co myślicie o malowaniu się do szkoły?? ja używam tuszu (obowiązkowo) i podkładu (w kolorze skóry) może dlatego koleżanki mówią ze wygłądam na starszą (mam 13) ale mi to nie przeszkadza. a od święta to jeszcze sobie strzele niebieskie powieki(czasem)
czego wy używacie??
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 30 Wrz, 2005 18:43
Ja do szkoły się nie maluję. Jest takich kilka nauczycielek, gdy zobaczą, że ktoś ma makijarz, to każą zmywać, albo same zmyją. Więc wolę nie ryzykować, bo kompromitacja byłaby totalna =///
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 30 Wrz, 2005 19:05
Niebieski cien do powiek do szkoły? Zły pomysł!
Jak ide do szkoły to sie nie maluje, najwyżej poamdka, błyszczyk ewentualnie korektor do twarzy =P
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pią 30 Wrz, 2005 20:51
mi nikt nie zwraca uwagi w szkole [tylko tusz] a za to w domu mam od tego tate ;] i dzisiaj mi powiedział zebym wiecej sie do szkoly nie malowała bo inaczej... ehm
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Sob 01 Paź, 2005 10:11
U mnie w szkole tylko jedna nauczycielka ganiała do łazienki, ale tylko osoby z gimnazjum, ale już jej nie ma, chociaż teraz i tak jestem w liceum to nic by mi nie zrobiła. W domu zawsze siostra ganiała mnie do łazienki, żebym zmywała tusz z końcówek rzęs, bo mam za długie, ale to było jeszcze za czasów kiedy malowałam je raz na jakiś czas, ale teraz już tego nie robi, nawet nie zauważyla, że maluję je do szkoły. Teraz mam chwilową przerwę, bo mam problemy z powieką, więc mam zakaz używania tuszu, aż mi nie przejdzie.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 01 Paź, 2005 17:34
ja niczego nie uzywam ;] jakbym miala tusz to po 1 lekcji bylby caly kolo oka [bojeszcze bylby w miare swiezy] bo czesto tre oczy ;D
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 01 Paź, 2005 18:28
Gabra napisał/a:
ja niczego nie uzywam ;] jakbym miala tusz to po 1 lekcji bylby caly kolo oka [bojeszcze bylby w miare swiezy] bo czesto tre oczy ;D
Ja mam dziewczynę w klasie która tak oto wygląda :/ Bleh...
Ja sobie czasem, raz na ruski rok lekko zaakcentuję rzęsy tuszem (choć nie muszę, bo mam długie). Obowiązkowo pomadka... i tyle. ;] Podkładu używać nie mam po co, cieni też (a znając mnie byłyby wszędzie) Z resztą wolę być naturalna...
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 01 Paź, 2005 19:00
a ja jak gabrusia moja koffana nieużywam [sory niemogłam sie powstrzymać mózgoklepku]
a jeśli bym miała używać? być może jak większość tusz do rzęs - ale niemusze bo mam problem wręcz odwrotny, od zawsze tak długie i mocne rzęsy że każą mi owy tusz zmywać chociaż go niemam
A ja do skzoly maluje sobie oczy tuszem i cień takiego koloru co skóra taki lekko złoty:p..A usta błyszczykiem =]..U nas w sql tez sie niby nie mozna malowac ale kazdy i tak sie maluje
eh, ja sie w ogole nie maluje do szkoly, bo wole naturalne piekno i na swoja twarz nie narzekam.
nie mam nic przeciwko temu, ale mnie skreca zawsze w zolądku, jak widze jakas pierwszoklasistke z ostra tapeta na twarzy ;/ bleh
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pon 03 Paź, 2005 16:03
Ja do szkoły również się nie maluję - nie ma takiej potrzeby moim zdaniem
Błyszczyków nie lubię, jak już do pomadka. A na różne party to też raczej się nie maluję.
Witam
Do sQl... ? :> Ehm... Nie ma taQ dobrze ;D Ja też tre oczka i wyglądałabym jak zombie a na tym mi raczej nie zależy... ;P Ewentualnie używam korektora jak wyskoczy mi jakiś nieproszony gość na twarzy ;P Ale to też nie za często Na imprezy... ;] JaQ coś to tylko kredka do oczu i błyszczyk, bo oczywiście wyglądałabym jak zombie ;] ;P Jakich używam kosmetyków ?! ;P Pozwole sobie napisać co robie z moją TWARZYCZKĄ (;P) żebym nie musiała używać fluidu itp... Zawsze używałam Nivea Visage Young i świeciłam się jak nie powiem cio ;P A teraz przeżuciłam się na... Mydełko Nivea Baby z wyciągiem z owsa ;P Jest poprostu THE BEST ;] <uwsteczniam się ale co tam...> Rozpisałam sie z leksza ale myśle, że nikt nie będzie mi miał tego za złe... ;P
Pozdrawiam
HeLenKa! ;***
_________________ Najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał.. (: