Wpisz w googlach "snikers" i tam jest strona, ale ściągnięcie kosztuje 9 zł netto, ja próbuję ściągnąć przez emule, ale na razie coś mi to nie wychodzi
a tak wlasciwie to ma jesczze pytanie di tego progrmau: pogadalam z nim przez jakies pol godziny, pozniej wyszlam z kompa i gdy znow go wlaczylam i uruchomilam snikersa to on byl tak smao "glupi" jak na poczatku, nie pamietal mojego imienia, maila itp... No wiec czy zawsze jak sie wylaczy ten program to pozniej trzeba jakby zaczynac gadac z nim od "nowa", czy jakos mozna zapisac jego cala pamiec i wsyzstko to co sie ode mnie nauczyl?
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 03 Paź, 2005 16:33
niestety nie a ja musze jakos dojsc jak sie go uczy nowych tekstow ;>
Nim_Nen -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 10 Paź, 2005 14:36
Wbiło mi się kiedyś coś takiego na gg tylko, ze zwało się Ania po powtórzeniu po raz drugi pewnej kwesti poprostu zaczęłam robić dziwne kobinacje zdań i to coś mnie nie rozumiało. Nie wiem czemu, ale takie Anie zalewały moje gg przez tydzień i oczywiście wszystkie się zwały Aniami
*.....*....
Dzieci, czy Wy nigdy nie słyszałyście o czymś takim jak Google?
Co za problem wpisać w wyszukiwarce słówko snikers?
Paluszki upierdzieliło?
*.....*....
Paluszki upierdzieliło?
Ja w google znalazłam tylko płatne snikersy, a nie każdego stać na to i wyrażaj się troszkę ładniej.
*.....*....
Paluszki upierdzieliło?
problem zaden, problem zaczyna sie dopiero, gdy sie jednak okazuje, ze w google sa same platne, na komorce brak kasy, na kaazie tego nie ma, a ma sie Low ID i z emule zeby to sciagnac to mozna cholery dostac, bo zanim sie przedostaniesz z kolejki mina godziny, a po paru minutach i tak cie z niej wypchaja ;/
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
*.....*....
Paluszki upierdzieliło?
problem zaden, problem zaczyna sie dopiero, gdy sie jednak okazuje, ze w google sa same platne, na komorce brak kasy, na kaazie tego nie ma, a ma sie Low ID i z emule zeby to sciagnac to mozna cholery dostac, bo zanim sie przedostaniesz z kolejki mina godziny, a po paru minutach i tak cie z niej wypchaja ;/
Mi ściągnięcie z emule zajęło 2 godziny, a więc ściągnąć można. Trzeba tylko wybrać odpowiedni program w odpowiednim czasie.
*.....*....
Dzieci, czy Wy nigdy nie słyszałyście o czymś takim jak Google? :?
Co za problem wpisać w wyszukiwarce słówko snikers? :?
Paluszki upierdzieliło?
po co kombinowac, i tracic czas w google, jak mozna spytac kolezanki z forum o bezposrednie przeslanie pliku? Rozumiem, gdyby to ciebie prosili, to mogloby ci sie nie chciec. Ale nie masz z tym nic wspolnego, tylko tobie to przeszkadza, *...* wie dlaczego
Artoo -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 11 Paź, 2005 19:58
Bo to jest andergałnd człowiek co zawsze brnie pod prąd, i modli się o śmierć czyli igra sobie z bogiem.
Prze *...* z niego. Respekt