Ja jestem za wproawzdeniem kilku prwa z muzułamństwa (ta religia jest podobna do naszej, i ten sam Bóg)
Niech siedzą w domu, lecz nie wyłaza i nie trują innych. Małżeństwa takie nie powynni istnieć. JSet wzór, tylko a wy tylko sie osmieszacie takimi glupotam, prosze jestescie żałośni. DUmna, jak ją za przeproszeneim geje wyc***ują w d**ę, to pezdiecei wy mieli i ona.
Jakie kilka partii, SLD i co? Ligapedziów. TO tylko ich głupota zeby zdobyć 1% głsoów tych idiotów.
A ja myślę, że temat wiąże się z dojrzewaniem, ponieważ w tym wieku
człowiek odkrywa siebie i zjawiska związane z seksem.
Jeśli mówimy o tolerancji dla osób bio, czy homoseksualnych, to i owszem.
Natomiast tak jak nikt nie chodzi po ulicy i nie chwali się, że jest heteroseksualny,
tak osoby o odmiennych upodobaniach nie powinny tego manifestować,
choć nie ma się też czego wstydzić.
_________________ mirula
"alteri vivas oportet, si vis tibi vivere." ( musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie.) Seneka
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Czw 18 Lis, 2004 21:10
może uwiadomie Ciebie Mirula ze w kontytucji uwzgędnione jest prawo do manifestacji. Manifestacja jest ta pełnoprawna i wyobraz sobie że prezzydent niepowinien a wrecz niemoże zabronić manifestacji takich. Manifestujš dlatego że niemajš takich samych praw jak hetero a powinni mieć. Nie dlatego że lubiš łazić po ulicy. Zastanów się zanim co takiego powiesz nastepnym razem :/
KoT Gość
Wysłany: Pią 19 Lis, 2004 00:22
Witam.
To już jest problem nie tylko prawa, ale i społeczności, która jest tylko pseudo tolerancyjna. Niby akceptujemy gejów, lesbijki, transseksualistów, bi, transwestytów...Nie spotkałem się z akceptacją nekrofilów i zoofilów natomiast. Ale wracając do tematu: To jest tylko niby. Tacy ludzie w rzeczywistości w oczach przeciętnego Polaka są inni, dziwni. A dziwni i inni znaczy źli, znaczy, że powinni być odizolowani. Chore? Może.
Pozdrawiam
Jeśli naprawdę jesteście tak tolerancyjni,
zarzucając innym nietolerancję, to czemu sami tak żarliwie
zapewniacie o swej heteroseksualnej orientacji?
Zastanówcie się nad swymi przekonaniami.
W końcu to naprawdę może się zdarzyć w każdej rodzinie,
ale uważam, że moje życie seksualne, to tylko moja sprawa.
Nic nikomu do tego.
I w żadnym przypadku, powtórzę to jeszcze raz,
nie muszę się tym chwalić.
Co do manifestacji, być może nie powinno się zabraniać. Z tą kwestią się zgadzam.
Bo jeśli już są tacy, którzy muszą manifestować swą seksualność, to b. proszę,
ale nie muszę zaraz zachwycać się nimi. Mam inne ważniejsze dla mnie sprawy.
Ale to jest tylko(?)moje zdanie. Wy możecie mysleć inaczej.
_________________ mirula
"alteri vivas oportet, si vis tibi vivere." ( musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie.) Seneka
Otwieracz Gość
Wysłany: Sob 20 Lis, 2004 14:32
Przepraszam, ale pedzie majš takie same prawa jak zdrowi ludzie. Heteroseksualny mężczyzna również nie może "wyjć za mšż".
ha i tu macie zonka polska to zekomo tolerancyjny kraj ale juz po zakazach przemarszow homoseksualistowwidac jaki to tolerancyjny kraj ja nic nie mam do gejow ale nie ktorzy przeginaja i tyle dlatego jest to nie tolerowane
_________________ O saceros Christi,
tu scis me esse diabolum.
Cur me derogas?
Ruda Gość
Wysłany: Pon 06 Gru, 2004 15:49
mmm w sumie każda kobieta/dziewczyna jest z natury biseksualna lub wręcz homo: ) tylko jedne ida w stronę facetów a niektóre nie ja osobiście nieraz mam ochotę na małe całowanko-pieszczotkę z koleżanką... [mrrrau]
Od pewnego momentu zaczełam się zastanawiać..jak było by być z dziewczyną,potem zaczeło mnie zastanawiać jaki może być sex z inną dziewczyną. Intryguje mnie to
Zaczełam zwracać uwage na kobiety. Jak się zgrabnie ise poruszają, jak mówią, jak gestykulują Dziwne uczucie,ale mam wrażenie,ze nie jest to tylko bezinteresowne spoglądanie na interesującą osobę
W końcu stwierdziłam,że kobiety podobaja mi ise tak samo jak i meżczyżni. Mówie o tym otwarcie ...każdemu kto o to spyta...nie ukrywam się-bo po co?
Zamiłowanie jak np.palenie, picie, czy jedzenie słodyczy
_________________ Karolina
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Paź, 2005 22:27
przesadzasz, temat z grudnia 04?:/
moja droga patrz na datę!!!