Większość czasu na forum poświęciłam przeglądając posty. Zdążyłam sobie wyrobić zdanie o niektórych osobach. Osoby te nie będą moderować forum (przynajmniej nie prędko). I tu zgadzam się z scv, że to ludzie związani z MG. Ale żeby nie było niedomówień to nie dlatego nie będą moderatorami, że mają coś wspólnego z MG (czy Google Razz ). Nie będą, bo moim zdaniem nie nadają się do tego.
Nadal uparcie wiążesz wszystko z MG. Czy gdzieś napisałam w poprzednim poście, o które osoby mi chodzi?
To "towarzystwo mieszane" Nie wszyscy mają coś wspólnego z MG i nie wykluczam wszystkich, którzy są związani z MG. Jeśli jednak ktoś jest złośliwy, wulgarny i lubi "dowalić" innym jako Użytkownik to taki sam będzie z niego Moderator.
Propozycje Użytkowników? Nie rozśmieszaj mnie. Zajrzałeś kiedykolwiek do wyników ankiet? Głosuje po kilka osób. Takie mają być wybory na moda? 2 osoby spoza kręgu znajomych a reszta (5- to znajomi wybieranego?
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 05 Paź, 2005 19:09
Bożena napisał/a:
Propozycje Użytkowników? Nie rozśmieszaj mnie. Zajrzałeś kiedykolwiek do wyników ankiet? Głosuje po kilka osób. Takie mają być wybory na moda? 2 osoby spoza kręgu znajomych a reszta (5- to znajomi wybieranego?
Nie mówiłem w tym momencie o propozycjach na moderatora, mówiłem ogólnie o propozycjach zmian. A co do wyborów na moda, liczba głosujących jawnie świadczyła o osobach faktycznie aktywnych na forum, poza tym normalnym jest, że na forum po pewnym czasie tworzą się jakieś sympatie i antypatie.
EDIT:
Liczba głosujących w ankietach nie bierze sie z nikąd, młodzież bierze takie, a nie inne wzorce z domów rodzinnych, gdzie w wielu na wybory się nie chodzi, ponieważ po co, i tak się nic nie zmieni, nadal będą politycy okradali państwo, takie jest myślenie sporej części obywateli.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 05 Paź, 2005 22:44
Cytat:
Liczba głosujących w ankietach nie bierze sie z nikąd, młodzież bierze takie, a nie inne wzorce z domów rodzinnych, gdzie w wielu na wybory się nie chodzi, ponieważ po co, i tak się nic nie zmieni, nadal będą politycy okradali państwo, takie jest myślenie sporej części obywateli.
demokracja chyli sie ku upadkowi - rządy głupców(według Platona) musza upaść
a decyzje głosowań w wyborach są manipulowane przez sugerowane opcje w sądarzach... głosowanie na kogoś komu jest rokowane niespełna 1% jest marnotrastwem głosów, im więcej osób tak myśli tym szansa staje sie nierówna... mimo iż chciałby by na taką osobe zagłosować czy też partie
Nie mówiłem w tym momencie o propozycjach na moderatora, mówiłem ogólnie o propozycjach zmian. A co do wyborów na moda, liczba głosujących jawnie świadczyła o osobach faktycznie aktywnych na forum, poza tym normalnym jest, że na forum po pewnym czasie tworzą się jakieś sympatie i antypatie.
Ogólnie? O ile sobie przypominam to nie dostałam konkretnych propozycji, których nie zmieniłam. A pomysłodawcą zmian byłeś chyba Ty. Człowiek związany z MG, więc nie mąć z łaski swojej, że ma to związek z MG.
Chcieliście zdjęcia z funkcji niektórych Moderatorów - Zostali zdjęci.
Zmiana Regulaminu - Gdzie są propozycje zmian?
Wybór Moderatorów przez Użytkowników? - Decyzję o sposobie wyboru zostawiłam SModeratorom. Mogli sami wybierać albo pozwolić wybierać Użytkownikom. Tak czy siak wybieracie sami (to czy zaakceptuję ten wybór to inna piosenka).
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 06 Paź, 2005 14:46
Bożena napisał/a:
Ogólnie? O ile sobie przypominam to nie dostałam konkretnych propozycji, których nie zmieniłam. A pomysłodawcą zmian byłeś chyba Ty. Człowiek związany z MG, więc nie mąć z łaski swojej, że ma to związek z MG.
Chcieliście zdjęcia z funkcji niektórych Moderatorów - Zostali zdjęci.
Zmiana Regulaminu - Gdzie są propozycje zmian?
Wybór Moderatorów przez Użytkowników? - Decyzję o sposobie wyboru zostawiłam SModeratorom. Mogli sami wybierać albo pozwolić wybierać Użytkownikom. Tak czy siak wybieracie sami (to czy zaakceptuję ten wybór to inna piosenka).
Z tego co pamiętam, bylo chyba ok. 7 propozycji zmian, osobiście nie zauważam niczego poza tym co wymieniłaś, jednakże właśnie, z jednej strony pozwalasz użytkownikom na wybór, z drugiej albo zaakceptujesz, albo i nie. A co do propozycji zmian w regulaminie, jeśli się przyłożyć do czytania, to trochę ich było[nie będę przytaczał, gdyż najzwyczajniej w świecie nie mam na to czasu] Czyli podsumowując, wymieniłaś i spełniłaś jedynie te wnioski, które nie zmieniają Twojego autorytetu, czyli właściwie poza wywaleniem starych obiboków nie zrobiłaś NIC.
To były gadki szmatki, albo gdybanie, jeśli wolisz. Zresztą odpowiedziałam, na co się zgadzam a na co nie.
Zapomniałam o jeszcze jednej zmianie. Zwiększenie praw SModeratorów. Mają zwiększone prawa. Mogą wlepiać zakaz pisania i wchodzenia na forum. Do tego nie muszą być adminami czy mieć dostęp do administracji.
Ja też nie mam czasu. Dla mnie są potrzebne do zmian konkretne propozycje a nie zabawa w wyłapywanie pojedynczych postów. Tego nikt mi nie przedstawił.
Autorytet? O co znowu Ci chodzi? O moją akceptację na Moderatorów? Mam pozwolić dla jakiegoś oszołoma moderować forum, bo Użytkownicy go lubią albo komuś imponuje?
Artoo -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 06 Paź, 2005 16:39
A ja mam prośbe, zdejmijcie mi ostrzeżenia na starym koncie bo się mota gdy posiadam 2 na raz.
Btw. Były one wstawione gdy stara pani administrator miała swoje kobiece dni najprawdopodobniej.
Konto R2 się nazywa tak gwoli ścisłości.
A dla mnie o to właśnie chodzi. Ostrzeżenia są za bluzganie. Jeśli "nabluzgasz" i tym razem trzeba będzie ganiać po forum i szukać Wątpliwa przyjemność. Niestety konta nie naprawię, bo nie umiem.