niewidze w tym sensu, jeśli Kiełbasa czuje sie urażona to ją przeprosze, nie martw się o to

masz być kulturalna, i świecić przykładem, jeżeli się z kimś nie zgadzać, to nie wyśmiewac go.

co do butów, to jest to część ubrania -> buty się ubiera. A obuwie to rzeczownik - synonim butów.
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 17:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
a może dla mnie buty nie są ubraniem? są obuwiem, osobiście uważam to za dwie różne rzeczy

i co z tego? Dla mnie szklanki to obiekty kultu religijnego, i zabraniam komukolwiek ich uzywac. Przejelas sie?

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Napastnik Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Wrz, 2005 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kradziejka napisał/a:
łohohohoho jaka to ty niejesteś super cool i oryginalna, wiekszość ludzi niemyje pedantycznie swoich butów i sie tym tak niepodnieca==`

A Ty jesteś bardzo nie-cool, niekomercyjna i andergrand, bo nie nie podniecasz się myciem swojego obuwia. ;] Twój post mnie lekko rozśmieszył, więc nie mogłem sobie odmówić komentarza. Nie bierz tego do serca i potraktuj raczej z przymróżeniem oka. ;]

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8161275
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu